25 kotów żadnego pana,Potzrebna kasa na sterylki ;(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie kwi 14, 2013 17:02 Re: 25 kotów żadnego pana,kotka pilny dt , prosimy o mokrą k

http://www.youtube.com/watch?v=GlaZDSQN ... e=youtu.be
Mam dług u weta za te koty 190zł kto może pomóc..

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon kwi 15, 2013 18:56 Re: 25 kotów żadnego pana,Potzrebna kasa na sterylki ;(

Mam dług u weta za sterylke aborcyjną i leczenie kocura 190zł....nie moge łapać następnych kotek do póki nie urególuję tego ;(

lidka02

Post » Czw kwi 18, 2013 18:32 Re: 25 kotów żadnego pana,Potzrebna kasa na sterylki ;(

A ja już sobie znalazłam link do Zajączka i wszystko wiem co u niego słychać. Bardzo się cieszę, że wszystko się ułożyło w nowym domku :ryk: Kurczę na razie nie mogę wspomóc finansowo, mam dużo wydatków w tym miesiącu :cry: Ale może w przyszłym coś się zmieni, pomyślimy ...

rysiula

Od: Nie gru 02, 2012 21:02

Post » Czw kwi 18, 2013 20:11 Re: 25 kotów żadnego pana,Potzrebna kasa na sterylki ;(

Byłam dziś u kotów było ich 10 ale byłam już o 9 rano bo miałam po drodze...szkoda że kobita zabronila u siebie dawać pod werandą bo to fajne miejsce było ...ale co zrobić znów latem bedziemy karmić po kontach ..kartony trzy schowałam na zime ..

lidka02

Post » Czw kwi 18, 2013 20:26 Re: 25 kotów żadnego pana,Potzrebna kasa na sterylki ;(

A ja jakiś czas temu (krótko po Świętach Wielkanocnych) byłam w Przyju. Oczywiście, jak zawsze przy okazji, miałam ze sobą karmę i wodę ale nie było kocurków :( tylko przy sklepie na Bukowej (tam gdzie są domki i pełno miseczek) siedział taki duży czarn :) biały kocurek i chyba sam wtrąbił całą karmę jaką tam zostawiłam, taki łasuch był :) Oj dobrze, że już wiosna przyszłą to kociakom będzie choć trochę lżej.

rysiula

Post » Czw kwi 18, 2013 20:30 Re: 25 kotów żadnego pana,Potzrebna kasa na sterylki ;(

rysiula pisze:A ja jakiś czas temu (krótko po Świętach Wielkanocnych) byłam w Przyju. Oczywiście, jak zawsze przy okazji, miałam ze sobą karmę i wodę ale nie było kocurków :( tylko przy sklepie na Bukowej (tam gdzie są domki i pełno miseczek) siedział taki duży czarn :) biały kocurek i chyba sam wtrąbił całą karmę jaką tam zostawiłam, taki łasuch był :) Oj dobrze, że już wiosna przyszłą to kociakom będzie choć trochę lżej.

Moze to był Wacuś jest pokaźny i ma troche latek mogłaś je wołac by się zleciały , nie raz trzeba troche je powołać...Tak dobrze że już jest cieplej bo zima bardzo się wlekła..

lidka02

Post » Czw kwi 18, 2013 20:35 Re: 25 kotów żadnego pana,Potzrebna kasa na sterylki ;(

lidka02 pisze:
rysiula pisze:A ja jakiś czas temu (krótko po Świętach Wielkanocnych) byłam w Przyju. Oczywiście, jak zawsze przy okazji, miałam ze sobą karmę i wodę ale nie było kocurków :( tylko przy sklepie na Bukowej (tam gdzie są domki i pełno miseczek) siedział taki duży czarn :) biały kocurek i chyba sam wtrąbił całą karmę jaką tam zostawiłam, taki łasuch był :) Oj dobrze, że już wiosna przyszłą to kociakom będzie choć trochę lżej.

Moze to był Wacuś jest pokaźny i ma troche latek mogłaś je wołac by się zleciały , nie raz trzeba troche je powołać...Tak dobrze że już jest cieplej bo zima bardzo się wlekła..

Oj tak, był wielki, podziwialiśmy tego pięknego Wacusia :D Chodziliśmy wzdłuż całej Bukowej i wołaliśmy ale żaden nie wyszedł, może dlatego że dosyć sporo ludzi się wtedy kręciło. Niedługo lato to i częściej się będzie w Przyju bywało.

rysiula

Post » Czw kwi 18, 2013 20:51 Re: 25 kotów żadnego pana,Potzrebna kasa na sterylki ;(

Latem jest lżej jest ciepło a i koty się rozchodzą , każdy sprząta koło domku i koty przeganiają ..one dopiero wtedy wychodzą na jedzenie wieczorem bo psy , hałas wiecie jak jest ....będzie w dzień tylko kilka kotów ....a te co się nie wysterylizuje póżną wiosną wyprowadzą młode i na jesień znów załamka....musze troche karmy odkładać latem do nich to i zimą będzie mi lżej...Bo te koty będa tam zawsze ...jutro jade z jedną z tego miejsca do nowego domku
viewtopic.php?f=1&t=152072&start=45

lidka02

Post » Wto kwi 30, 2013 22:26 Re: 25 kotów żadnego pana,Potzrebna kasa na sterylki ;(

Ciotka była w Jeziorach zapytac się czy dadzą na karme do kotów bo połowe ośrodka należy do Jezior a oni powiedzieli że to nasze koty i mamy je sobie zabrać i opiekować się nimi , bo nie mają kasy.. 8O Rącie mi opadły....

lidka02

[poprzednia]