KOTY PANA STANISŁAWA - WSZYSTKIE ZWIERZAKI U SIEBIE:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 02, 2012 16:49 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Obrazek

Samanta - kot do tulenia i zabawy

Ta prześliczna koteczka ma grafitowe umaszczenie z jasnym podszerstkiem. Patrzy na świat wielkimi, złotymi oczami. Jest młoda, lubi ruch i zabawę, świetnie dogaduje się z innymi kotami. Od opiekuna domaga się częstego tulenia i głaskania, to pieszczocha, słodka koteczka. Ma cudowny charakter i śliczny wygląd.

Do nowego domu pojedzie wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona, z książeczką zdrowia.
Przebywa pod Kutnem, ale do dobrego domu dowieziemy w każdą część Polski.
Adoptując pomagasz p. Barbarze w ciężkiej sytuacji: youtube.com/watch?v=C4d4eRQdK14

Kontakt do Oli (preferowany mail): carmen201@onet.pl
Telefon: 600 102 243

Obrazek

Obrazek

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon sty 02, 2012 17:01 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Magis pisze:
itaka pisze:To robić :?:

Robić :)

A Samancię kto zrobi? Bo ja szykuję kolejne bazary...

Nie mogę się doczekać! :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Pon sty 02, 2012 18:19 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

itaka pisze:Samancie też mogę tylko potrzebuję ładne foty i opis. I też wyróżnione :?:

to już niech Martyna zadecyduje, ona najlepiej ogarnia ogłoszenia, kasa się znajdzie.
Marta_od_Kropeczki pisze:
Magis pisze:

Hihi, już się dorobiłam stałych klientek :1luvu:

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Pon sty 02, 2012 18:35 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Weronika to zrób Samancie allegro a ja jadę Czarnej te inne.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon sty 02, 2012 19:42 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Magis pisze:
itaka pisze:Samancie też mogę tylko potrzebuję ładne foty i opis. I też wyróżnione :?:

to już niech Martyna zadecyduje, ona najlepiej ogarnia ogłoszenia, kasa się znajdzie.
Marta_od_Kropeczki pisze:
Magis pisze:

Hihi, już się dorobiłam stałych klientek :1luvu:

Oczywiście :D Pierniczki zostały gwiazdą tych świąt i były pretensje do mnie, dlaczego tak mało;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Pon sty 02, 2012 19:52 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Marta_od_Kropeczki pisze:Oczywiście :D Pierniczki zostały gwiazdą tych świąt i były pretensje do mnie, dlaczego tak mało;)

bardzo się cieszę :mrgreen: za to u mnie była wielka pretensja - no jak to wszyscy dostali a dla rodziny zabrakło? :oops:

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Pon sty 02, 2012 20:03 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Dziś nie zdążę bo się pakuję do wyjazdu na wschód. Jutro jak zajadę do domu to wieczorem zrobię :1luvu:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pon sty 02, 2012 20:04 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Carmen201 pisze:Weronika to zrób Samancie allegro a ja jadę Czarnej te inne.

Brawa dla tej pani, takiej postawy nam potrzeba :ok:

Nie wiem czy znaliście Rocky'ego, Ambasadora Psich Adopcji. Po jego śmierci pałeczkę przejął Hacker, nawiązaliśmy już kontakt i może nasze psiaki będą miały nieco większą reklamę. Oby!

Ewciu, to może Ci odesłać chociaż kilka..? U nas pełnią funkcję raczej dekoracyjną, każdemu szkoda jeść :mrgreen:

Itaka - :ok: :ok: :ok:

Szalony Kot

Post » Pon sty 02, 2012 20:16 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Ja swoich pierników jeszcze nawet nie widziałam więc uprasza się o nie denerwowanie założycielki wątku :twisted: :twisted: :twisted: I muszę się jeszcze po nie karnąć na Gocław, no to już jest szczyt (za to zobaczę grubasa Czułka Czułkowskiego i Miszcza :).
Szalony, Ta Pani to się od Cię nauczyła robić ogłoszeń, masz tu zdolnego ucznia :twisted:
Zamienię ze 2 słowa z TŻem i jadę (choć na serio przydałoby się nam po prostu zdjęcie grubszego czarnego Kota z letko trójkątną głową, ma gdzieś ktoś coś?).

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto sty 03, 2012 14:14 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Zapraszam (codziennie po 16), nie masz wcale tak daleko, a jak się nie pospieszysz to pierniczkowy aromat znęci mnie skutecznie ;)
Futrzak ma teraz ksywkę tłuszczak :D zobaczysz jak mu u nas za dobrze ;)
Allegro mogę robić mam już schematy. Zaniedbałam was ostatnio ze względu na sytuację przeprowadzkowo remontową (czytaj rozrywki typu wycieranie kocich łapek w gipsie z paneli) oraz bankowo papierkową. Ale allegro Asystentowi i Samancie zrobię jeszcze dziś wieczorem.
Obrazek [b] Futrzak i Miszczu

KrufkaMała

Od: Pon lis 16, 2009 21:07

Post » Wto sty 03, 2012 18:06 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

To co ? ja mam robić to allegro czy nie ?
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Wto sty 03, 2012 18:43 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Jak już jesteś wolna i chętna to pewnie że rób :)
Obrazek [b] Futrzak i Miszczu

KrufkaMała

Od: Pon lis 16, 2009 21:07

Post » Wto sty 03, 2012 19:59 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

samych dobrych adopcji życzę nam wszystkim w tym nowym roku.
i cichutko podsunę pomysł zmiany imienia Kluskowi. może coś co by podobnie brzmiało i Psina by reagowała, a było bardziej atrakcyjne dla przyszłych właścicieli..
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto sty 03, 2012 23:34 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Jak dla mnie Klusek to piękne imię :oops: :oops: :oops:

Ważne, żeby cała trójka miała allegro :ok: a podział to już ustalcie między Wami :mrgreen:

Szalony Kot

[poprzednia][następna]