Rozmawiałam godzinę temu ze smarti - ciągle nie ma internetu i nie wiadomo kiedy bedzie miała, gdyż maluchy nie tylko przegryzły kable, ale też tak się zepsuła cała instalacja, ze trzeba wymieniać kable doprowadzające internet do domu

Przedsięwzięcie spore i pracochłonne plus drogie.
Dlatego smarti prosiła mnie o przekazywanie informacji nt tego co się dzieje w dt. To na razie jedyny sposób kontaktu.
1.
Carlito jest pod najlepszą opieką jaka jest możliwa i znów czuje się świetnie.
smarti bardzo dziękuje wszystkim za troskę i zainteresowanie kocurkiem.
Ciągle uważa, że dr neska jest cudotwórcą i jest jej bardzo wdzięczna za opiekę.
2.
Karzełka vel Pusia będzie miała konsultację u prof. Lechowskiego z powodu nie rośnięcia. Jest dwa miesiące starsza od małych Carli, a wzrostu jej najmłodszego kociaka.
3.
Maluchy Coffi - nieustannie pod czujnym okiem smarti i weta. Na szczęście biegunki ustapiły i od wczoraj qpki sa dobre. Małe mają apetyt i chęć do zabawy. Oby już tylko do przodu! Prosze o kciuki
4.
Blusia jutro jedzie do DS!!!!!!!!!!Kciukamy wszyscy intensywnie za adopcję i adaptację.
A teraz mnie zabijcie - ale nie zapytałam o Kulkę i Bonifacka i Fila. Juz musiałam wchodzic do lekarza...
smarti się cieszy z przygotowań do imprezy - pytała czy Erin już lepisz pierogi?