Filomen pisze:Lidka pisze:Pamiętam, że Gierek chyba robił jakieś badanie drożności kanalików.
Gremliny miały to robione?
tak miały robione wielokrotnie - pozarastane kanaliki i nawet u Pędzla częściowo przyrośnietą spojówka czy powieka nie pamietam, zabiegu o którym pisałam nie bedą mieć, pani dr z Alaskana podobno ma sie zastanowić nad inną metodą ?
Z tego co wiem to pani doktor nic nie wymyśliła poza tym zabiegiem ... niestety, a kotki oglądała osobiście w kociej chatce i też robiła ten test z kroplami na drożność. Pędzelek ma najgorszy stan . Myślę jednak że zabieg ma sens nawet mimo tego, że nie daje gwarancji powodzenia - pani doktor Katarzyna Bernacka z Alaskana ma opinię bardzo dobrego "operatora" i skoro podejmuje się zabiegu to widzi szansę poprawy choć z uwagi na specyfikę schorzenia właśnie tej gwarancji dać nie może .Gremliny czekają na dom od listopada 2010 roku, to wielkie szczęście że chociaż Ajaks znalazł swoje miejsce. Osobiście uważam że powinniśmy spróbować- w sprawie kosztów odpisałam Ci Ewo na pw