Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Postaram się zaraz zrobić takie przybliżone Rozliczenie jak to wygląda z wydatkami.
Wpłata odDobrego Duszka - 80 zł
![]()
![]()
![]()
Anonimowy Darczyńca z Forum - 50 zł
![]()
![]()
![]()
W przybliżeniu. Trzy kilo udek. Dziennie gotuję kilogram. To zaledwie 4 sztuki.- 15 zł
paszteciki Gourmeta 1 plus jeden za połowę ceny 7 sztuk - 14 zł
Krople plus strzykawki plus wizyta u Weta - 41 zł
Immunodol miałam świeży.
Mleko Nan2 w sumie dwa opakowania cena za sztukę 14 zł.Razem 28 zł.Pozostała połowa drugiego.W piatek bede chciała kupić normalne mleko dla kociąt.Kosztuje 25 zł.
Nie liczę tu wacików, chusteczek, soli fizjologicznej,talerzyków jednorazowych czy innych drobiazgów.
Tuńczyk w wodzie 2 sztuki - 6 zł
Kocyki polarowe plus kołderka - 10 zł
Wychodzi mi 114 zł
130 zł minus 114 zł pozostaje na plusie 16 zł.Jeśli gdzieś się pomyliłam to proszę mowić. Czuję się paskudnie. Jestem bardzo chora.![]()
![]()
iza71koty pisze:W czwartek w paczce odJasminy
były oprócz paczuszki dla sierotek "przyjemnosci" dla mnie.
Ola mi przysłała ulubioną wodę toaletową, której zapachem mnie pochłonela zupełnie.Pyszną kawę smietankowa, olejek do kapieli ten sam zapach co woda i kanwy malarskie.
I kolejna Niespodzianka wczoraj.Ania
mi przysłała ciuszki. Sliczne bluzeczki. Płaszczyk typu prochowiec prześliczny.Posąg kotka w kolorze turkusowym przywieziony prosto z Egiptu. Jest przepiekny.
I....
telefon komórkowy!
z całym osprzętem.Znalazła sie tez paczuszka wyszukanej herbatki. Ania
ją uwielbia.zatem i ja mam okaze spróbować.Nie pisałam ani nie mówiłam Ani ale ja nie nosze spódnic. Byc moze dlatego ze nie wychodze nigdzie na specjalne okazje.Jest tutaj kilka firmowych swietnych rzeczy i jeśli
Ania się zgodzi to wystawimy je na Bazarku, bo szkoda zeby u mnie leżały i sie marnowały. Bo wyjscia sie raczej nie doczekaja ,a Ktoś będzie miał naprawde spora radość bo rzeczy są świetne gatunkowo.
Dziękuję Wam Kochane z Całego Serca.![]()
![]()
![]()
iza71koty pisze:AniuDziękuję Ci Kochana.
Jesteś Aniołem.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 321 gości