Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ezzme pisze:ograniczenie dotyczy Pchlego Targu, na Bazarku można wystawiać od razu (sama wystawiałam z kilkoma postami na koncie)
novena pisze:@Freak pisze:nikaxx pisze:Ile trzeba mieć postów, żeby wystawić bazarek? Też mam przygotowane kilka fantów na bazarek też chciałam na jopopa wystawić ale będę mogła się tym zająć dopiero za jakieś 3,4 tygodnie.Może ktoś wcześniej będzie się organizował to też oddam.Jak nie to mogę z tym ruszyć pod koniec lipca dopiero
300
Nie do końca mam pewność ale czy to ograniczenie nie dotyczy Pchlego Targu?
Na bazarku chyba można wystawiać normalnie.
Aleba pisze:novena pisze:@Freak pisze:nikaxx pisze:Ile trzeba mieć postów, żeby wystawić bazarek? Też mam przygotowane kilka fantów na bazarek też chciałam na jopopa wystawić ale będę mogła się tym zająć dopiero za jakieś 3,4 tygodnie.Może ktoś wcześniej będzie się organizował to też oddam.Jak nie to mogę z tym ruszyć pod koniec lipca dopiero
300
Nie do końca mam pewność ale czy to ograniczenie nie dotyczy Pchlego Targu?
Na bazarku chyba można wystawiać normalnie.
Dokładnie tak, limit postów jest przy transakcjach na Pchlim Targu - jeśli się chce sprzedawać towary / usługi na cele inne niż zwierzakowe.
Natomiast do zrobienie bazarku na Kocim Bazarku, z którego dochód będzie przeznaczony na pomoc zwierzakom, nie trzeba się legitymować żadną liczbą postów ani stażem - nawet nowozarejestrowany użytkownik może takie wystawiać.
@Freak pisze:Mam w domu fanty na Jokotowy bazarek, ale sama nie mogę ich wystawić, bo nie posiadam żądanej liczby postów. Czy ktoś mógłby je ode mnie odebrać? Mogę zostawić w Boliłapce w przyszłym tygodniu np.
jopop pisze:spedzilam w lecznicy 9 godzin.
po przeliczeniu wszystkich zagrożonych wyszło nam 39 chętnych na surowicę![]()
teraz startujemy z sesją kroplówkową...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 613 gości