TYMCZASY U JOPOP V - zagadka kryminalna s.98 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 24, 2011 17:30 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

ograniczenie dotyczy Pchlego Targu, na Bazarku można wystawiać od razu (sama wystawiałam z kilkoma postami na koncie)
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pt cze 24, 2011 17:32 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

ezzme pisze:ograniczenie dotyczy Pchlego Targu, na Bazarku można wystawiać od razu (sama wystawiałam z kilkoma postami na koncie)

dziękuję za info :)
zatem wystawię dla biedaków z pp :)
ObrazekObrazek

@Freak

Od: Wto maja 31, 2011 18:41

Post » Pt cze 24, 2011 17:33 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

novena pisze:
@Freak pisze:
nikaxx pisze:Ile trzeba mieć postów, żeby wystawić bazarek? Też mam przygotowane kilka fantów na bazarek też chciałam na jopopa wystawić ale będę mogła się tym zająć dopiero za jakieś 3,4 tygodnie.Może ktoś wcześniej będzie się organizował to też oddam.Jak nie to mogę z tym ruszyć pod koniec lipca dopiero :(

300 :(

Nie do końca mam pewność ale czy to ograniczenie nie dotyczy Pchlego Targu?
Na bazarku chyba można wystawiać normalnie.

Dokładnie tak, limit postów jest przy transakcjach na Pchlim Targu - jeśli się chce sprzedawać towary / usługi na cele inne niż zwierzakowe.
Natomiast do zrobienie bazarku na Kocim Bazarku, z którego dochód będzie przeznaczony na pomoc zwierzakom, nie trzeba się legitymować żadną liczbą postów ani stażem - nawet nowozarejestrowany użytkownik może takie wystawiać.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt cze 24, 2011 17:48 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Aleba pisze:
novena pisze:
@Freak pisze:
nikaxx pisze:Ile trzeba mieć postów, żeby wystawić bazarek? Też mam przygotowane kilka fantów na bazarek też chciałam na jopopa wystawić ale będę mogła się tym zająć dopiero za jakieś 3,4 tygodnie.Może ktoś wcześniej będzie się organizował to też oddam.Jak nie to mogę z tym ruszyć pod koniec lipca dopiero :(

300 :(

Nie do końca mam pewność ale czy to ograniczenie nie dotyczy Pchlego Targu?
Na bazarku chyba można wystawiać normalnie.

Dokładnie tak, limit postów jest przy transakcjach na Pchlim Targu - jeśli się chce sprzedawać towary / usługi na cele inne niż zwierzakowe.
Natomiast do zrobienie bazarku na Kocim Bazarku, z którego dochód będzie przeznaczony na pomoc zwierzakom, nie trzeba się legitymować żadną liczbą postów ani stażem - nawet nowozarejestrowany użytkownik może takie wystawiać.

dziękuję za wyczerpującą informację :)
idę zaraz robić zdjęcia zatem :) oddaliśmy krew i dołożyliśmy 100zł, ale to kropla w morzu potrzeb :/
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Pt cze 24, 2011 17:52 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Spółka-córka też coś podesłała na fundacyjne.
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Pt cze 24, 2011 17:56 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

@Freak pisze:Mam w domu fanty na Jokotowy bazarek, ale sama nie mogę ich wystawić, bo nie posiadam żądanej liczby postów. Czy ktoś mógłby je ode mnie odebrać? Mogę zostawić w Boliłapce w przyszłym tygodniu np.

Nie chcę się wtrącać, ale Boliłapka obecnie to chyba najgorsza przechowalnia - największe składowisko wirusa (może poza domem Jopop).

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt cze 24, 2011 17:59 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

poleciało troszkę pieniążków ode mnie.
kciukam za zdrowie!

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pt cze 24, 2011 18:59 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

i ode mnie, kciuki mocne!
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Pt cze 24, 2011 19:02 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

spedzilam w lecznicy 9 godzin.

po przeliczeniu wszystkich zagrożonych wyszło nam 39 chętnych na surowicę :roll:

teraz startujemy z sesją kroplówkową...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt cze 24, 2011 19:04 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

jopop pisze:spedzilam w lecznicy 9 godzin.

po przeliczeniu wszystkich zagrożonych wyszło nam 39 chętnych na surowicę :roll:

teraz startujemy z sesją kroplówkową...

czy wszystkie dostały, czy wszystkie żyją, co z wiosną, czy u któregoś jeszcze wystąpiły objawy?????!!!!! ufff jednym tchem....
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Pt cze 24, 2011 19:12 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

nie żyje Czereśnia.

Wiosna miała transfuzję, nadal żyje.

Przepraszam, nie mam siły pisać, muszę siadać do kroplówek...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt cze 24, 2011 19:19 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

ok, skrobnij jak będziesz miała potem siłę.... ja wciąż mam wyrzuty sumienia, że Pekatka nie mogła oddać krwi i teraz nie starczyło dla wszystkich :(
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Pt cze 24, 2011 19:33 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Nie starczyło? Jopop pisała, że ma wystarczająco "chętnych" kotów do oddania krwi.
Już się pytałam, ale nie uzyskałam odpowiedzi - jak świeżo po chorobie musi być kot, żeby jego krew była najbardziej wartościowa? Bo w razie czego ponawiam naszą kandydaturę.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt cze 24, 2011 19:38 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Dziewczyny, jeśli to nie musi być ozdrowieniec, to mam 3 dorosłe regularnie szczepione Koty.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pt cze 24, 2011 19:41 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Ja też oferowałam szczepione koty - może starczyło? Wiem, że 5 burasiąt w TDT dostało :1luvu:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia][następna]