jessi74 pisze:czy znalazłby się jakis DT gdyby potwierdziło się że maluszki bez mamy
najgorsze że wszyscy którzy pomagają są totalnie zakoceni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:czy znalazłby się jakis DT gdyby potwierdziło się że maluszki bez mamy
mawin pisze:wiadomo co z tymi maluszkami?
jessi74 pisze:pilnie potrzebny dt dla dwóch kociąt 2/3 tygodniowych, kocica prawdopodobnie zginęła, nie przychodzi do nich już od dwóch dnikociaki są same na tyłach jednego z lokali w centrum miasta, nikt się nimi nie opiekuje
![]()
u nas nie ma ani kawałka miejsca ani mocy przerobowych
wieczorem po pracy pójdę zorientować się w szczegółach, wiadomość dostałam od pana który znalazł numer na naszej aukcji allegro
jessi74 pisze:jessi74 pisze:pilnie potrzebny dt dla dwóch kociąt 2/3 tygodniowych, kocica prawdopodobnie zginęła, nie przychodzi do nich już od dwóch dnikociaki są same na tyłach jednego z lokali w centrum miasta, nikt się nimi nie opiekuje
![]()
u nas nie ma ani kawałka miejsca ani mocy przerobowych
wieczorem po pracy pójdę zorientować się w szczegółach, wiadomość dostałam od pana który znalazł numer na naszej aukcji allegrostrasznie szkoda , nikt się nie zgłosił , my też nie mamy możliwości
nie ma żadnych wieści co z kociakami
gabi.cezar pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=134225&p=8067234#p8067234
dziewczyny możecie coś tu poradzić w sprawie sterylek,
bo mnie trzęsieja się nie nadaję do edukacji....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1251 gości