Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 22, 2011 22:15 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

tak, to prawda cudnie się ogląda
ja uważam, że każdemu koty przekazuje się część swojego charakteru

miesiąc temu dostałam maila, zdjęcia i film od ludzi, którzy adoptowali od nas 3 lata temu kotka ( czarno-białe rodzeństwo w szpitalu brudnowskim), kot troszkę się utuczył i teraz trenuje na bieżni, spala tłuszczyk -kocio sam chętnie ćwiczy chodzenie :mrgreen:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Śro mar 23, 2011 1:27 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

Anna Rylska pisze:tak, to prawda cudnie się ogląda
ja uważam, że każdemu koty przekazuje się część swojego charakteru

miesiąc temu dostałam maila, zdjęcia i film od ludzi, którzy adoptowali od nas 3 lata temu kotka ( czarno-białe rodzeństwo w szpitalu brudnowskim), kot troszkę się utuczył i teraz trenuje na bieżni, spala tłuszczyk -kocio sam chętnie ćwiczy chodzenie :mrgreen:

Aniu, czy my też możemy zobaczyć?

Co słychać u tej cudnej, delikatnej i słodkiej koteńki, która tak fajnie chodziła po stole i miziała się do nas, kiedy przyjechaliśmy po Pancusia? Miała przecudny pyszczuś z ogromnymi oczyskami. Z tego, co pamiętam, dosyć szybko poszła do swojego domku.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro mar 23, 2011 14:20 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro mar 23, 2011 14:44 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

Afatima 8O :1luvu: super bazarek, dziękujemy serdecznie :1luvu:

vega013 nie wiem o jakiej kotce mówisz? ich było tak strasznie dużo, nie pamiętam kto wtedy chodził po stole

filmu chyba nie wstawię, nie mam zgody, musiałam bym zapytać, mogę ew. na pw lub na pocztę, chyba? :)

Anna Rylska

Post » Śro mar 23, 2011 15:04 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

Anna Rylska pisze:Afatima 8O :1luvu: super bazarek, dziękujemy serdecznie :1luvu:

vega013 nie wiem o jakiej kotce mówisz? ich było tak strasznie dużo, nie pamiętam kto wtedy chodził po stole

filmu chyba nie wstawię, nie mam zgody, musiałam bym zapytać, mogę ew. na pw lub na pocztę, chyba? :)

To ja proszę na pocztę :lol:

vega013

Post » Śro mar 23, 2011 19:45 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

Witam wszystkich, piszę w sprawie pozawątkowej, bo wiem że tu sporo osób zagląda, i chyba nikt się nie obrazi jeśli zapytam:
Jakie macie zdanie o krakvecie? Czy wszystko przychodzi jak trzeba od nich? Nie ma problemów? Wiem, ze w zooplusie wysyłka jest na bdb poziomie, ale mają tam o wiele mniejszy wybór niż w krakvecie, a nie wiem czy ten sklep jest godny zaufania.

malvinh

Od: Pon gru 06, 2010 18:18

Post » Śro mar 23, 2011 19:54 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

Krakvet jest o tyle godny zaufania, że nie oszukuje. Niestety, ich oferta nie zawsze jest aktualna, tzn. okazuje się czasem, że na jakiś produkt trzeba dodatkowo czekać, czego automatycznie w momencie kupowania nie widać. Dosyłają to przesyłką na koszt sklepu, albo od razu dzwonią z propozycją, żeby wziąć towar zastępczy.
Poza tym na przykład w moim województwie mam problemy z firma kurierską, ale jak kupuję z zooplusa to też.
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro mar 23, 2011 20:19 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

Ja kiedyś kupowałam w Krakvecie i generalnie było okey, poza tym, że firma kurierska, która ich obsługiwała, dostarczała paczki tylko w godz. 8-16. Dzwoniłam i tłumaczyłam, że wtedy jestem w pracy, w Krakvecie mówili, że cóż, trudno, ale tak jest i już. Wkurzyłam się, bo musiałam zamawiać np. do pracy mojego taty, który potem samochodem przywoził mi do domu (zamawiałam np worek karmy 10 kg + żwirek 40 l). Przestałam u nich kupować, bo było to beznadziejne i niewygodne. Przerzuciłam się na animalię, oni mają wlasny transport na terenie wa-wy i przyjadą o każdej porze, nawet w weekend. Ostatnio kupowałam w iPets i tez bylo super. A niedawno dzwonili do mnie z Krakvetu, ze moze byc wróciła do zakupów u nich, bo zmienili firmę kurierską...
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro mar 23, 2011 21:09 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

Ja też korzystałam z Krakvetu i nadal korzystam. O ile na zamówienie w Zooplusie trzeba nieco poczekać, o tyle w Krakvecie przesyłka dociera szybko. Fakt, że nieraz okazuje się, że brakuje zamówionych pozycji, ale zawsze wtedy dzwonią i pytają, czy wysłać odpowiedni towar zastępczy. Ja osobiście nigdy nie zostałam przez Krakvet oszukana i paczki docierają całe, bez uszczerbku. Fakt, jakiś czas temu zmienili firmę kurierską i przesyłki docierają w bardziej normalnych porach. Poza tym, do mnie zawsze kurier od nich dzwonił i pytał, czy zastanie kogoś w domu. Ja nie mam osobiście żadnych zastrzeżeń i polecam. Aha, ceny też bardzo dobre :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 23, 2011 21:25 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

Kupuję u nich regularnie, zawsze jest wszystko ok. Niestety też muszę zamawiać do pracy ze względu na firmę kurierską.

Aniu ten kot na bieżni, cudny musi być widok :lol:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro mar 23, 2011 22:09 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

dziewczyny dziękuję za opinie :) chyba skorzystam z ich usług, bo ceny rzeczywiście mają niezłe

malvinh

Od: Pon gru 06, 2010 18:18

Post » Czw mar 24, 2011 9:32 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

phantasmagori pisze:Kupuję u nich regularnie, zawsze jest wszystko ok. Niestety też muszę zamawiać do pracy ze względu na firmę kurierską.

chcesz zobaczyć?

ja kupuje wtelekarmie, krakvecie
i zooplusie- jak zamawiałam płatność przy odbiorze miałam ostatanio paczkę w ciągu 4 dni

Anna Rylska

Post » Czw mar 24, 2011 10:26 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

Anna Rylska pisze:
phantasmagori pisze:Kupuję u nich regularnie, zawsze jest wszystko ok. Niestety też muszę zamawiać do pracy ze względu na firmę kurierską.

chcesz zobaczyć?

ja kupuje wtelekarmie, krakvecie
i zooplusie- jak zamawiałam płatność przy odbiorze miałam ostatanio paczkę w ciągu 4 dni

Ja też bym chciała zobaczyć :oops:

Zakupy robię w zooplusie (kurier z GLSu już sam zanosił paczki do rodziców ;) a ostatnio dzwoni rano) albo krakvecie (współpracują z DPD - kurier też rano dzwoni), a czasem na allegro, (gdy w krakvecie nie było RC VET - niestety Pestka, nie chce jeść nic innego). Raz na zamówioną karmę z allegro "czekaliśmy" trzy tygodnie :twisted: Ale zawalił kurier, nie sprzedający. Od tamtej pory mam alergię na Siódemkę :twisted:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw mar 24, 2011 14:58 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

Ja mam dziwne doświadczenia. I z Krakvetu, i z Zooplusa zdarzyło mi się dostać tego samego tygodnia, ale i po kilku tygodniach :evil: Dlatego muszę utrzymywac duże zapasy :evil:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw mar 24, 2011 15:09 Re: Prosimy o wsparcie,karmę dla bezdomniaczków.Beznadziejnie

Anna Rylska pisze:ja uważam, że każdemu koty przekazuje się część swojego charakteru

Mój TŻ uważa dokładnie tak samo. Dlatego twierdzi, że od niemowlęctwa wychowana przeze mnie Oliwka jest wyjątkowo wredna :ryk: :ryk: :ryk:

vega013

[poprzednia][następna]