Nim będzie za późnoSchŁódź. Psysio- zły kot?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 11, 2011 15:38 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

Pelasiu, dzielna Dziewczynko! walczysz pięknie? :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto sty 11, 2011 15:38 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

Kurcze jak się widzi ,co się dzieje wkoło nie można pozostać obojętnym....Sama mam 2 koty w domu,w tym jednego z Fundacjii Felis:) No i ciagle dokarmiam jakies w garażu:) No i zdarzyło nam się z p.Kasią z Felisa łowić koty na sterylkę i odłowić również maluszki,które maja teraz domki:)))) A ostatnio uratowałysmy Czopka ,który przybłąkał się do mojej pracy z zerwaną skóra z całego brzuszka...Teraz Czopek juz jest wygojony i szuka najlepszego pod słońcem domku:)

sylss

Od: Pon sty 10, 2011 9:27

Post » Wto sty 11, 2011 15:42 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

No to jest to :!: Tak trzymac :!: Zeby jak najwiecej takich dziewczyn (panowie na wage zlota oczywiscie tez) - Tyle kociej biedy i psiej rowniez - jest co robic :ok: :1luvu:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto sty 11, 2011 15:58 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

sylss pisze:Kurcze jak się widzi ,co się dzieje wkoło nie można pozostać obojętnym....Sama mam 2 koty w domu,w tym jednego z Fundacjii Felis:) No i ciagle dokarmiam jakies w garażu:) No i zdarzyło nam się z p.Kasią z Felisa łowić koty na sterylkę i odłowić również maluszki,które maja teraz domki:)))) A ostatnio uratowałysmy Czopka ,który przybłąkał się do mojej pracy z zerwaną skóra z całego brzuszka...Teraz Czopek juz jest wygojony i szuka najlepszego pod słońcem domku:)

Czyżbyś była z Lublina??? Zakładam, że tak, jeśli piszesz o Fundacji Felis :) Podaj więcej namiarów na kicia, spróbuję rozejrzeć się za jakimś porządnym domem dla niego, opcjonalnie mogę wywiesić ogłoszenie w swoim lokalu, może ktoś fajny się trafi.
Właśnie doszłam do wniosku, że szczytem miłości człowieka do kota jest to, że gdy kot obsika Ci nowe fioletowe rajstopy, zaczynasz się z tego śmiać :)

Shirin

Od: Wto sty 11, 2011 11:59

Post » Wto sty 11, 2011 16:38 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

Pelasiu, wciąż :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :o
i zawsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :o
Będzie dobrze, maleńka :1luvu:

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Wto sty 11, 2011 16:56 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

normalnie az sie boje tu zagladac..
boje sie przeczytac zle wiadomosci..
Pelasia trzymam :ok: :ok: gorace za Twoje zdrowko kitenko,a moje :kotek: wiaza supeki na ogonkach za Ciebie :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto sty 11, 2011 17:04 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 6036036045

Niestety Pelasia umarła :(

Przykro mi tym bardziej, że miała już zapewniony pełen milości i odpowiedzialny dom... :love:
Cieszyłam się, poniewaz wiedziałam, że właśnie Milosci koteńce przez całe jej krótkie życie brakowało..

Nie moge powstrzymac łez :cry:

[*]
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Wto sty 11, 2011 17:08 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

siedze i placze :cry: ..
Pelasia pozdrow Koko i Afrunie..
[*]
Ostatnio edytowano Wto sty 11, 2011 17:10 przez Ciepła, łącznie edytowano 1 raz
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto sty 11, 2011 17:08 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

:cry:

[']
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto sty 11, 2011 17:09 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

Po prostu super. Teraz tylko jeszcze babonowi odpuścić i będzie jak zwykle :twisted:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto sty 11, 2011 17:09 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

KasiaF pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=168219049888664&bcode=_CmdU#!/event.php?eid=173326036036045

Niestety Pelasia umarła :(

Przykro mi tym bardziej, że miała już zapewniony pełen milości i odpowiedzialny dom... :love:
Cieszyłam się, poniewaz wiedziałam, że właśnie Milosci koteńce przez całe jej krótkie życie brakowało..

Nie moge powstrzymac łez :cry:

[*]

Szlag niech trafi ta kobietę,życzę jej tego :!: :!: :!: :!: :!:
Anna Kubica

Post » Wto sty 11, 2011 17:14 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: dlaczego :crying:

[*]

Dawać mi tą babę :evil: :evil:

edit: życie jest poj$%$#%$#^%^e :cry:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sty 11, 2011 17:17 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

o Boże... Straszne... Nie takie wiadomości chciałam przeczytać!!! :cry: :cry:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto sty 11, 2011 17:18 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

Boże nie mogę w to uwierzyć.... dlaczego ... :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

Pelasiu kochana [*] bądź szczęśliwa i biegaj za TM

Nie wszyscy ludzie na świecie to WSTRĘTNE BYDLAKI - proszę pamiętaj o tym....

Tak bardzo mi wstyd że jestem człowiekiem :placz:
ObrazekObrazekObrazek

ket

Od: Wto sty 17, 2006 10:26

Post » Wto sty 11, 2011 17:20 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia b. źle :((((

ket pisze:Nie wszyscy ludzie na świecie to WSTRĘTNE BYDLAKI - proszę pamiętaj o tym....

Tak bardzo mi wstyd że jestem człowiekiem :placz:

Nie obrażaj bydla - ono by tego nie zrobilo.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

[poprzednia][następna]