vega013 pisze:Pisałam już o szacunku okazywanym dyskutantom, o elementarnej kulturze. Tego wciąż brakuje...
Komu?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:Pisałam już o szacunku okazywanym dyskutantom, o elementarnej kulturze. Tego wciąż brakuje...
casica pisze:vega013 pisze:Pisałam już o szacunku okazywanym dyskutantom, o elementarnej kulturze. Tego wciąż brakuje...
Komu?
Mary_Poole pisze:casica pisze:vega013 pisze:Pisałam już o szacunku okazywanym dyskutantom, o elementarnej kulturze. Tego wciąż brakuje...
Komu?
Co z ta herbatka????? Obiecuje, ze nie bede siorbac!!
Mary_Poole pisze:MariaD pisze:Mary_Poole pisze:Nie. Chce sie zaprzyjaznic aby wiecej sie o Was dowiedziec. Do Ciebie tez sie chetnie wybiore.
Zapraszam.
Spoko, na kiedy? Musze wiedziec wczesniej zeby wziac wolne i kupic bilet. Po Nowym Roku pasuje? I skad jestes jesli moge spytac bo nie wiem na jakie lotnisko leciec.
casica pisze:Ależ wpadnij. W Łodzi też jest lotnisko.
MariaD pisze:Może przejdziemy z tym na pw? Po co zaśmiecać watek mirka_t prywatnymi spotkaniami?
Agn pisze:VVu pisze:A przez chwilkę było tak sympatycznie, ech...
Dobranoc Wam.
VVu, jakiś Ty naiwny...
no, chyba że udajesz.
VVu pisze:Agn pisze:VVu pisze:A przez chwilkę było tak sympatycznie, ech...
Dobranoc Wam.
VVu, jakiś Ty naiwny...
no, chyba że udajesz.
Nito, nito.![]()
Grzeczność jest formą udawania - uważam, że bardzo pożyteczną.
I więcej powiem - wg mnie nawet udawanie grzeczności bywa bardzo pożyteczne czy sympatyczne...
casica pisze:Ależ wpadnij. W Łodzi też jest lotnisko.
casica pisze:Ale pozwolę sobie powtórzyć pytanie:
Czemu Kukulisia nie może trafić do tego domu, który ponoć ją chce, już teraz?
Mary_Poole pisze:MariaD pisze:Może przejdziemy z tym na pw? Po co zaśmiecać watek mirka_t prywatnymi spotkaniami?
Ale przeciez ten watek juz jest jednym wielkim szambem.
Mirka masz cos przeciwko?
MariaD pisze:Mary_Poole pisze:MariaD pisze:Może przejdziemy z tym na pw? Po co zaśmiecać watek mirka_t prywatnymi spotkaniami?
Ale przeciez ten watek juz jest jednym wielkim szambem.
Mirka masz cos przeciwko?
Jeżeli rzeczywiście chcesz się ze mną spotkać - napisz pw. Jeżeli robisz to dla "szamba" - to beze mnie.
Agn pisze:W przypadku casicy, nawet udawana grzeczność jest wredna.
Nawet jeśli ładnie wygląda dla osób postronnych.
Mary_Poole pisze:casica pisze:Ależ wpadnij. W Łodzi też jest lotnisko.
W sumie troche na odpierdol mi odpisalas... zastanawiam sie czy naprawde chcesz sie zaprzyjaznic...
casica pisze:Agn pisze:W przypadku casicy, nawet udawana grzeczność jest wredna.
Nawet jeśli ładnie wygląda dla osób postronnych.
Casica samo zuo![]()
A jednak wolę wredną grzeczność
Użytkownicy przeglądający ten dział: AneriKeram, Lucky13 i 88 gości