Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pinokio_ pisze:Jak znajde chwile, a zechcialybyscie podac mi link do watku gdzie mozna poczytac na temat "dzialalnosci" tej pani to chetnie bym poczytala.
pinokio_ pisze:Przepraszam, ze sie wtracam, ale nie wiem za bardzo o co chodzi. Z tego co poczytalam w kilku postach wynika, ze Ika6 jest oszustką, tak? Jesli tak, to jestem w szoku i chcialam tylko powiedziec, ze jak mialam klopoty z chorymi kotkami jakies 2 lata temu, to miedzy innymi i Ika6 pomogla mi finansowo i niczego mi nie proponowala, nie chciala zadnego kotka, a wrecz pisala, ze nie moze dac dt.
Jak znajde chwile, a zechcialybyscie podac mi link do watku gdzie mozna poczytac na temat "dzialalnosci" tej pani to chetnie bym poczytala.
najszczesliwsza pisze:Mnie poraziło, że mimo znajomości sprawy kinia098 uważa, że wszystko jest w porządku...
issey32 pisze:Przepraszam za teorie spiskowe, ale czy można się obawiać sytuacji, w której IKA 6 "podstawia" inny DT, a kot trafia do niej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954, Google [Bot] i 99 gości