UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śląsku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 22, 2012 21:10 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Ciekawe, czy czyta ten wątek.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lip 22, 2012 22:17 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

MalgWroclaw pisze:Ciekawe, czy czyta ten wątek.

na pewno
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie lip 22, 2012 22:20 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Ktoś dał znać na "Dogo"?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon lip 23, 2012 8:05 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Przepraszam, ze sie wtracam, ale nie wiem za bardzo o co chodzi. Z tego co poczytalam w kilku postach wynika, ze Ika6 jest oszustką, tak? Jesli tak, to jestem w szoku i chcialam tylko powiedziec, ze jak mialam klopoty z chorymi kotkami jakies 2 lata temu, to miedzy innymi i Ika6 pomogla mi finansowo i niczego mi nie proponowala, nie chciala zadnego kotka, a wrecz pisala, ze nie moze dac dt.
Jak znajde chwile, a zechcialybyscie podac mi link do watku gdzie mozna poczytac na temat "dzialalnosci" tej pani to chetnie bym poczytala.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pon lip 23, 2012 8:16 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

pinokio_ pisze:Jak znajde chwile, a zechcialybyscie podac mi link do watku gdzie mozna poczytac na temat "dzialalnosci" tej pani to chetnie bym poczytala.

Przejdź do pierwszego posta tego wątku.
Tam będziesz też miała link, do watku wcześniejszego
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Pon lip 23, 2012 8:21 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

pinokio_ pisze:Przepraszam, ze sie wtracam, ale nie wiem za bardzo o co chodzi. Z tego co poczytalam w kilku postach wynika, ze Ika6 jest oszustką, tak? Jesli tak, to jestem w szoku i chcialam tylko powiedziec, ze jak mialam klopoty z chorymi kotkami jakies 2 lata temu, to miedzy innymi i Ika6 pomogla mi finansowo i niczego mi nie proponowala, nie chciala zadnego kotka, a wrecz pisala, ze nie moze dac dt.
Jak znajde chwile, a zechcialybyscie podac mi link do watku gdzie mozna poczytac na temat "dzialalnosci" tej pani to chetnie bym poczytala.

To jest właśnie wątek "poświęcony działalności" IKA6. Liwia_ wszystko w nim opisała. Na pierwszej stronie jest link do poprzedniego wątku.
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lip 23, 2012 9:07 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Fajnie, czyli nic się nie stało... Wprawdzie nie wiadomo na co umarła w domu Krystyny K./IKI 6/Angalii kotka Hepi za Szczebrzeszyna, ale to przecież NA PEWNO koci katar, prawda? Nie ma też nic niezwykłego w tym, że niejedząca kotka od Kini098 "wypróżniająca się krwią i ropą, bo połykała to z powodu chorych zębów" (nota bene rewelacja na miarę kultowego już "jałowego mleka") nagle zaczęła jeść i normalnie się załatwiać, gdy stało się jasne, że zobaczy ją ktoś poza Krystyną K./IKĄ 6/Angalią... Super. Just great :evil:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon lip 23, 2012 10:26 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Przeczytałam sobie jeszcze raz pierwszy wątek dotyczący IKA 6 oraz wpisy Angalii na różnych wątkach. Z wpisów wyłonił mi się obraz osoby, która sama dla siebie jest najlepszym autorytetem i która zabawia się w "bycie Panem Bogiem", a do tego najlepiej wie, co kotu do życia i szczęścia potrzeba. Włos mi się zjeżył na głowie, kiedy przeczytałam, że spacery wpłynęły pozytywnie na apetyt kotki od Kinii. W tej wypowiedzi przebija się ton mentorski typu: "ja wiem lepiej" i brak reakcji na prośbę dziewczyn o niewyprowadzanie kota na spacer w dniu wyjazdu kotki do DS. Tak nie postępuje DT. To nie ma znamion żadnej współpracy, a nawet jej chęci. Jest tylko kolejnym pokazaniem, kto tu rządzi i wie najlepiej. I dlatego też kotka była wyposażona w komplet dokumentów i wzorcowo odstawiona na dworzec, tak, by nikt nie mógł niczego zarzucić i do niczego się przyczepić. I tej pozy obawiam się najbardziej. Zostały wyciągnięte wnioski z poprzedniej lekcji, jaką IKA 6 dostała od Liwii_ i teraz stara się (IKA 6) unikać, czegokolwiek, co mogłoby ją zdyskredytować w oczach innych.

Powyższe nie zmienia jednak faktu, że DT trzeba bezwzględnie sprawdzać i utrzymywać z nimi kontakt, również w formie wizyt. Wiem, że różnych powodów może być to kłopotliwe, ale to nie może tłumaczyć braku zainteresowania, co się dzieje z kotem. Może pomocny byłby wątek (na wzór wątku transportowego), w którym można byłoby poprosić o wizytę PA, jeśli DT/DS nie znajduje się w mieście, gdzie przebywa potrzebujący kot. Taki wątek, który byłby pod ręką w razie konieczności wysłana zwierzaka dalej i który byłby z listą osób, mogących takie wizyty w różnych miastach zrobić. Wyprowadźcie mnie z błędu, jeśli pomysł jest kiepski.

issey32

Post » Pon lip 23, 2012 14:40 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Mnie poraziło, że mimo znajomości sprawy kinia098 uważa, że wszystko jest w porządku...
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pon lip 23, 2012 15:17 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

najszczesliwsza pisze:Mnie poraziło, że mimo znajomości sprawy kinia098 uważa, że wszystko jest w porządku...

Moze jednak tak nie uważa? Od dwóch dni, nie było jej na forum. Ja wierzę, że opisze akcję. Napisze jak sie to odbyło i dlaczego tak szybko znalazł się DS 8)
Własnie po to, zeby ludzie czytający tamten wątek wiedzieli, ze nie mozna tak łatwo ufać każdemu kto sie zgłosi jako DT, że nie zawsze mozna w porę zareagować. Staruszce udało sie, ale wielu kotom nie, bo nikt się nie domyslił i nie sprawdził kim jest osoba, która wzieła je do DT :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lip 23, 2012 15:27 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Przepraszam za teorie spiskowe, ale czy można się obawiać sytuacji, w której IKA 6 "podstawia" inny DT, a kot trafia do niej?

issey32

Post » Pon lip 23, 2012 15:45 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

issey32 pisze:Przepraszam za teorie spiskowe, ale czy można się obawiać sytuacji, w której IKA 6 "podstawia" inny DT, a kot trafia do niej?

jeżeli spalona jest jako Krystyna K. to czemu nie ?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon lip 23, 2012 16:22 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

o Boże...przeczytałam ten wątek i aż mi słabo właśnie na myśl o tym,że kocia od Kini była u tej Pani- bo była, sama się do tego przyczyniłam wpłacając pieniążki na transport i miałam ją od niej odebrać do DS,ale DS uparł się,że sam odbierze dzień przed moim planowanym terminem... przepraszam,że się wymądrzam, ale może wątek o złych DT powinien na stałe być na górze działu KOTY? przeglądam różne wątki a na ten trafiłam dopiero dziś :?
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Pon lip 23, 2012 17:26 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Aga&Iskierka&Lady pisze:ale DS uparł się,że sam odbierze dzień przed moim planowanym terminem

Zastanawiające :roll:
Ostatnio edytowano Pon lip 23, 2012 19:25 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]