Niestety nadal nie bardzo wiem jak wszystko ostatecznie się rozegra.....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdajedral pisze:Tak naprawdę to najbardziej naiwna to byłam ja. Bo przecież z nią pisałam smsy od ponad miesiąca, zwodziła mnie co chwila przekładanym terminem adopcji Soń, co chwila albo miałam je wieźć do Krosna, albo do Kielc i na odwrót znowu. Mimo tego wciąż wierzyłam w "dobrą wolę" tej dziewczyny. Nie mnie ją oceniać, nie znam jej, ale wiem, że nie można każdemu kto napisze, że kocha zwierzęta, zaufać bezgranicznie. I tak jak ktoś napisał tu wcześniej, domek, któremu zależy na kocie, pozwoli na wizytę przedadpocyjną i nie będzie miał nic przeciwko podpisaniu umowy. Tu jednak zostałam wyzwana od biuroktarek z Warszawy (dosłownie!!!). Wybaczcie, ale mnie g.....o obchodzi jakie kto ma podejście do biurokracji, takie jest życie, nie dostaje się nic na piękne oczy, a jak chce się wziąć zwierzaka ze schroniska to też się podpisuje świstek!!!!!!! I już. Wydaje mi się, że na tym forum każdy to zrozumie. Celowo nie pisałam wcześniej na forum o "sprawdzaniu DS" bo nie chciałam aby DS poczuł się urażony, ale w takiej sytuacji nie mam już skrupułów. Dziewczyna zarzuca mi, że chcę źle dla kotek i że w ogóle to ja jej je wciskam na siłę i jeszcze ona ofiarowała się, że przyjedzie po nie do Kielc. A mam dowód w postaci smsa od niej, że napisała iż będzie w niedziele w Kielcach, więc przy okazji mogłybyśmy się tam spotkać. Naprawdę brak mi słów co do takiego podejścia. Olewam swoje samopoczucie, chociaż łatwo mi nie jest z takimi oskarżeniami, ale w tej chwili to najbardziej cierpią kotki. Być może straciły szansę na naprawdę fajny dom, który po prostu przez swoje przekonania mówi "NIE" na każde słowo o spotkaniu. Dodam też, że całe forum zostało oczernione właśnie z powodu "braku powodzenia" w szukaniu pieska i informacji o pani. I tutaj również według tej dziewczyny powodem jest jak to nazwała "Wasza biurokracja".
Naprawdę mam dość czegoś takiego. Od poniedziałku ruszam z ogłoszniami dla Soń, a potem prawdopodobnie zniknę z forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], puszatek, Silverblue i 126 gości