Edisia kochana kruszynka...(*)(*)(*)..4 lata bez Edisi...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 09, 2010 21:34 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

Czyli można pobrać te na FB :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 09, 2010 21:59 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

CatAngel pisze:Czyli można pobrać te na FB :)

Tak.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt gru 10, 2010 20:12 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

Po mega stresie związanym z moją rezydentką i dobrym, jak na razie , zakończeniu, melduję , że już pracuje nad tekstem do ogłoszeń edisonka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt gru 10, 2010 20:23 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

Edi dalej w kołnierzu i zwiększona została dawka sterydu, niestety :( :(

Marzenia trzymam kciuki za wenę twórczą :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob gru 11, 2010 10:59 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

Domku, wypatrz Edisonka na Święta!!!

Marzenia11

Post » Nie gru 12, 2010 0:28 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

:!: :!: :!: :!: :!: :!:

Marzenia11

Post » Nie gru 12, 2010 10:51 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

Edison czeka na domek!!

Marzenia11

Post » Nie gru 12, 2010 13:36 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

Byłam w lecznicy ponieważ zabierałam Totka do domu.

Smutno mi było, bo Edison musiał zostać :( :( :(

Kicio niestety dalej w kołnierzu, ale ranka ładnie się goi.

Aleksandra59

Post » Nie gru 12, 2010 17:48 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

Edison, mały kocie o wielkim serduszku, zawitaj już pod czyjąś choinkę :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Nie gru 12, 2010 17:56 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

Edisonku,jesteś taki piękny...gdzie Twój domek?? :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie gru 12, 2010 17:59 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

Biedny!!-siedzi w tej lecznicy,a juz dawno mógłby doopkę grzać we własnym domku,tylko gdzie ten domek :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie gru 12, 2010 18:00 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

Aleksandra59 pisze:Byłam w lecznicy ponieważ zabierałam Totka do domu.

Do Toteczka los sie uśmiechnął-Ola wzięła go do DT,a Edi dalej sam :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie gru 12, 2010 20:24 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

kropkaXL pisze:
Aleksandra59 pisze:Byłam w lecznicy ponieważ zabierałam Totka do domu.

Do Toteczka los sie uśmiechnął-Ola wzięła go do DT,a Edi dalej sam :( :( :(

To nie tak - Totek od zawsze miał DT u mnie :wink: Lecznica była grana z racji leczenia :roll: Autoszczepionka wymagała monitorowania stanu kota :wink: i z tego powodu Totek siedział w lecznicy 8)

Nie zmienia to jednak sytuacji Edisonka :(

Aleksandra59

Post » Nie gru 12, 2010 20:38 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

Edisonku - zamowiłam Ci ogloszenia u CatAngel i FB - mam nadzieje, ze pojawią się szybko i że znajdziesz domek na Święta lub Nowy Rok :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]