Tunisia pisze:o której godzinie będzie ktoś rano w środę w kociarni? bo chciałbym przynieść karmę i zabrać Marcelinę
W środy/czwartki jestem ja, mam być w pracy na 8.15 na Rondzie Ofiar Katynia, więc z KOcimskiej wychodzę ok. 7.45-7.50

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tunisia pisze:o której godzinie będzie ktoś rano w środę w kociarni? bo chciałbym przynieść karmę i zabrać Marcelinę
Pieczarka pisze:Transport dla Plamki na trasie Warszawa-Kraków dopiero po 6 czerwca. Jak tylko się dowiem konkretów to dam znać.
_namida_ pisze:Miszelino, o tych łapkach już pisałam, brzuchol też ma wygryziony. Tunisia poinformowała mnie, że Marcysia ma silną psychodermatozę. Pchełka niestety też zaczyna wygryzać przednią łapę.
PS. Kto to jest Flocky?
Akima pisze:Tweety czy koszulki mozna już zabrac i za nie zapłacić, czy na wystawie dla podniesienia oglądalności bedzie tradycyjna wymiana podkoszulek na oczach zwiedzających
Tweety pisze:Pieczarka pisze:Transport dla Plamki na trasie Warszawa-Kraków dopiero po 6 czerwca. Jak tylko się dowiem konkretów to dam znać.
dostałam dzisiaj informację, że państwo przepraszają za zamieszanie ale Platynki nie oddadzą, bo co innego mówić a co innego to zrobić. Dzisiaj odpuściłam telefon do nich ale bardzo mnie ciekawi co w związku z tym ze sterylką, jak to wyegzekwować jak w przypadku niewygodnych pytań rzucają/li słuchawką. Nie ufam im za grosz ale odległość robi swoje i nie chcę zaszkodzić Platynce czymkolwiek. Wcale nie jestem pewna, że ją mają.
Liwia, będę się widzieć z Romanem to pogadam z nim o tej jego teorii, może dowiem się jeszcze jakichś szczegółów, bo kiedyś rozmawialiśmy ale wydaje mi się, że wtedy nie była to rozmowa o kalci (w sensie nazwy) ale o czymś co jest przeniesione przez matkę na kociaki i generalnie prędzej czy później cały miot wymiera, choćby człowiek na głowie stanął.
_namida_ pisze:j3nny pisze:mam pytanie do szczesliwych posiadaczy osiatkowanego balkonu
czy szerokosc oczka 50mm nie jest za duza? kociak moglby przez to sie przecisnac? mam jeszcze opcje 19mm, to z kolei wydaje mi sie strasznie malutkie.
A ja mam pytanie gdzie można kupić siatkę?
miszelina pisze:_namida_ pisze:Miszelino, o tych łapkach już pisałam, brzuchol też ma wygryziony. Tunisia poinformowała mnie, że Marcysia ma silną psychodermatozę. Pchełka niestety też zaczyna wygryzać przednią łapę.
PS. Kto to jest Flocky?
Flocky to nowy kocur, złapany w niedzielę przez Kosmę. Siedzi w klatce pod Drabem. Bialo-czarny i upierdliwy, Filip przy nim to anioł
![]()
O łapkach Marcysi wiedziałam, ale teraz są już całe łyse, więc wygląda to strasznie. Ostatnio Marcycha ode mnie uciekała, więc nie zauważyłam postępu choroby.
kastapra pisze:A gdzie zamawiacie żwir? Krakvet ostatnio w chu.. leci. Czekałam na przesyłke specjalistycznej karmy prawie 2 tyg.Dopiero po tygodniu ktoś raczył dać znać,że im brakło
Tweety pisze:proszę o przypomnienie kto natenczas przejął dyżury po Kosmie? tj wtorek i środę wieczorem?
Tweety pisze:przeszedł przed chwilą mail potwierdzający wsparcie ze strony "stolycy" na wystawiei oczywiście muszę kolejny identyfikator dorobić
ale tu przynajmniej nie usłyszę, że kot zjadł
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, misiulka, Silverblue i 144 gości