Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 26, 2010 19:32 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

Dobry wieczór. Dzisiaj podczas mojego dyżuru zaczął się poród Miszy. Kiedy wychodziłam (o 18.30) w koszyku były dwa ciemnobure maluchy. Miszka była przy nich - lizała je i od czasu do czasu zajadała kolację. Pozostałe koty mają się lepiej, niż podczas mojej niedzielnej wizyty. Najgorzej czuje się Kostek. Ma tak silny katar, że przy próbie oddychania nosem robią mu się bańki. Dziś z apetytem zjadł dużą ilość suchej karmy, obojętnie zaś odniósł się do tej, którą my uważamy za dobrą. Poza tym - moim zdaniem - nasza Tania wróciła do żywych. Samodzielnie zjadła, pozwoliła się sowicie wymiziać. Mruczała przy tym i barankowała. Zaczęła też pucować futerko. Jestem dobrej myśli. Zauważyłam też, że karma z Royal'a, umieszczona w niebieskim wiaderku na półce jest wilgna. Przyczyną jest prawdopodobnie nieszczelna pokrywa. Takie jedzenie - i wcale mnie to nie dziwi - koty mają gdzieś.

Agnieszka Zawada

Od: Pt maja 07, 2010 15:49

Post » Śro maja 26, 2010 19:59 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

Dzieki za info Baśka dziś jeszcze będzie na kociarni.Jutro z Miszą trzeba podjechac na Usg :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw maja 27, 2010 6:51 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

Hej, witam porannie :mrgreen: Jak tam Miszka się miewa?
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Czw maja 27, 2010 7:02 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

poranne dzień dobry ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw maja 27, 2010 8:30 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

Też się witam i za domki dla Kociastych :ok: :ok: trzymam

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw maja 27, 2010 13:13 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

A ja dopiero wróciłam do domu i tez sie przywitam.
U mnie dzis jest GORĄCO i cały czas świeci SŁOŃCE 8O a wczoraj cały dzien lało :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw maja 27, 2010 15:09 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

MIKUŚ pisze:STERYLIZACJA I KASTRACJA !!!!!!
Jak tu kurna ludziom wytłumaczyć ze to świeta posdstawa zycia!!!

I 3 maluszki uśpione. Ale nikt patrzeć nie moze, nikt nie chce patrzeć, Ja tez nie chce, serce mówi co innego a rozum co innego .
I jak tu być normalnym :|
NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI :evil: :evil: :evil: :evil:

Dobranoc - id :roll: ę spać

Basiu po przeczytaniu Twojego sms-a 8O wysłanego do Jadzi zgodnie z Twoim rozporządzeniem :evil: Miszka z trzema maluszkami zniknęła przed 15:00 :evil: :( :evil: :(
Jest na D.T.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw maja 27, 2010 15:35 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

UWAGA
DO UCZESTNIKÓW FORUM KTÓRZY ZADEKLAROWALI WOLĘ ZAŁOŻENIA STOWARZYSZENIA REJESTROWEGO
"NADZIEJA NA DOM".

Proszę o podanie na PW maili w celu umożliwienia mi rozesłania Wam projektu statutu stowarzyszenia oraz uchwał koniecznych do przygotowania spotkania założycielskiego. Zbliżam się do końca tego etapu pracy ,a trwał on dłużej niż myślałam bo po prostu jak wracam z roboty, nie mam siły na kolejną robotę :(
rzeczy które trzeba będzie uzgodnić z Wami jest sporo, głównie co do funkcjonowania organów stowarzyszenia ,brzmienia poszczególnych zapisów. Są natomiast takie paragrafy , które MUSIMY mieć z uwagi na przepisy ustawy prawo o stowarzyszeniach, podatkowe i albo ewentualność starania się w przyszłości o status organizacji pożytku publicznego :wink:
Proszę o udostępnienie mi umowy o wynajem lokalu w którym jest teraz chatka ,gdyż trzeba wystąpić do wynajmującego z wnioskiem o promesę dot. przejścia praw z tej umowy na nowo powstałe stowarzyszenie, żeby po rejestracji można było zaraz podpisać aneks. kto ma tę umowę niech da znać wyślę mu na pw swojego maila.
Założyciele proszeni są także o podanie na moje PW niezbędnych danych na LISTĘ CZŁONKÓW ZAŁOŻYCIELI która potem będzie jednym z licznych załączników do wniosku o rejestrację, niezbędne są:
1.imię,
2. nazwisko,
3 data urodzenia
4 miejsce urodzenia
5 adres zameldowania
6 nr dowodu osobistego
7 nr pesel
na spotkaniu założycielskim te dane trzeba będzie uzupełnić tylko o własnoręczny podpis, co nam wszystkim zaoszczędzi czasu. Tak więc jeżeli dalej podtrzymujecie deklarację założenia stowarzyszenia rejestrowego , to zaczynamy wkrótce walkę z papierami, których będzie...sporo.
pozdrawiam

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw maja 27, 2010 15:40 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

Kropeczka13 pisze:Basiu po przeczytaniu Twojego sms-a 8O wysłanego do Jadzi zgodnie z Twoim rozporządzeniem :evil: Miszka z trzema maluszkami zniknęła przed 15:00 :evil: :( :evil: :(
Jest na D.T.

W związku z powyższym dziękuje.
MIKUŚ

Post » Czw maja 27, 2010 16:30 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

Dostałam zdjęcie Gwiazdeczki. Moze ją ktoś jeszcze pamieta. Miała 4 tygodnie jak trafiła do mnie. 3 miesiące walczyliśmy o jej prawe oczko. Udało się. Kociczka jest w 100% sprawna. Nieco urosła 8)

Gwiazdka na DT u mnie 3 miesiące.

Obrazek

Gwiazdka w DS / obecnie TAMIŚ/ u Marleny. Ma juz 1 roczek :mrgreen:

Obrazek
MIKUŚ

Post » Czw maja 27, 2010 16:43 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

no no jaka różnica super :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw maja 27, 2010 16:48 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

O kurcze, znaczy kocie, Gwiazdka się zmieniła niesamowicie :1luvu: I oczy ma takie złote :D
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw maja 27, 2010 17:27 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

Podnosimy!

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw maja 27, 2010 18:11 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

Ale urosła 8O Niestety widac że miała problem z oczkiem.Grunt że kot i jego właściciele są szczęśliwi :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]