Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Byłam dziś na wizycie u MrusiowI u psiaczków oczywiście tez
![]()
![]()
I wiecie co, jestem zauroczona Ninką![]()
![]()
Wiem, wiem, małe to nie sposób nie lubić, ale Ninka mnie najzwyczajniej w świecie zahipnotyzowała
Nie potrafiłam oderwać od niej wzroku
Te oczka cudne
Jeeeeejuuu
![]()
![]()
Nawet Tajga (choc ona tez wspaniała) mnie tak nie ujęła chyba
Kawałek serca należy od dziś do Ninki
![]()
ja sie im wcale nie dziwie, bo tez ledwo zywa jestemCaragh pisze:Ogólnie, koty u Justy zdechłe, ledwo co któremu się machnąć ogonem chcialo. Upal...
Caragh pisze:Miki jednak nie omieszkał dokładnie zbadać kolan, brzucha, biustu a i buziW nosie pełno Mikowego futra, ale co tam
ważne, ze rudy miał swoje 5 minut
![]()
![]()
Och, Majeczke to i ja uwielbiamCaragh pisze:Jako, ze jestem fanka Majeczki![]()
![]()
chciałam się i z nią pomiziac. Nie było to jednak łatwe, oj nie było
Majus się schowała, ni widu ni słychu nie było. Ale w końcu, w końcu
Jest! Maja na drapaku, całkiem na dole
Pomiziana
![]()
Caragh pisze: Kolejny zdziw jak Tygrystak, dobrze czytacie
Tygrys się pomizial. Chyba nie miał siły nawet niczego ekhm moczyć
Nie no, bez żartów, pan Tygrys dal się pomiziac po lebciu
Sukces - faktycznie miał przyjemność
![]()
jedynie po tym, ze jeden wlasnie barankuje do Twojej brody, a to a pewno jest MikusCaragh pisze:Rudzika i Mikiego nie rozpoznam, choćby życie od tego zależało. Klon normalnie. Tylko kolorem oczu się niby różnią. Choć w sztucznym świetle ja nawet po tym nie widzę kto jest kto![]()
hehehe, osobisty ochroniarz Justyny, bo nie odstepuje jej na krokCaragh pisze:Eustachy to dopiero miziadloLebka pchał cały czas, żeby tylko głaskać
![]()
no, ogolnie trzyma sie znakomicie jak na tak powaznie schorowanego i wiekowego kotaCaragh pisze:Ozzinek kochaniutkiPięknie dziś wglądał. Jedynie oczka zdradzały, ze to koc na trawce
Naprawdę się nadziwić nie mogłam, ze taki staruszek schorowany a tak dobrze wygląda
![]()
Caragh pisze:A psiaczkiNo cóż, już miałam mówić, ze Justa ma nowego psiaka. A to Fibi obcięty
wymlodział chłopak, za szczeniaczka może spokojnie uchodzić
![]()
no bo Myszka sobie nie zawraca glowy takimi glupotami jak Pedro i FibiCaragh pisze: Myszunia.... spokojniutka, ciuchutka, jak to Mysia![]()
![]()
Skarb najukochańszy
Bo ona dama, co tam będzie facetów (Pedra i Fibiego) przekrzykiwać
Ale niewiarygodne ile ta kruszynka ma w sobie energii
Jak weszłam skakała, na spacerek wychodziłyśmy - skakała. Wtedy to jakby ze szczeniaczkiem. Bezcenne momenty
![]()
Caragh pisze: Pedro... hmm co tu o Pedrze by napisaćBardzo się chlopaczysko zmieniło
Na plus oczywiście
Taki miziaty się zrobił, i dużo mniej agresywny, swoich humorków nie ma tak dużo. Wprost cud, miód i orzeszek
Kociara82 pisze:Piekny, bialo-bury, na moje oko mlody-ok. 2 lata, ale nie znam sie na tym, wiec sie moge mylic. Kicius trafil tam za moja sprawa. Natknelam sie na niego przypadkiem w drodze na wieczorna msze. Kicius jest przesliczny i bardzo ufny. Zawolany przychodzi do czlowieka, mizia sie, barankuje, ociera sie...Pieszczoch straszny!
![]()
Kociara82 pisze:Na pierwszy rzut oka Justa stwierdzila, ze kocio cos kuleje. (...) Jest troche wychudzony (nie tak, jak niektore smietniskowe, to fakt, ale przy glaskaniu grzbietu bardzo wyraznie czuc kazda kosteczke). Ma posklejana, brudna siersc, chyba niestety zlapal gdzies grzybice. Pomponiasty(tzn.niekastrowany). Mial lekka temperature.
Kociara82 pisze:Jutro jak sie uda zrzuce foty z fona, kilka mu zrobilamOgolem kotek jest przesliczny: z wierzchu buras a "podwozie" z lapkami biale
![]()
Przemily kic, ktory jak czegos chce, to sie potrafi bardzo tego domagac, no i potrafi zagadac do czlowieka
Nie ma jeszcze imienia.
Kociara82 pisze:PS.Justa przeprasza, ze zaglada tu malo, ale to brak czasu. Przy tej gromadce jest MASA roboty, wiec nawet jeszcze rozliczenia nie miala kiedy zrobic. Ale bedzie, o to sie nie martwcie.
Kociara82 pisze:podobny jest do tego kotka, tylko ze ma wiecej bialego na brzuszku, lapki prawie cale biale i brodka i nosek tez
viewtopic.php?f=1&t=112671&start=0
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 316 gości