bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 31, 2010 21:55 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Och !-pomyślała o wszystkim!
Braciszki moje słodkie-doczekałyście sie wspólnego domku-marzenie i moje i wasze sie spełni! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Gosieńko,Natalio-taka jestem Wam wdzięczna-no i poryczałam się :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro mar 31, 2010 22:05 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

ja też miałam łzy w oczach jak z tą panią rozmawiałam i słuchałam tego co ona mówi - po tych idiotycznych ostatnio telefonach - nie mogłam uwierzyć że to dzieje się naprawdę
ale długo jeszcze będę się zamartwiać o nich ....... Burasie moje kochane!

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro mar 31, 2010 22:07 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

a tym wszystkim dziwolągom i oszołomom co dzwonia po koty jak po zabawki zrobię psikusa i za karę wyślę im "podmienionych" braciszków, dwa buraski Miecia i Pucia :mrgreen: czyli ekipe gryząco - tłukącą wszystko i wszystkich :ryk: :ryk: :ryk:

jessi74

Post » Śro mar 31, 2010 22:11 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Przyznać musisz Gosiu,że sa wyjątkowo łagodne i miłe -prawda?-ja z takimi kotami jeszcze się nie spotkałam,urodzone i wychowane na ulicy,dzikie,umiały zaufac człowiekowi,i pokochały go bezgranicznie,a przrzecież pod mój blok przyszły juz spore,miały po kilka miesięcy!
Oby domek dał im tyle miłości i ciepła,ile one soba potrafia wnieść!

Lepiej ja im Antosie -wredote gryzaca i drapiaca podeślę-kociego terminatora w miniaturce!
Twoich burasków szkoda,a ona by tym durniom pokazała pazur-dosłownie!
I jako bonus-Pyniusię,żeby im domy zasikała! :twisted: :twisted: :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro mar 31, 2010 22:19 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

koci terminator :ryk: :ryk: :ryk:
no to już odpowiednią ekipę mamy w razie czego :ryk: :ryk: :ryk:
burasie są przekochane!!!! wyjątkowe - naprawdę !

jessi74

Post » Śro mar 31, 2010 22:23 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Dobranoc kochani!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro mar 31, 2010 22:51 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

kropkaXL pisze:
Lepiej ja im Antosie -wredote gryzaca i drapiaca podeślę-kociego terminatora w miniaturce!
Twoich burasków szkoda,a ona by tym durniom pokazała pazur-dosłownie!
I jako bonus-Pyniusię,żeby im domy zasikała! :twisted: :twisted: :twisted:

Antosię? Przecież ona z pysia taka słodziutko-grzeczniutka :1luvu: no... chyba że się dobrze maskuje ;)

A domek - idealny :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 31, 2010 23:09 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Proszę jakie wspaniale wiadomości :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek

asijek

Od: Wto lis 10, 2009 21:35

Post » Śro mar 31, 2010 23:40 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

a tymczasem zapraszam do super lektury ! viewtopic.php?f=20&t=109660&start=0

jessi74

Post » Czw kwi 01, 2010 5:56 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Gibutkowa pisze:Antosię? Przecież ona z pysia taka słodziutko-grzeczniutka :1luvu: no... chyba że się dobrze maskuje ;)

Hmm-ja myślę,że u niej na pysiu widać charrrakterek Edytko!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw kwi 01, 2010 7:01 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Bardzo mocno trzymam kciuki żeby adopcja sie udała i burasie już zawsze miały wspaniały dom :ok: :ok: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw kwi 01, 2010 7:56 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

postarm się znaleźć im domek najlepszy z najlepszych , na chwilę obecną ten dom w Imielinie wydaj mi się byc bardzo odpowiedni!
pani, z którą byłam umówiona na dzisiaj na spotkanie jest bardzo zawiedziona że zdecydowałam inaczej, ponad godzinę musiałam jej tłumaczyć skąd taka moja decyzja, o adopcji braciszków do kogoś innego,
ostatecznie ustaliłysmy, że sprawdzę jej domek i pojada do niej inne kotki - jeśli oczywiście tak zdecyduję - Agness - potrzebna mi będzie Twoja pomoc ! i nataszy!

jessi74

Post » Czw kwi 01, 2010 8:56 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

a ja wczoraj miziałam, głaskałam i nosiłam braciszków na rekach alez one sa urocze, tylko pozazdrościć jessi takich tymczasowych nabytków :ok:
Pomoca słuze zawsze i wszędzie (tylko nie bierz tego tak dosłownie :ryk: )

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw kwi 01, 2010 9:42 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

natasza25 pisze:a ja wczoraj miziałam, głaskałam i nosiłam braciszków na rekach alez one sa urocze, tylko pozazdrościć jessi takich tymczasowych nabytków :ok:

Oj, zazdraszczam tego miziana i głaskania braciszków :wink:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw kwi 01, 2010 9:58 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

kropkaXL pisze:
Gibutkowa pisze:Antosię? Przecież ona z pysia taka słodziutko-grzeczniutka :1luvu: no... chyba że się dobrze maskuje ;)

Hmm-ja myślę,że u niej na pysiu widać charrrakterek Edytko!

Obrazek

Dla mnie sama słodycz :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]