K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 09, 2010 16:13 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

kastapra pisze:Patka powiedz mi gdzie ten dt i czy sprawdzony. Mógłby podjechać po kota,czy to za wiele :P

DT mial byc u mamy faceta mojej przyjaciolki, ale nie wiem czy nie zostanie u niej - ona ma 2 koty. Czy dazda rade podjechac bedzie wiedziala wieczorem jak jej TZ wroci, maja jedno auto.
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto mar 09, 2010 16:13 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Patka_ pisze:
kastapra pisze:Patka powiedz mi gdzie ten dt i czy sprawdzony. Mógłby podjechać po kota,czy to za wiele :P

DT mial byc u mamy faceta mojej przyjaciolki, ale nie wiem czy nie zostanie u niej - ona ma 2 koty. Czy dazda rade podjechac bedzie wiedziala wieczorem jak jej TZ wroci z autem:P.
Obrazek

Patka_

Post » Wto mar 09, 2010 16:15 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

po mojemu nie bardzo, bo nigdy nie mam tak, że np. we wtorek zawsze mogę ;/ na pewno nie mogę we środę, a w czwartek dopiero po 19.30, we wtorek też dopiero po 19, doopa :( mimo wszystko czasem mogę :P

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto mar 09, 2010 16:16 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Patka_ pisze:
Patka_ pisze:

DT mial byc u mamy faceta mojej przyjaciolki, ale nie wiem czy nie zostanie u niej - ona ma 2 koty. Czy dazda rade podjechac bedzie wiedziala wieczorem jak jej TZ wroci z autem:P.

Zostanie w sensie na DS?? byłoby super! A gdzie oni mieszkają?

kastapra

Post » Wto mar 09, 2010 16:17 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

kastapra pisze:

nie nie na dt:) przy bloniach
Obrazek

Patka_

Post » Wto mar 09, 2010 16:18 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Tweety pisze:
lutra pisze:chodzi przede wszystkim o tych, którzy mają łapankowe plany i zobowiązania. Transportujących będziemy werbować i wykorzystywać na bieżąco, a w związku z niedyspozycją Wiślackiegokota pewnie mocno eksploatować. A może byśmy tak podzieliły się na dni, że np. ja w poniedziałek, ty, we wtorek, ona w środę, ona2 w czwartek, ona3 w piątek, a w weekend dyżur Leone, co?

po mojemu brzmi rozsadnie

Ja na przyszły tydzień mogę jedynie przejąć dyżur Leone na Kocimskiej popołudniu w sobotę Więcej nic.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto mar 09, 2010 16:26 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Patka_ pisze:
kastapra pisze:

nie nie na dt:) przy bloniach

to niedaleko, jakby dali radę dziś wieczór to super, jak nie to ja postaram się im podwieźć do czwartku.

kastapra

Post » Wto mar 09, 2010 16:26 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

kastapra pisze:po mojemu nie bardzo, bo nigdy nie mam tak, że np. we wtorek zawsze mogę ;/ na pewno nie mogę we środę, a w czwartek dopiero po 19.30, we wtorek też dopiero po 19, doopa :( mimo wszystko czasem mogę :P

na razie chodzi o najbliższy tydzień

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 09, 2010 16:30 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Czy ktoś wie, czy na Kocimskiej jest jeszcze oridermyl, taki w małej tubce odebrany od Pani Heleny razem z kotami?
Potrzebny, gdyż Armani vel Bruno ma zapalenie ucha...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto mar 09, 2010 16:34 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

noemik pisze:Z innej beczki, do kogo należy komputer i monitor, które leżą już długo na szafie na Kocimskiej?
Myślę, że potrzebujemy odgracić pierwsze pomieszczenie - i pomyśleć nad dodatkowymi klatkami na sterylki.
Potrzebujemy miejsca.

Swego czasu była prośba o komputer, który miałby na Kocimskiej służyć fundacji. Tam miały być ważne informacje, namiary na wolontariuszy itd. Podarowałam komputer, który mnie już nie był potrzebny, ale skoro przeszkadza, to go zabiorę.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Wto mar 09, 2010 16:38 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

mjs pisze:
noemik pisze:Z innej beczki, do kogo należy komputer i monitor, które leżą już długo na szafie na Kocimskiej?
Myślę, że potrzebujemy odgracić pierwsze pomieszczenie - i pomyśleć nad dodatkowymi klatkami na sterylki.
Potrzebujemy miejsca.

Swego czasu była prośba o komputer, który miałby na Kocimskiej służyć fundacji. Tam miały być ważne informacje, namiary na wolontariuszy itd. Podarowałam komputer, który mnie już nie był potrzebny, ale skoro przeszkadza, to go zabiorę.

tam raczej ciężko z instalacją sprzętu, on już trochę czeka. Jeśli nie będzie tam używany, a Tobie nie ejst potrzebny, to mmoże bazarek?
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto mar 09, 2010 16:41 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Słuchajcie, a może by tak skomputeryzować się, co? I te tabele i wszystko mieć w kompie?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto mar 09, 2010 16:49 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

lutra pisze:Słuchajcie, a może by tak skomputeryzować się, co? I te tabele i wszystko mieć w kompie?

tylko problem z podłączeniem się, tam jest ciasno jak ... tzn bardzo. Trudno trzymac kompa na lodówce :roll: prośba była od Marka, bez konsultacji :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 09, 2010 17:10 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Może rzeczywiście warto poszukać kawałka miejsca i umieścić tam komputer. Znacznie by to wszystko uprościło.

lutra pisze:chodzi przede wszystkim o tych, którzy mają łapankowe plany i zobowiązania. Transportujących będziemy werbować i wykorzystywać na bieżąco, a w związku z niedyspozycją Wiślackiegokota pewnie mocno eksploatować. A może byśmy tak podzieliły się na dni, że np. ja w poniedziałek, ty, we wtorek, ona w środę, ona2 w czwartek, ona3 w piątek, a w weekend dyżur Leone, co?

Czyli, jeśli dobrze rozumiem, za tydzień mamy dyżur weekendowy, tak jak było umówione na spotkaniu?
Przyznam, że obecnie mam strasznie mało czasu, jeszcze mamy mieć gości w ten weekend, więc wolę wiedzieć co i jak wcześniej.

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Wto mar 09, 2010 18:45 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Tweety pisze:
lutra pisze:Słuchajcie, a może by tak skomputeryzować się, co? I te tabele i wszystko mieć w kompie?

tylko problem z podłączeniem się, tam jest ciasno jak ... tzn bardzo. Trudno trzymac kompa na lodówce :roll: prośba była od Marka, bez konsultacji :wink:

O komputerze była mowa na ogólnym spotkaniu. Wszyscy uznali, że dobrze będzie powrzucać dane kotów do kompa, namiary na siebie nawzajem. Pytałam nawet, czy jest szansa na net na Kocimskiej, ktoś odpowiedział, że nie, ale net nam potrzebny nie będzie.
Może była to inicjatywa Marka, ale z całą pewnością zaaprobowana przez grono, przynajmniej tak wynikało z rozmowy, jaka się wtedy odbyła.
Nie ma co robić problemu, ale nie chcę, żeby Marek był posądzany o samowolkę :)
Komputer zabiorę.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

[poprzednia][następna]