Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 08, 2010 17:10 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

ja bym pani dała czas na osiatkowanie balkonu
zaprosiłabym do lecznicy, by poznała Otta, a któraś z Ań obceniłaby panią, kto zacz
No a pani zobaczyłaby, jak trzeba pielęgnować Otta.

no i nie wiem, czy Otto już jest w takim stanie, że można go wydać? może pani będzie umiała sie nim zająć dalej - sporo niewiadomych.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pon mar 08, 2010 17:18 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Sis jak ja z mlodą dalam rade,a jestem panikarz jakich malo to wierze,ze ta pani tez da rade sie zaopiekowac Ottem
CC zdecyduje czy Otto jest gotowy do adopcji czy nie..nie zrobie nic na sile..napewno ktos powinien spojrzec na mieszkanie czy jest odpowiednio zabezpieczone..
sama wiem po sobie,ze majac Koko i niezabezpieczony balkon mozna dostac zawalu..Koko chodzila po antenie satelitarnej 8O i zewnetrznej suszarce 8O ..
dopiero rozmowy z Femka przez telefon i adopcja 3-lapnej Agatki od Femki pokazala mi czym to sie moze skonczyc i w niecaly tydzien zabezpieczylam balkon,Femka to ocenila a Agatka zadecydowala,ze zostaje i nigdzie nie wraca..
mam nadzieje,ze z Ottem bedzie tak samo sam zadecyduje czy zostanie czy bedzie chcial wrocic..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon mar 08, 2010 17:27 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

tyle że Otto jest kotem specjalnej troski

jak nie zawsze upieram się na siatkowania, tak tutaj bym nie dała kotka, póki siatek nie ma :evil: ;)

Sis

Post » Pon mar 08, 2010 17:42 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

kazdy kot jest specjalnej troski Sis..
Femka przyjechala dopiero z Agatka jak zadzwonilam,ze osiatkowalam balkon..
uwazam,ze balkon i okna powinny byc zawsze zabezpieczone..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 08, 2010 18:01 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

no wiem wiem...

po cichu kciuki potrzymam 8)

tak jak u Cioci Ciepłej to lepiej niż u Pana Boga za piecem :mrgreen:

Sis

Post » Pon mar 08, 2010 18:04 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Sis chyba mnie przeceniasz..nic takiego wielkiego nie zrobilam..

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 08, 2010 20:45 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

tak sobie siedze i mysle :roll: ..
dziwnie tak jakos oddac teraz Otta :( ..
nie sadzilam,ze Otto tak szybko zostanie zauwazony :D ..
ze wogole ktos bedzie chcial adoptowac chorego kocurka 8O ..
Viki siedzi i placze :cry: ..
mnie tez jest jakos dziwnie :lol: ,choc wiedzialam,ze kiedys ten dzien nadejdzie,to jednak jakos mi tak dziwnie :cry: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 08, 2010 20:50 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ciepła, to nigdy nie jest łatwe.....ale fotki radosnego kota z jego domu dzialają jak plaster na obolałe serduszko. Tylko musisz wiedzieć, że to TEN dom :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon mar 08, 2010 20:54 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

magdaradek pisze:Ciepła, to nigdy nie jest łatwe.....ale fotki radosnego kota z jego domu dzialają jak plaster na obolałe serduszko. Tylko musisz wiedzieć, że to TEN dom :D

wiem wiem magdaradek :roll: ..
Otek spi na mojej poduszce..tak slodko wyglada :1luvu: ..
mam nadzieje,ze CC poprowadzi z pania Iza wszelkie rozmowy i ktos sprawdzi ten domek :D ..
juz mi leski leca :cry: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 08, 2010 20:56 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ciepła pisze:tak sobie siedze i mysle :roll: ..
dziwnie tak jakos oddac teraz Otta :( ..
nie sadzilam,ze Otto tak szybko zostanie zauwazony :D ..
ze wogole ktos bedzie chcial adoptowac chorego kocurka 8O ..
Viki siedzi i placze :cry: ..
mnie tez jest jakos dziwnie :lol: ,choc wiedzialam,ze kiedys ten dzien nadejdzie,to jednak jakos mi tak dziwnie :cry: ..

supcio :) bedziesz mogła pomóc nastepnej kociej biedzie, byleby domek wypalił :ok:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pon mar 08, 2010 20:59 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Monia jak znam zycie kolejna kocia bieda przyjdzie do mnie sama :ok: nie bede musiala za dlugo czekac na nia :wink:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 08, 2010 21:03 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ciepła pisze:Monia jak znam zycie kolejna kocia bieda przyjdzie do mnie sama :ok: nie bede musiala za dlugo czekac na nia :wink:

sezon na kociaki rozpocznie sie lada dzień :cry: :cry: :cry:
trzymaj kąt....
Obrazek

dune

Post » Pon mar 08, 2010 21:04 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

haha Monia jak bede gdziesz szla to zamkne oczy zeby nie widziec :wink:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 08, 2010 21:09 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ciepła pisze:haha Monia jak bede gdziesz szla to zamkne oczy zeby nie widziec :wink:

ha ha ha to nadepniesz na małego kota
dzioba rozedrze to i oczy otworzysz :ryk: :ryk:
czego ci oczywiscie nie zyczę :)
Obrazek

dune

Post » Pon mar 08, 2010 21:11 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

dune pisze:
Ciepła pisze:haha Monia jak bede gdziesz szla to zamkne oczy zeby nie widziec :wink:

ha ha ha to nadepniesz na małego kota
dzioba rozedrze to i oczy otworzysz :ryk: :ryk:
czego ci oczywiscie nie zyczę :)

ale Ty mi dobrze zyczysz widze :ryk: :ryk:
mam okazje wyadoptowac Miko..dom z duzym podworkiem..40ha sadu do biegania..duzy kojec z buda bez lancucha..panna miala by zycie jak u Pana Boga za piecem

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]