karmicielka już w psychiatryku. Duże i małe koty do adopcji

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 25, 2010 22:08 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

widzę, że ciotka Poddasze stanęła na wysokości zadania :D bo już szukałam takiej ikonki Obrazek
Jeśli chodzi o adopcję Maciusia to szukamy dla niego domu w którym nie będzie nudzącym się jedynakiem....najlepiej jakby był w dwupaku z Pysią bo się już świetnie dogadują. Jak zabrałam dziś Pysię na pół dnia na uczelnię to Maciuś przez ten czas non stop płakał.
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Czw lut 25, 2010 23:43 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

alix76 pisze:Nulek wyluzowany

Obrazek

kapitalny i śliczny dzieciak :1luvu:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pt lut 26, 2010 7:58 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

15pietro pisze:widzę, że ciotka Poddasze stanęła na wysokości zadania :D bo już szukałam takiej ikonki Obrazek

:ryk:
ufff... udało mi się cudem uniknąć spałowania :D
jutro jadę do stada na dłużej. Może uda mi się ponownie cyknąć jakieś foty :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Pt lut 26, 2010 9:57 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

Melduję, że czarna kota spod wanny została Adelką :)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt lut 26, 2010 18:03 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

Jako że dawno nic o Pysi i Maciusiu nie było to wrzuce pare fotek by pokazać że żyją i mają się dobrze. Maciuś z każdym dniem wygląda doroślej. Aktualnie panuje równowaga i biją się oba po równo więć nie muszę się martwić że któreś jest za bardzo terroryzowane. Jedynie w nocy z Maćkiem są problemy bo lubi jak się go głaszcze o 5 nad ranem... Ale słodki jest - wkłada swoją główkę w moją półotwartą dłoń i tak trzyma czekając na głaskanie :1luvu:
Chciałem zrobić zdjęcia jak się bawią, ale po 1 wstyd że mi taki bałagan zrobiły :oops: , a po drugie Maciuś jako czarny kot gubi autofocusa i zwykle ostrość jest złapana na losowym miejscu w tle, a Pysia po prostu zdjęcia zaklina. Jak to połączyć i dodać ruch związany z zabawą to jedynym wyjściem wydaje się karta 4gb i zdjęcia seryjne do zapełnienia - tylko kiedy bym to obejrzał :?:

Fotki:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

15pietroTŻ

Od: Pon wrz 22, 2008 18:08

Post » Pt lut 26, 2010 23:02 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

:1luvu: , cudeńka:)

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Pt lut 26, 2010 23:30 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

jeszcze mam kilka fotek jak się bawią :)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Pysia zamyślona
Obrazek
komu? Piękna i Bestia w dwupaku 8)
Obrazek

15pietro

Post » Pt lut 26, 2010 23:38 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

:ryk: Mmacius ma ogonek ja wiewiorka :mrgreen: Slicznosci - para jak z gara - oby pozostali w dwupaku i tak szczesliwe jak teraz :ok: :ok: :ok:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt lut 26, 2010 23:53 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

no śliczności :1luvu:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Sob lut 27, 2010 0:14 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

Przed chwilą podczas zapasów z Maćkiem Pysia zaczepiła się zębami o dywan :| nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest możliwe :lol:
edit: literówki
Ostatnio edytowano Sob lut 27, 2010 0:42 przez 15pietro, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

15pietro

Post » Sob lut 27, 2010 0:39 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

Moja Cindy jak jeszcze miala mleczne zabki - to tak szalala z malym pluszowym miskiem, ze kilka zabkow zostalo w misku z odrobinka krwi :mrgreen:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Sob lut 27, 2010 0:44 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

Cindy pisze:Moja Cindy jak jeszcze miala mleczne zabki - to tak szalala z malym pluszowym miskiem, ze kilka zabkow zostalo w misku z odrobinka krwi :mrgreen:

Jak jednooką krówkę\Demolkę\Łatkę wieźliśmy do weta to gubiła zęby nawet w transporterze.
Swoja drogą ciekawa jestem co u jej siostry Karaluszki?
Obrazek

15pietro

Post » Sob lut 27, 2010 10:30 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

15pietroTŻ pisze:
Obrazek

o, boszszsz... co za słodzizna Obrazek
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Sob lut 27, 2010 10:36 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

Do Karaluszki wybieram się ponownie i tym razem nie zapomnę aparatu.
Doniesienia z frontu: ręce opiekuna mają coraz nowsze i ciekawsze wzorki. Z podziwu godnym uporem brnie dalej. Co rano budzi się z okrzykiem: "lecę zobaczyć co słychać u mojej córeczki!" :1luvu:
Aby ułatwić opiekunom oswojenie będę musiała kupić wędkę i pokazać co się z tym robi.

Przedwczoraj kitka źle zareagowała na twarożek. Było tego prawdopodobnie za dużo i skończyło się torsjami oraz biegunką.
Po odstawieniu już jest OK, teraz dostaje intenstinal.
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Sob lut 27, 2010 13:00 Re: karmicielka już w psychiatryku.Czarne koty do adopcji(Wa-wa)

A nasza Aferka vel Zuzia już po kontroli :D
Świerzbowiec poszedł się czesać gdzie indziej! Mamy VICTORY!!! :D W ogóle wet się długo pannie przyglądała i mówi, że to inne kocie jest, że po pierwsze futro się błyszczy (<ikonka dumy>) po drugie panna się rozglądała zaciekawiona a nie wystraszona (<ikonka większej dumy>) a po trzecie - przyglądała się ze wzajemnością wet z dużym zaciekawieniem takimi pogodnymi oczkami :D

Teraz na powitanie podbiega i pcha się na kolana :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

[poprzednia][następna]