Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
yosia pisze:niestety psa u mnie w domu brak, wiec nie wiem co by bylona kota drugiego silver nie zwraca uwagi, to moze na psa tez by nie zwracala...
yosia pisze:yosia pisze:niestety psa u mnie w domu brak, wiec nie wiem co by bylona kota drugiego silver nie zwraca uwagi, to moze na psa tez by nie zwracala...
w poniedzialek porobie silver jakies zdjecia bardziej "domatorskie" jak sie wyklada na kanapie itdto moze bedzie bardziej zachecajaca
co do picia, to ja nie zauwazylam, zeby silver pila az tak duzo, molly mowila, zeby postawic dwie miseczki, ale nie ma zupelnie takiej potrzeby, jeszcze sie nie zadarzylo, zeby jej wody zabraklo, 15 godzin nie bylo mnie w domu, a ubylo pol miseczki. a sika moze duzo ale rzadko? nie wiem tego, bo nie kontrolowalam jej caly dzien, jak do tej pory. jak bede miala jakis dzien wolny, to zwroce uwage ile razy wedruje do kuwety.
JaEwka pisze:yosia pisze:yosia pisze:niestety psa u mnie w domu brak, wiec nie wiem co by bylona kota drugiego silver nie zwraca uwagi, to moze na psa tez by nie zwracala...
w poniedzialek porobie silver jakies zdjecia bardziej "domatorskie" jak sie wyklada na kanapie itdto moze bedzie bardziej zachecajaca
co do picia, to ja nie zauwazylam, zeby silver pila az tak duzo, molly mowila, zeby postawic dwie miseczki, ale nie ma zupelnie takiej potrzeby, jeszcze sie nie zadarzylo, zeby jej wody zabraklo, 15 godzin nie bylo mnie w domu, a ubylo pol miseczki. a sika moze duzo ale rzadko? nie wiem tego, bo nie kontrolowalam jej caly dzien, jak do tej pory. jak bede miala jakis dzien wolny, to zwroce uwage ile razy wedruje do kuwety.
To dobrze, że nie zauważyłaś tego, że wisi nad miską. Bo jak molly napisała, że tyle pije to się zszokowałamJeżeli chodzi o sikanie to nie chodzi o ilość ale częstość (Wilczka sika 4-6 razy od rana do rana)
Gibutkowa pisze:O widzę że ktoś się w końcu obudził![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości