[WRO] Silver nie żyje :( Biegaj za TM :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 20, 2010 21:36 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

podpisane hop!

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Sob lut 20, 2010 23:13 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Hop na dobranoc :*

molly88

Post » Nie lut 21, 2010 0:02 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Miałam pytanie o Silver, domek z psem :? no ale chyba trudno powiedzieć jak ona na psa by zareagowała?
Napisałam Pani tyle co wiedziałam o Silver i z własnego doświadczenia relacja kot-pies
i odesłałam ją jeszcze do Was, żeby skontaktowała się telefonicznie :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie lut 21, 2010 0:06 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

niestety psa u mnie w domu brak, wiec nie wiem co by bylo :( na kota drugiego silver nie zwraca uwagi, to moze na psa tez by nie zwracala...
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Nie lut 21, 2010 0:10 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

yosia pisze:niestety psa u mnie w domu brak, wiec nie wiem co by bylo :( na kota drugiego silver nie zwraca uwagi, to moze na psa tez by nie zwracala...

w poniedzialek porobie silver jakies zdjecia bardziej "domatorskie" jak sie wyklada na kanapie itd ;) to moze bedzie bardziej zachecajaca ;)

co do picia, to ja nie zauwazylam, zeby silver pila az tak duzo, molly mowila, zeby postawic dwie miseczki, ale nie ma zupelnie takiej potrzeby, jeszcze sie nie zadarzylo, zeby jej wody zabraklo, 15 godzin nie bylo mnie w domu, a ubylo pol miseczki. a sika moze duzo ale rzadko? nie wiem tego, bo nie kontrolowalam jej caly dzien, jak do tej pory. jak bede miala jakis dzien wolny, to zwroce uwage ile razy wedruje do kuwety.
Obrazek

yosia

Post » Nie lut 21, 2010 10:49 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

yosia pisze:
yosia pisze:niestety psa u mnie w domu brak, wiec nie wiem co by bylo :( na kota drugiego silver nie zwraca uwagi, to moze na psa tez by nie zwracala...

w poniedzialek porobie silver jakies zdjecia bardziej "domatorskie" jak sie wyklada na kanapie itd ;) to moze bedzie bardziej zachecajaca ;)

co do picia, to ja nie zauwazylam, zeby silver pila az tak duzo, molly mowila, zeby postawic dwie miseczki, ale nie ma zupelnie takiej potrzeby, jeszcze sie nie zadarzylo, zeby jej wody zabraklo, 15 godzin nie bylo mnie w domu, a ubylo pol miseczki. a sika moze duzo ale rzadko? nie wiem tego, bo nie kontrolowalam jej caly dzien, jak do tej pory. jak bede miala jakis dzien wolny, to zwroce uwage ile razy wedruje do kuwety.

To dobrze, że nie zauważyłaś tego, że wisi nad miską. Bo jak molly napisała, że tyle pije to się zszokowałam :wink: Jeżeli chodzi o sikanie to nie chodzi o ilość ale częstość (Wilczka sika 4-6 razy od rana do rana)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie lut 21, 2010 10:56 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

JaEwka pisze:
yosia pisze:

To dobrze, że nie zauważyłaś tego, że wisi nad miską. Bo jak molly napisała, że tyle pije to się zszokowałam :wink: Jeżeli chodzi o sikanie to nie chodzi o ilość ale częstość (Wilczka sika 4-6 razy od rana do rana)

O widzę że ktoś się w końcu obudził :mrgreen: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie lut 21, 2010 11:56 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Molly to może trzeba szukać innego DT dla Grey też tak na wszelki wypadek?
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie lut 21, 2010 17:11 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Szukam pytam cały czas. Kobieta z ogłoszenia z miau sie odezwała w sprawie kotki i czekam na odp z jej strony. Zresztą wiesz Mruczeńko jak u mnie sprawa wygląda - opowiadałam :( Mam nadzieję, że źle nie zrobiłam biorąc koty ze schronu :( Bo jak zaczyna sie wszystko plątać to juz nie wiem co było by lepsze :(

molly88

Post » Nie lut 21, 2010 17:55 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Molly nic się nie martw-na razie szukamy :kotek:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie lut 21, 2010 18:13 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Mam nadzieję, że bedzie dobrze....

molly88

Post » Nie lut 21, 2010 19:13 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Gibutkowa pisze:O widzę że ktoś się w końcu obudził :mrgreen: :ryk:

Ha ha ha :twisted: Jak mnie ktoś obudził to i się obudziłam :twisted:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie lut 21, 2010 21:24 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Hop na moje dobranoc bo ide spac :P

molly88

Post » Pon lut 22, 2010 1:13 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

jezuuuu ile silver je. jak sie na nia patrzy od tylu, to zza chudej dupki wystaje na boki balonik 8O nie da sie jej powstrzymac, juz zaczela sie dobierac do miski muki, nie pomoglo przestawienie na blat, bo i tam zaczela wskakiwac :( nie wiem co robic, bo nie da sie jej zupelnie kontrolowac, a boje sie ja glodzic, bo wyjje wszystko muce, a przeciez jak tak dalej bedzie to sie rozrosnie :(
Obrazek

yosia

[poprzednia][następna]