Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 07, 2009 17:20 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

:kotek: :kotek: :kotek:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob lis 07, 2009 17:36 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

kaasiek&kiddo pisze:Siemanko :) mamy jedno pytanko, dzisiaj Kiddo został sam w domu na ok. 5h, (wczesniej tez zostawal, ale na krocej) po przybyciu do domku.. okazalo sie ze kuweta pusta, a w naszym kocu w pokoju ... kupka ;p i nasiurane. nie wiemy czy to z tesknoty czy co? czy jest jakis sposob zeby tego unikac? pomozcie :) a pozatym Kiddowski ma sie bardzo dobrze :) futerko juz blyszczy i rosnie nam maly szatan :P to ze uwielbia brykac sie nie zmienilo :)) i w dalszym ciagu wlazi nam na glowe :)) pozdrawiamy i czekamy na jakies informacje. KAsia, Marcin i Kiddo.

może mu przejść,może to lekki stresik. Na jakiś czas można mu też ograniczyć przestrzeń życiową, gdy was nie ma.
Gdy ja wyjechałam kiedyś po raz pierwszy na 2 dni , to kot, mimo że miał dochodząca opiekę , oryginalnie ozdobił mi fotel :mrgreen: . Potem już przyzwyczaił się .

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob lis 07, 2009 20:30 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

izydorka pisze:
kaasiek&kiddo pisze:Siemanko :) mamy jedno pytanko, dzisiaj Kiddo został sam w domu na ok. 5h, (wczesniej tez zostawal, ale na krocej) po przybyciu do domku.. okazalo sie ze kuweta pusta, a w naszym kocu w pokoju ... kupka ;p i nasiurane. nie wiemy czy to z tesknoty czy co? czy jest jakis sposob zeby tego unikac? pomozcie :) a pozatym Kiddowski ma sie bardzo dobrze :) futerko juz blyszczy i rosnie nam maly szatan :P to ze uwielbia brykac sie nie zmienilo :)) i w dalszym ciagu wlazi nam na glowe :)) pozdrawiamy i czekamy na jakies informacje. KAsia, Marcin i Kiddo.

może mu przejść,może to lekki stresik. Na jakiś czas można mu też ograniczyć przestrzeń życiową, gdy was nie ma.
Gdy ja wyjechałam kiedyś po raz pierwszy na 2 dni , to kot, mimo że miał dochodząca opiekę , oryginalnie ozdobił mi fotel :mrgreen: . Potem już przyzwyczaił się .

Dokładnie tak , dobrze by bylo tez dac mu coś co bylo noszone np swetr na którym jestr pozostawiony zapach czloweka , czyli wasz i powinno być dobrze . Trzymam kciuki .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lis 07, 2009 20:33 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Dzis tyskie mruczki miały sesje zdjeciowa Korciaczki , oj nie było łatwo zrobić co po niektórym zdjeć :kotek:

Moja kolerzanka robi akcje sterylizacyjna na Wilkowyjach pod Tychami i z tamtąd trafił do mnie około 3 mies piekny pingwinek ktorego nazwaliśmy Felix , został odpchlony a jutro go odrobacze i mam nadzieje że znajdzie sie ktos kto go pokocha ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 07, 2009 20:37 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Justa&Zwierzaki pisze:Dzis tyskie mruczki miały sesje zdjeciowa Korciaczki , oj nie było łatwo zrobić co po niektórym zdjeć :kotek:

Moja kolerzanka robi akcje sterylizacyjna na Wilkowyjach pod Tychami i z tamtąd trafił do mnie około 3 mies piekny pingwinek ktorego nazwaliśmy Felix , został odpchlony a jutro go odrobacze i mam nadzieje że znajdzie sie ktos kto go pokocha ....

to trzymamy kciuki za Felixa :ok:

Pingwinki to fajne chłopaki są :lol:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Sob lis 07, 2009 22:14 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Felix... fajnie go nazwalas :) A czy ktos wie, kiedy nastepna wystawa? Przydalaby sie teraz bardzo :) Ola na poprzedniej mowila, ze wstepnie planowana jest na 14 listopada. Czy wiadomo, czy wystawa sie odbedzie, chocby z poslizgiem czy w tym roku juz raczej sie nie spodziewac? Justa, masz nowe wiesci o Moreluni i Latce? Jak kiciom mijaja pierwsze dni w nowych domkach?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lis 07, 2009 23:19 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Fanta zie zyje :cry: :cry: :cry:
Jej Pani robiła robiła przemeblowanie i Fantusia sie jej zaplątała pod ngi , mimo reanimacji nie udało sie jej urotować :cry: :cry: :cry:
Pani i Feri tak bardzo rozpaczają ze przygarneła teraz Semi ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 07, 2009 23:23 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Fantaaaaaaaaaaaa???????!!!!!!! Co sie wlasciwie stalo?! :placz: :placz: :placz: [*] Malenka....

Kociara82

Post » Sob lis 07, 2009 23:35 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Jej Pani sie na nia przewróciła , robiłas reanimacje i wezwała weta ale juz nic sie nie dało zrocić :(:(:(

Wystawa prawdopodobnie 14 lis .

Łatka i Morelka juz sie zaklimatyzowały :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 07, 2009 23:49 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

OMG!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Biedna malenka... Szok!! Domyslam sie, jak sie czuje jej pani... Nieszczesliwy wypadek, ale poczucie winy na pewno nie daje spokoju... Nigdy by mi przez mysl nie przeszlo, ze taki wypadek moze sie zdazyc... :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
Przepraszam, ale jestem tak zaszokowana ta tragedia, ze nie potrafie teraz sie cieszyc ze Morelcia i Latka czuja sie dobrze w nowych domkach. Tzn.ciesze sie, ale nie potrafie ani mowic o tym ani myslec... Az sie poplakalam... Biedna malenka kicia... Czlowiek sobie nigdy sprawy nie zdaje, nigdy nikomu do glowy nie przyjdzie, ze takie cos sie moze wydarzyc, poki sie nie wydarzy... Wyrazy wspolczucia dla tej pani...

Kociara82

Post » Sob lis 07, 2009 23:53 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

A czy jesteś w stanie sobie wyobrazic co ja teraz czuje , jak ja jej dawałam kroplowki , jak walczyłam o kazdy dzień , jaka była niepewność czy przezyje bo to własnie ona była w najcieższym stanie jak do mnie trafiła , ile nocy nie przespalam , ile wizyt u weta .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lis 08, 2009 0:02 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

ja jej osobiscie za bardzo nie znalam. Widzialysmy sie tylko raz... chyba kazdego, kto ja znal boli jej odejscie... Chyba dla was obu to jak strata kogos z rodziny... dla mnie to tak, jakby to byla dobra kolezanka... sory, ide stad, musze jakos sie otrzasnac... Spoczywaj w spokoju sliczne kocie sloneczko :*

Kociara82

Post » Nie lis 08, 2009 12:23 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

FANCIU [*][*][*] :crying:
Nie znałam Cie kociu wcale, nie widziałam ani razu, ale wystarczyło Twoje zdjęcie i skradłaś mi serce :crying: Justynko, wyobrażam sobie, to stało się tak nagle, taka tragedia, trzymaj się jakoś... Niech Twój zwierzyniec Ci pomoże uśmierzyć smutek. Także dla Panci przesyłam słowa otuchy
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie lis 08, 2009 12:39 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Biedactwo :cry:

Ja tylko chciałam pokazać zdjątko Prezeska i Chesterka-Bonifacego :)
Obrazek
Myślę, że trafił swój na swego, ale jeszcze się docierają wciąż ;)

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Nie lis 08, 2009 13:08 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

estre pisze:Biedactwo :cry:

Ja tylko chciałam pokazać zdjątko Prezeska i Chesterka-Bonifacego :)
Obrazek
Myślę, że trafił swój na swego, ale jeszcze się docierają wciąż ;)

O jaka komitywa , aż napatrzeć sie nie moge :1luvu: Jak ja sie ciesze że tak dobrze trafił :1luvu: Taki domek to marzenie dla karzdego zwierzaka :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]