Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaasiek&kiddo pisze:Siemankomamy jedno pytanko, dzisiaj Kiddo został sam w domu na ok. 5h, (wczesniej tez zostawal, ale na krocej) po przybyciu do domku.. okazalo sie ze kuweta pusta, a w naszym kocu w pokoju ... kupka ;p i nasiurane. nie wiemy czy to z tesknoty czy co? czy jest jakis sposob zeby tego unikac? pomozcie
a pozatym Kiddowski ma sie bardzo dobrze
futerko juz blyszczy i rosnie nam maly szatan
to ze uwielbia brykac sie nie zmienilo
) i w dalszym ciagu wlazi nam na glowe
) pozdrawiamy i czekamy na jakies informacje. KAsia, Marcin i Kiddo.
izydorka pisze:kaasiek&kiddo pisze:Siemankomamy jedno pytanko, dzisiaj Kiddo został sam w domu na ok. 5h, (wczesniej tez zostawal, ale na krocej) po przybyciu do domku.. okazalo sie ze kuweta pusta, a w naszym kocu w pokoju ... kupka ;p i nasiurane. nie wiemy czy to z tesknoty czy co? czy jest jakis sposob zeby tego unikac? pomozcie
a pozatym Kiddowski ma sie bardzo dobrze
futerko juz blyszczy i rosnie nam maly szatan
to ze uwielbia brykac sie nie zmienilo
) i w dalszym ciagu wlazi nam na glowe
) pozdrawiamy i czekamy na jakies informacje. KAsia, Marcin i Kiddo.
może mu przejść,może to lekki stresik. Na jakiś czas można mu też ograniczyć przestrzeń życiową, gdy was nie ma.
Gdy ja wyjechałam kiedyś po raz pierwszy na 2 dni , to kot, mimo że miał dochodząca opiekę , oryginalnie ozdobił mi fotel. Potem już przyzwyczaił się .
Justa&Zwierzaki pisze:Dzis tyskie mruczki miały sesje zdjeciowa Korciaczki , oj nie było łatwo zrobić co po niektórym zdjeć![]()
Moja kolerzanka robi akcje sterylizacyjna na Wilkowyjach pod Tychami i z tamtąd trafił do mnie około 3 mies piekny pingwinek ktorego nazwaliśmy Felix , został odpchlony a jutro go odrobacze i mam nadzieje że znajdzie sie ktos kto go pokocha ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 316 gości