Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Biedny Pirat![]()
Byłyśmy dzisiaj z Kosmą na Kocimskiej. Dzielna dziewczyna próbowała - mimo ostrzeżeń - zaprzyjaźnić się z Ralfem i oczywiście oberwała pazurzastą łapą. Ten kot naprawdę nie lubi ludzi.
Dobrze, że byłyśmy we dwie, bo wreszcie jedna z nas mogła bawić inne koty myszką na wędce, podczas gdy druga zajmowała się Felkiem. To prawdziwy kot z ADHDCiekawa jestem, na kim będzie się znęcał, jak jutro zabiorę Śnieżka.
Tweety, czy sprawa sobotniego transportu Basiuni jest jasna? I czy ok. 09.30 - 10.00 ktoś będzie na Wielopolu, bo Basia mnie nie pamieta i pewnie będzie problem z jej złapaniem.
Jafusia pisze:Wróciłam! Jeśli dyżury na Kocimskiej nadal potrzebne to mogę zdeklarować sie na wtorki rano lub środy wieczorem ok. 19... Pozostaje tylko do rozwiązania kwestia kluczy.
milu pisze:Jafusia pisze:Wróciłam! Jeśli dyżury na Kocimskiej nadal potrzebne to mogę zdeklarować sie na wtorki rano lub środy wieczorem ok. 19... Pozostaje tylko do rozwiązania kwestia kluczy.
Jeśli weźmiesz mój dyżur we wtorek z rana, to ja mogę wziąć inny dzień rano i odciążyć Akimę
Tweety pisze:Miszelinko, będziesz miała jak przetrzymać Basie do popołudnia? Aania będzie dopiero od 16-stej w domu, bo wcześniej jest w pracy.
Akima pisze:milu pisze:Jafusia pisze:Wróciłam! Jeśli dyżury na Kocimskiej nadal potrzebne to mogę zdeklarować sie na wtorki rano lub środy wieczorem ok. 19... Pozostaje tylko do rozwiązania kwestia kluczy.
Jeśli weźmiesz mój dyżur we wtorek z rana, to ja mogę wziąć inny dzień rano i odciążyć Akimę
Bardzo prosze bo z Piratem rano trzeba załatwić pare spraw. Gdyby zostały mi dwa dni![]()
Pirat sie pucuje od wczoraj. Widac że język go już nie boliJutro chyba test prawdy i ostateczne potwierdzenie FIPa. Cuda się zdarzają ale nie mi
lutra pisze:Dzwonił Pan w sprawie Szreka, kto dziś wieczorem bawi kocimszczaki?
Chciałabym podać jego numer, żeby się z nim umówił.
To chyba pierwszy kot, bo Pan pytał, w jakim wieku się kastruje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 263 gości