Czy nadejdzie lepsze jutro ? :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 04, 2009 17:10 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

kasia86 pisze:Wiecie co, mnie już ręce opadają na bezmyślność dorosłych. :(

Opowiem Wam co mi koleżanka w pracy opowiadała.
Ona ma działkę w Łęczycy pod Drużbicami pod Bełchatowem.
Relacjonowała mi
że kiedyś sąsiad z działki pod lasem, poszedł z dużym psem takim jak wilczur, do lasu żeby go zabić. Walił go kołkiem gdzie popadnie w tym po głowie. Świadomy ze go zabił poszedł do domu.
Rano, jego żona patrzy, a ten biedny skatowany psina dowlókł się do domu swojego oprawcy z wyłupiastym okiem i rozwaloną prawie ze czaszką do swojego oprawcy. Wrócił do swojego domu, do tego, który go tak skatował. :cry: :cry: :cry:

Podobno psy w całej wsi, widząc tego ''ludzia'' zwiewają i szczekają na niego.

Że też ta Święta Ziemia nosi takich ludzi.
Tak samo ja ci co wyrzucili tego psa z 10 pietra.

Pod mur z takimi!!!

Boże kochany :cry: Dziewczyny, proszę nie opowiadajcie takich rzeczy... Ja nie mogę tego czytać... Po prostu zabiłabym takich skurw....ów :x

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Nie paź 04, 2009 17:12 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

nanetka pisze:
kasia86 pisze:Wiecie co, mnie już ręce opadają na bezmyślność dorosłych. :(

Opowiem Wam co mi koleżanka w pracy opowiadała.
Ona ma działkę w Łęczycy pod Drużbicami pod Bełchatowem.
Relacjonowała mi
że kiedyś sąsiad z działki pod lasem, poszedł z dużym psem takim jak wilczur, do lasu żeby go zabić. Walił go kołkiem gdzie popadnie w tym po głowie. Świadomy ze go zabił poszedł do domu.
Rano, jego żona patrzy, a ten biedny skatowany psina dowlókł się do domu swojego oprawcy z wyłupiastym okiem i rozwaloną prawie ze czaszką do swojego oprawcy. Wrócił do swojego domu, do tego, który go tak skatował. :cry: :cry: :cry:

Podobno psy w całej wsi, widząc tego ''ludzia'' zwiewają i szczekają na niego.

Że też ta Święta Ziemia nosi takich ludzi.
Tak samo ja ci co wyrzucili tego psa z 10 pietra.

Pod mur z takimi!!!

Boże kochany :cry: Dziewczyny, proszę nie opowiadajcie takich rzeczy... Ja nie mogę tego czytać... Po prostu zabiłabym takich skurw....ów :x

Ja bym nie zabiła od razu tylko torturowała bardzo długo aż by sami błagali o śmierć :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie paź 04, 2009 17:54 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Ludzie są okropni :(
Potem sie wszyscy dziwią, ze przestępczość taka, ze niebezpiecznie, jak dla mnie, to jak ktoś może zrobić krzywde zwierzeciu, to kiedyś zrobi też człowiekowi :(
Wiecie, a ja bym zaczęła od porządnego sprania tych rodziców, bo skąd te dzieciaki mają takie wzorce? patrzą i się uczą :evil:

Trzymma kciuki za malutką ksieżniczke!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie paź 04, 2009 18:29 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Straszne :cry:
Po prostu brak słów :cry: :evil:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie paź 04, 2009 20:12 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

kasia86 pisze:Przepraszam Cioteczki, zdjęcia są złej jakości.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Maleńka 330 gramowa księżniczka jutro będzie miała usunięte to wyłupiaste oczko :(
Drugie oczko jest w bardzo złym stanie, ale doktor Ania daje nadzieję na jego uratowanie.Powiedziała też, że jeżeli przeżyje to kicia musi trafić do domku niewychodzącego i tu znowu ogromna prośba o pomoc do WSZYSTKICH CIOTECZEK.

pROBLEMU U MNIE NIE MA-MIAŁAM OPRÓCZ bAMBO WZIAC JESZCZE JEDNEGO BIDULA, WIEC JESLI OBDARZYSZ MÓJ DOM ZAUFANIEM ZABIORE NMAŁA NA STAŁE I U dr Garncarza zobaczymy co da sie zrobic...Oczywiscie moze kttos juz ja pokochał tam na miejscu...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 04, 2009 20:17 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Bożena-jakie dobre bogi Cię tu przywiodły!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Aniu-no widzisz?-znów stał sie cud!!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie paź 04, 2009 20:18 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

milenap pisze:Ludzie są okropni :(
Potem sie wszyscy dziwią, ze przestępczość taka, ze niebezpiecznie, jak dla mnie, to jak ktoś może zrobić krzywde zwierzeciu, to kiedyś zrobi też człowiekowi :(
Wiecie, a ja bym zaczęła od porządnego sprania tych rodziców, bo skąd te dzieciaki mają takie wzorce? patrzą i się uczą :evil:

Trzymma kciuki za malutką ksieżniczke!

Teraz niby dzieci bic nie mozna-ja tam dupsko sprałam 14 letniemu wychowankowi za kopniecie psa kieduys i sama sedziemu powiedziałam ,ze pasem dostał---sedzia powiedział"dupa nie szklanka, a wrazliwosc trzeba wbic do głowy""skoro słowa nie wystarcza..."To kiedys było,ale wierzcie,ze niedługo (juz tak jest)to dzieci regularnie beda prac rodziców...szkoda gadac-biedna ta kocinka,a Bambo bedzie miał tyle czasu ile mu trzeba..Moja cyklopka Nora jest u nas od stycznia i tylko ja ja dotykam , biore na rece...nie jest otwarta na czułosc, bo tez jej bachorki :evil: oko wydłubały kijem...i iestety uraz psychiczny do ludzi ma...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 04, 2009 20:19 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Tym bardziej że Trójłapek (dziś go widziałam) jest MASAKRYCZNIE dziki. Złapanie go do klatki to robota na cały dzień :roll: Spróbuję z nim popracować na miejscu następnym razem i wyadoptować jak już będzie półdziki chociaż. On jest największym dzikusem tam (inne dzikie to raczej strachulki i uciekają a on reaguje agresją, ale to pewnie odruch obronny tego bidulka).

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie paź 04, 2009 20:19 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

kropkaXL pisze:Bożena-jakie dobre bogi Cię tu przywiodły!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nie dobre bogi tylko Gibutkowa :D :mrgreen: :ryk:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie paź 04, 2009 20:21 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

No to przecież piszę,że dobre bogi!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie paź 04, 2009 20:25 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

kropkaXL pisze:Bożena-jakie dobre bogi Cię tu przywiodły!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nie przesadzaj, to tylko uprzejmosc-ja mam spora bande kicioli,ale wszystkie juz wporzo sa...obserwuje mojego maluszka Milusia i dzisiaj mnie tez załamka wzieła, bo oczko zaczyna mu metniec(kociaki ze schronu od Gibutkowej tam)-powikłania po KK..tez bede jutro u weta i zapisze małego do Garncarza jak cos.PO 17-TYM...jAK SIE SYTUACJA Z MALUSZKIEM WYJASNI, TO I JA ZAWIOZE, ALE TRZEBA NAJPÓXNIEJ ZA KILKA DNI DAC MI ODPOWIEDX, CHYBA,ZE TAM W łODZI SIE JUZ TYM OD RAZU ZAJMIECIE(WAZNE,ZEBY EKSPRESOWO DZIAŁAC0...jA JAK COS 10-TEGO DO KOSZTÓW SIE DOKŁADAM(mIODILAK NIC NIE PISAŁA,A Bambo powietrzem nie zyje)-moje na pewno ie zyja powietrzem :mrgreen: Na razie(17-ty nie tak daleko, na pewno gdzies jest dla małej miejsce)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 04, 2009 20:29 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Gibutkowa pisze:Tym bardziej że Trójłapek (dziś go widziałam) jest MASAKRYCZNIE dziki. Złapanie go do klatki to robota na cały dzień :roll: Spróbuję z nim popracować na miejscu następnym razem i wyadoptować jak już będzie półdziki chociaż. On jest największym dzikusem tam (inne dzikie to raczej strachulki i uciekają a on reaguje agresją, ale to pewnie odruch obronny tego bidulka).

Chwalipieta...hi,hi.Ja tego Trójłapka Sasza nazwałam, bo biedak strasznie biedny jest-koty okaleczone sa albo wycofane, albo szajbuski...a widac ,ze Dzikuskowi musieli straszna krzywde zrobic...Ja oprócz Bambo moge tylko jedna biede przygarnac(koty specjalne do zupełnego wyleczenia potrzebuja stałej uwagi-nie oszukujmy sie)Wiem,ze Edytka dom "mojemu Saszce"znajdziesz...byc moze zawsze taki swirus bedzie...ech...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 04, 2009 21:04 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

BOZENAZWISNIEWA pisze:pROBLEMU U MNIE NIE MA-MIAŁAM OPRÓCZ bAMBO WZIAC JESZCZE JEDNEGO BIDULA, WIEC JESLI OBDARZYSZ MÓJ DOM ZAUFANIEM ZABIORE NMAŁA NA STAŁE I U dr Garncarza zobaczymy co da sie zrobic...Oczywiscie moze kttos juz ja pokochał tam na miejscu...

Bożenko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Nie paź 04, 2009 21:57 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Gibutkowa pisze:Tym bardziej że Trójłapek (dziś go widziałam) jest MASAKRYCZNIE dziki. Złapanie go do klatki to robota na cały dzień :roll: Spróbuję z nim popracować na miejscu następnym razem i wyadoptować jak już będzie półdziki chociaż. On jest największym dzikusem tam (inne dzikie to raczej strachulki i uciekają a on reaguje agresją, ale to pewnie odruch obronny tego bidulka).

Dodam tylko,ze ja domek Saszce znalazłam i teraz Julite z Niemic nagabuje,zeby go zabrała do siebie na tymczas i 'dobremu Niemcowi'wyadoptowała czarnucha-moja miłosc !i raczej AMEN na to powiem , bo Julita chce mi pomóc,a wie,ze ja raczej slepaczki mam w domu i specyficzny dom terapeutyczny, hi,hi(jedna kotke z urwana nózka Kornelie mam),ale to jest królewna koffana... :1luvu: ..
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 04, 2009 22:08 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Hmm... no to trzymam :ok: Może do czasu wyjazdu Saszki do Julity uda się go trochę chociaż przełamać i oswoić.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]