Czy ona rozumie, co takiego złego zrobiła, że zamknęli za kratami, w ciasnym więzieniu?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:Osoba, która zgodziła się wziąć Wichurkę (jest tu z nami, ale nie wiem czy chce się ujawniać) dała się w ostatniej chwili przekonać na 3 kociaki. Dziękuję!![]()
Apsa pisze:Mogę sie ujawnić, najwyżej oberwę od kilku osób po łbie za niebranie kotów od nich
jopop pisze:będę Cię bronić własną piersią
Apsa pisze:jopop pisze:Osoba, która zgodziła się wziąć Wichurkę (jest tu z nami, ale nie wiem czy chce się ujawniać) dała się w ostatniej chwili przekonać na 3 kociaki. Dziękuję!![]()
Mogę sie ujawnić, najwyżej oberwę od kilku osób po łbie za niebranie kotów od nich
Ania_EN pisze:Pogoda jest wspaniała. Wdrapała mi się na kolana i domagała się głasków, pyszczkiem delikatnie trącała mnie po twarzy. Idealna do domu bez kotów.. Delikatna, kochana, rozczulająca!
Upałka ok, w nocy płakała, więc gdy wstałam mój miętki mąż ja wypuścił z łazienki, jak się obudziłam- spała w łóżku na poduszceBawi się, je, mizia się na całego
behemotka pisze:Apsa pisze:jopop pisze:Osoba, która zgodziła się wziąć Wichurkę (jest tu z nami, ale nie wiem czy chce się ujawniać) dała się w ostatniej chwili przekonać na 3 kociaki. Dziękuję!![]()
Mogę sie ujawnić, najwyżej oberwę od kilku osób po łbie za niebranie kotów od nich
Apsa, jesteś wielka
Jaki teraz stan stada? Bo łatwo się pogubić
Apsa pisze:behemotka pisze:Apsa, jesteś wielka
Jaki teraz stan stada? Bo łatwo się pogubić
Metr siedemdziesiąt trzy
Apsa pisze:PSy 3: Punia, Saba i tymczas Fizio, za którego proszę trzymać kciuki w piątek o 18-tej. (Dwa starsze szaraki na wakacjach.)
Świnek Gwiazdor.
Myszy trzy: Biała, Szara, Kędzierzawa.
Kicia własna (oficjalnie Armeria).
Kocice młode trzy, z których krowy od teraz się nazywają Upałka (mniejsza) i Ukropka (większa), a pingwinka (ona jest z którego miotu?) Wichurka. Mój mózg ignoruje stan wcześniejszy stanowczo protestując przeciwko innym kombinacjom imion, czarne musi mieć początek na inną literę niż łaciate i już.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954 i 119 gości