TYMCZASY U JOPOP IV - sielanka na 40 łap ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 13, 2010 22:19 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

Biedna Pogoda :cry:
Czy ona rozumie, co takiego złego zrobiła, że zamknęli za kratami, w ciasnym więzieniu?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon wrz 13, 2010 22:42 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

na pewno nie rozumie :(

ale nie mogę jej ze spokojnym sumieniem polecać jako bezproblemowej kotki, którą można dołączyć do dowolnego stada...moja Migotka jeszcze po kilku godzinach od jej wyjazdu boi się zejść z lodówki :(

Nieźle było tylko wtedy, gdy była na smyczy. Ale kto zgodzi się trzymać dorosłego kota przywiązanego do jakiegoś kąta mieszkania? W dodatku z tą cholerną plamką grzyba...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon wrz 13, 2010 23:42 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

grzybka można wyleczyć, on nie stanowi jakiegoś dużego problemu.

Gorzej z charakterem kotki. Gdyby ona zechciała chociaż akceptować inne koty, wcale nie musi ich kochać.
Mam w domu dwie takie kotki anty-kocie i mam horror. Bardzo żałuję, że nie dam rady wziąć trzeciej.
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Wto wrz 14, 2010 3:10 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

Też wiem, co znaczy agresor :roll:, acz u mnie bura starsza tymczaska siedziała w miejscu i prała się tylko z tym, co do niej podeszło, a nie biegała wszędzie, wszczynając awantury... Nawet Paskudztwo dotkliwie pierze głównie psy, większości kotów daje tylko lekką reprymendę. Tak czy inaczej dla niedoświadczonego domu taki kot jest naprawdę trudny.
Biedna Pogoda :(

Mam nadzieję, że Migotka szybko dojdzie do siebie. A jak w ogóle Inar znosiła niezbyt przyjazne towarzystwo?
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Wto wrz 14, 2010 5:59 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

Pogoda jest wspaniała. Wdrapała mi się na kolana i domagała się głasków, pyszczkiem delikatnie trącała mnie po twarzy. Idealna do domu bez kotów.. Delikatna, kochana, rozczulająca!

Upałka ok, w nocy płakała, więc gdy wstałam mój miętki mąż ja wypuścił z łazienki, jak się obudziłam- spała w łóżku na poduszce ;-) Bawi się, je, mizia się na całego :-)

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Wto wrz 14, 2010 7:14 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

jopop pisze:Osoba, która zgodziła się wziąć Wichurkę (jest tu z nami, ale nie wiem czy chce się ujawniać) dała się w ostatniej chwili przekonać na 3 kociaki. Dziękuję! :1luvu:

Mogę sie ujawnić, najwyżej oberwę od kilku osób po łbie za niebranie kotów od nich :twisted:

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Wto wrz 14, 2010 7:54 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

będę Cię bronić własną piersią :lol:
Obrazek

jopop

Post » Wto wrz 14, 2010 9:05 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

Apsa pisze:Mogę sie ujawnić, najwyżej oberwę od kilku osób po łbie za niebranie kotów od nich :twisted:

nie oberwiesz. Nikt nie zaryzykuje, że NIGDY już od nich nic nie weźmiesz :mrgreen: :ryk:
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Wto wrz 14, 2010 10:04 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

takie znalazłam, rozczuliło mnie: http://www.joemonster.org/art/15090/Ado ... _wiewiorka

Mieszkanie posprzątane, przynajmniej do stanu w którym nic nie świadczy o popełnieniu wykroczenia.
Obrazek

jopop

Post » Wto wrz 14, 2010 11:11 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

jopop pisze:będę Cię bronić własną piersią :lol:

Ja też :lol:
A mam czym bronić ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto wrz 14, 2010 12:16 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

Wiewiór bezbłędny :smiech3:

Apsa pisze:
jopop pisze:Osoba, która zgodziła się wziąć Wichurkę (jest tu z nami, ale nie wiem czy chce się ujawniać) dała się w ostatniej chwili przekonać na 3 kociaki. Dziękuję! :1luvu:

Mogę sie ujawnić, najwyżej oberwę od kilku osób po łbie za niebranie kotów od nich :twisted:

Apsa, jesteś wielka :1luvu:
Jaki teraz stan stada? Bo łatwo się pogubić :wink:

Ania_EN pisze:Pogoda jest wspaniała. Wdrapała mi się na kolana i domagała się głasków, pyszczkiem delikatnie trącała mnie po twarzy. Idealna do domu bez kotów.. Delikatna, kochana, rozczulająca!

Upałka ok, w nocy płakała, więc gdy wstałam mój miętki mąż ja wypuścił z łazienki, jak się obudziłam- spała w łóżku na poduszce ;-) Bawi się, je, mizia się na całego :-)

A to Pogoda jest u Ciebie, czegoś nie doczytałam? :oops:

Bo kotka nie wolno trzymać zamkniętego w łazience, wtedy płacze :twisted:. Dobrze traktowany kotek śpi tylko na poduszce... Jeżeli ma ochotę, oczywiście 8)
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Wto wrz 14, 2010 14:25 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

behemotka pisze:
Apsa pisze:

Apsa, jesteś wielka :1luvu:

Metr siedemdziesiąt trzy 8)

PSy 3: Punia, Saba i tymczas Fizio, za którego proszę trzymać kciuki w piątek o 18-tej. (Dwa starsze szaraki na wakacjach.)
Świnek Gwiazdor.
Myszy trzy: Biała, Szara, Kędzierzawa.
Kicia własna (oficjalnie Armeria).
Kocice młode trzy, z których krowy od teraz się nazywają Upałka (mniejsza) i Ukropka (większa), a pingwinka (ona jest z którego miotu?) Wichurka. Mój mózg ignoruje stan wcześniejszy stanowczo protestując przeciwko innym kombinacjom imion, czarne musi mieć początek na inną literę niż łaciate i już.

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Wto wrz 14, 2010 15:12 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto wrz 14, 2010 15:47 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebny DT dla Pogody!

Apsa, stan poprzedni odwzorowywał mioty ;) jak mogłaś tak narozrabiać! :twisted:

Najmniejsza krowa jest z innego miotu niż reszta, dlatego była Wichurką.

u Ani_EN jest Upałka

Pogoda jest w klatce.
Obrazek

jopop

Post » Wto wrz 14, 2010 15:55 Re: TYMCZASY U JOPOP IV - nadal PILNIE potrzebne DT dla 3 kotów!

Apsa pisze:
behemotka pisze:Apsa, jesteś wielka :1luvu:

Metr siedemdziesiąt trzy 8)

E tam, łapiesz za słówka, ja mentalnie mówiłam i proszę mi tu na centymetry nie przeliczać :twisted:

Apsa pisze:PSy 3: Punia, Saba i tymczas Fizio, za którego proszę trzymać kciuki w piątek o 18-tej. (Dwa starsze szaraki na wakacjach.)
Świnek Gwiazdor.
Myszy trzy: Biała, Szara, Kędzierzawa.
Kicia własna (oficjalnie Armeria).
Kocice młode trzy, z których krowy od teraz się nazywają Upałka (mniejsza) i Ukropka (większa), a pingwinka (ona jest z którego miotu?) Wichurka. Mój mózg ignoruje stan wcześniejszy stanowczo protestując przeciwko innym kombinacjom imion, czarne musi mieć początek na inną literę niż łaciate i już.

Pamiętam o Fiziu, będę trzymać :wink:

No i żeś zamotała z imionami :ryk:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

[poprzednia][następna]