Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 01, 2009 12:17 Re: Sosnowiec-pilnie potrzebny DT dla KRESKI i GAPCIA

terenia1 pisze:Witam także wszystkich serdecznie :lol: po dłuższym odwyku od forum :lol:
Zrobiłam całkowite rozliczenie swoje i Dorotki na 1 stronie wątku więc faktycznie rozliczenie sierpnia jest chyba całkowicie zakończone :)
Niestety gorsze wieści kończy nam się suche jedzonko - jedzemy już na oparach i jesteśmy na końcówce mokrego jedzonka :( u mnie zostało jeszcze 20zł z pierwsze zbiórki zywnościowej nie wiem jak u reszty :?:
Tak, że prośba do naszego skarbnika jedzonkowo-sterylkowego o ogłoszenie nowej zbiórki :D i co Ty na to Iwetko :D

Tak to już pora, ale najpierw rozlicze sie z poprzedniej akcji sterylkowej :wink:

AKCJA STERYLKOWA

Zebralismy 345 zł
- 40 zł od MoniCitroni ,które były w Kociej Chatce i juz zostały wykorzystane, nie dostałam jeszcze przelewu od Teresy, ale jeszcze nie miałam dzis ksiegowania.
Więc z 20 zł ,które dostane od Teresy - Jest na sterylki 305 zł :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto wrz 01, 2009 12:25 Re: Sosnowiec-pilnie potrzebny DT dla KRESKI i GAPCIA

Zapraszam wszystkich serdecznie do zbiórki na żarełko dla kotków z Kociej Chatki :D
Pamiętajmy, że jesli sami nie zbierzemy na jedzenie, to nikt nie nakarmi naszych kotów
:roll:

Tak więc rozpoczynam akcje :)

ZBIÓRKA NA KARME dla KOCIEJ CHATKI

DziejkaMikusiowa - 21 zł
- jest wpłata
Iweta - 20 zł - jest wpłata - :D
Dorota Wojciechowska - 10 zł -
Terenia1 - 10 zł -
Mar_tika - 10 zł -
Ostatnio edytowano Wto wrz 01, 2009 17:52 przez Iweta, łącznie edytowano 3 razy
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto wrz 01, 2009 12:46 Re: Sosnowiec-pilnie potrzebny DT dla KRESKI i GAPCIA

terenia1 pisze:Dziewczyny i mam jeszcze prośbę ustalcie datę naszego spotkania organizacyjnego, mnie pasowałoby jutro z tym, że wieczorkiemmam dyzur w kociarni, albo czwartek :)

Mnie środa nie za bardzo pasuje chyba że ok 21-szej.
A czwartek też już mam plany ale chyba jeszcze do zmiany.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto wrz 01, 2009 12:47 Re: Sosnowiec-pilnie potrzebny DT dla KRESKI i GAPCIA

Iweta pisze:Zapraszam wszystkich serdecznie do zbiórki na żarełko dla kotków z Kociej Chatki :D
Pamiętajmy, że jesli sami nie zbierzemy na jedzenie, to nikt nie nakarmi naszych kotów
:roll:

Tak więc rozpoczynam akcje :)

ZBIÓRKA NA KARME dla KOCIEJ CHATKI

DziejkaMikusiowa - 21 zł
Iweta - 20 zł

Ja mam taaaaaki deficyt, ale dychu prześlę, no i szybko uruchomię jakieś bazarki :P
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto wrz 01, 2009 12:54 Re: Sosnowiec-pilnie potrzebny DT dla KRESKI i GAPCIA

Za sterylki już poszło :) a na żarełko wstępnie 10zł prześlę :( a w tym tygodniu też uruchomię jakieś bazarki, bo nazbierało mi się troszkę róznych fantów i tylko w chałupie mi to zalega :twisted:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto wrz 01, 2009 13:45 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

oooo jakie tu zmiany ...
jak się ładnie zrobiło fiu fiu ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto wrz 01, 2009 14:07 Re: Sosnowiec-pilnie potrzebny DT dla KRESKI i GAPCIA

Dorota Wojciechowska pisze:
terenia1 pisze:Dziewczyny i mam jeszcze prośbę ustalcie datę naszego spotkania organizacyjnego, mnie pasowałoby jutro z tym, że wieczorkiemmam dyzur w kociarni, albo czwartek :)

Mnie środa nie za bardzo pasuje chyba że ok 21-szej.
A czwartek też już mam plany ale chyba jeszcze do zmiany.

Jeśli chodzi o mnie to może być środa, czwartek, piatek :) mam mały luzik :)

terenia1

Post » Wto wrz 01, 2009 15:08 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Jeżeli chodzi o sterylki to juz w piatek naruszymy nasz budżet .Dziś jada na sterylki dwie dziczki,ale koszt pokrywaja karmicielki.Natomiast w piatek jedzie kotka Cleo i to my pokryjemy koszty bo to kotka pod naszą opieką wyciągnieta ze schronu.
iWETA Na pw podam ci nr konta naszego weta

Jezeli chodzi o kasę na jedzenia to dokładam się 10 zł:)
Suche zamówiła Teresa a jak zbierzemy na jedzonko to Iweta zamów w sieci puchy i przesyłka moze byc na mnie dostarczę na kociarnię:)

Spotkanie owszem ale jutro po południu umówiona jestem na fotki z Dominika i jej Tż.Chcę porzadnie obfocić nasze kociaki bo Marcin zajmuje się fotografiką więc mam nadzieję że sesja się uda.Bedziemy na kociarni od godz 17:)A moze czwartek po południu?

Musimy się koniecznie spotkać.Tak jak teresa mówiła dziś zsypalam końcówkę suchego jedzenia,otwarłam ostatni worek żwirku(w piatek przyjedzie 20 worków już zamówiłam) i niestety mokre tez na finiszu.Do tego ręczniki się kończą i domestos.
Nie mówiąc juz o praniu kocy.U mnie w bagażniku jeździ wór i na kociarni stoi kolejny wór do prania.

PROSZĘ NIE WYMIENIAĆ CZĘSTO POSŁAŃ KOTOM,NO CHYBA ŻE KTOŚ CHĘTNY NA PRANIE!!!!

Teraz trochę milsze wieści:)
Do nowego domu pojechała moja Gerdi i Blekuś.Domek dla Blekusia znalazła Ewa i Piotr:)
ObrazekObrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto wrz 01, 2009 17:13 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Mam setki kłopotów.... :D Kapsel
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto wrz 01, 2009 18:14 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Melduje sie nowy domek Gerdi :twisted:
Wiem, wiem, trzeba bedzie uzupelnic podpis o zdjecie jeszcze jednego, tym razem ostatniego, kota :lol:

Maluchna ladnie przezyla podroz, mialczala tylko troszeczke, duzo spala.
Pod sam koniec podrozy uraczyla nas smierdzaca kupa, biedna juz nie mogla dluzej wytrzymac.
Charakterek to ona ma, wrzeszczy przy podcieraniu pupy chusteczka dla niemowlat :lol:

Siedzi w lazience, dostala miekkie poslanie i dwie smierdzace zabawki wypelnione kocia mietka i waleriana.
Zabawki zostaly juz zamordowane :lol:
Jutro o 15 idziemy do weta, na kontrole.
To sie wet ucieszy jak mu przywleczemy nowego kotka 8)

Mala bedzie sie u nas nazywac Bente :)
p.s. Pepe sie jej boi

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Wto wrz 01, 2009 18:37 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

moni_citroni pisze:Melduje sie nowy domek Gerdi :twisted:
Wiem, wiem, trzeba bedzie uzupelnic podpis o zdjecie jeszcze jednego, tym razem ostatniego, kota :lol:

Maluchna ladnie przezyla podroz, mialczala tylko troszeczke, duzo spala.
Pod sam koniec podrozy uraczyla nas smierdzaca kupa, biedna juz nie mogla dluzej wytrzymac.
Charakterek to ona ma, wrzeszczy przy podcieraniu pupy chusteczka dla niemowlat :lol:

Siedzi w lazience, dostala miekkie poslanie i dwie smierdzace zabawki wypelnione kocia mietka i waleriana.
Zabawki zostaly juz zamordowane :lol:
Jutro o 15 idziemy do weta, na kontrole.
To sie wet ucieszy jak mu przywleczemy nowego kotka 8)

Mala bedzie sie u nas nazywac Bente :)
p.s. Pepe sie jej boi

Charakterek to ona wam dopiero pokaże jak skumpluje się z Pepe .Daję im tydzień i obrócą wasz miły domek w perzynę :twisted: :D
A w tej łazience to nie drze japy?U nas jak zauważyła że wszystkie koty śpią i jest za cicho w domu to chodziła po mieszkaniu i darła gumiora
Ooo Jesu jak się cieszę że pozbylam się tej małej cholery :twisted: Ale tak na sierio to coraz ciężej wydawać mi moje tymczasy :(
Daj proszę znać co wet powiedzial na tą trzecia powiekę .Jastem bardzo ciekawa jego opinii

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto wrz 01, 2009 18:45 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Wiem że to kocie forum ale potrzebuje pilnie POMOCY :(

Od kilkunastu dni błąka sie niedaleko mnie pies, cały czas siedzi w tym samym miejscu - ktoś wywalił go :evil: przyjżałam sie mu dziś z bliska i jest wystraszony, nie wie co sie dzieje , ale jest już dość wychudzony.

Pilnie jest potrzebny DT dla tej bidy, macie znajomych przyjaciół, plissss popytajcie może znajdzie sie ktoś kto go przygarnie na Dt

Obrazek

Jeśli nie to max do 3 dni zabiorą pieska do schronu a tam czeka go śmierć :cry: :cry: prosze pomóżcie, może znacie kogoś kto sie zajmuje tymczasowaniem piesków

Zalogowałam sie na forum ale....nie umiem założyć wątku :crying:

Mam na Dt 8 kotów + swoje, a w domu mam psy i nie mam gdzie przetrzymać psiaka :( :cry:

Hotelik wchodziłby w gre ale nie stać mnie na taki hotelik :oops:

Licze na was kociarze ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto wrz 01, 2009 19:02 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Super wieści, że Blekuś i Gerda w nowych domkach :lol: Monika powodzenia z Gerdunią i mam nadzieję, że bedzie super towarzyszem zabaw z Pepe i resztą kociaków :lol:
Jeśli chodzi o pranie ja jautro mam dyżur na kociarni więc zabiorę część prania, nie zabrałam wcześniej bo jeszcze nawet nie zdążyłam się odeprać z mojego prania :( Suche jedzonko prawdopodobnie będzie pod koniec tygodnia, ale nie jestem pewna rozmawiałam z Lidzią, więc nie wiem czy nie trzeba będzie coś wcześniej zamówić :?: jak dojedzie jedzonko od Lidzi to i tak zostanie spożytkowane, u mnie zostały jeszcze 20 dychy na żarełko więc mogę jutro kilka puszek dokupić, ale nie będzie to jakaś wielka ilość :(

terenia1

Post » Wto wrz 01, 2009 19:12 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Asiu w sprawie pieska napisz może na tym wątku
http://www.dogomania.pl/forum/f1166/sch ... ci-134487/
to jest wątek założony w celu pomocy psom z sosnowieckiego schroniska może dziewczyny coś pomogą :?:

terenia1

[poprzednia][następna]