Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 06, 2010 11:10 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

jerzykowka pisze:Maszeńka - łakomczuszka :lol:
Jak ja się cieszę, że tak dobrze się u Was odnalazła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz w spokoju może poczekać na własny dom, taki na zawsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Noooo bo początki były adaptacyjnie ciężkie.... :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie cze 06, 2010 23:13 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

Zaglądam do Maszy :1luvu: i widziałam też ogłoszenia, czy ktoś już o nią pyta? skrzynka zapchana od ofert domków? :P

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon cze 07, 2010 8:02 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

Cameo pisze:Zaglądam do Maszy :1luvu: i widziałam też ogłoszenia, czy ktoś już o nią pyta? skrzynka zapchana od ofert domków? :P

nie pyta nikt. Absolutnie.

Cóż.....brak oczka widać jest przeszkodą. A szkoda.....
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon cze 07, 2010 8:21 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

Popsuły mi sie przypomnienia, grrrrr... :evil:

Cieszę się, że Maszeńka zaszczepiona :)

Dziwię się, że nikt nie pyta... Kicia jest prześliczna :love: :love: :love: A to że nie ma oczka - jak może dla kogoś być problemem??? Skoro samej Maszce nie przeszkadza :)

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon cze 07, 2010 8:23 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

Ludzie to wzrokowcy.
Patrzą szylkretka wow!
Przyglądają się: bez oka, łeeeeeeeeee

tak to wygląda.

Oczywiście są ludzie, którym to nie przeszkadza. Ale jest ich mało.

Wierzę jednak, że Maszeńka kogoś zauroczy pomimo tego , że jest cyklopką ;)
Obrazek

magdaradek

Post » Pon cze 07, 2010 9:31 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

Maszeńka śliczniuteńka! :1luvu: Z pewnością znajdzie się dobry domek. Czasami warto dokładniej poszukać, zwłaszcza po tym co było. Mi brak słów dla nieodpowiedzialności ludzkiej. Także nieustająco :ok:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon cze 07, 2010 12:59 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

W górę Mała !!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon cze 07, 2010 13:13 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

Madzia, na pewno Maszeńka znajdzie swój domek, taki już na zawsze, tylko ten domek po prostu jeszcze tutaj nie trafił :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon cze 07, 2010 22:12 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

magdaradek pisze:Cóż.....brak oczka widać jest przeszkodą. A szkoda.....

Ktoś musi popatrzeć sercem...

Cameo

Post » Wto cze 08, 2010 7:53 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

wczoraj miałam telefon w sprawie Maszy.
Poprosiłam Panią, by napisała na mojego maila trochę o sobie, o warunkach, które może kotu zapewnić, o tym dlaczego zwróciła uwagę na Maszę akurat.....
no i cisza :?
Obrazek

magdaradek

Post » Wto cze 08, 2010 7:58 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

Może jeszcze Pani się odezwie, a może to jeszcze nie ten domek...
Gorąco wierzę, że Maszeńka wkrótce oczaruje jakiegoś fantastycznego ludzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto cze 08, 2010 9:36 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

Na pewno kogoś Maszka oczaruje :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto cze 08, 2010 18:06 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

magdaradek pisze:wczoraj miałam telefon w sprawie Maszy.
Poprosiłam Panią, by napisała na mojego maila trochę o sobie, o warunkach, które może kotu zapewnić, o tym dlaczego zwróciła uwagę na Maszę akurat.....
no i cisza :?

Asia ma rację. Niektórzy mają dostęp do netu tylko w pracy, wieczorami, etc, etc... poczekajmy :ok: ja tam wolę pogadać telefonicznie o warunkach, bo można coś "wyczuć" w głosie :ok:

Jestem zakochana w Maszce :oops: szkoda że nie mogę mieć piątego kota na stałe :oops:
Ostatnio edytowano Wto cze 08, 2010 18:33 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Post » Wto cze 08, 2010 18:22 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

Powiem Wam, że wśród moich znajomych (żaden nie jest zakocony...) jest wielkie zdziwienie jak im mówię o tym, że aby kota adoptować, trzeba się wykazać tym, że się jest osobą odpowiedzialną, że dysponuje się odpowiednimi warunkami czy to mieszkaniowymi czy innymi, że czasem przechodzi si przez sito, bywają odwiedziny "tajnych agentów z fundacji"...Każdy robi wielkie oczy i twierdzi, ze "Booże tyle zachodu o kota...to nie dziecko do adopcji". Może też większość ludzi myśli, że może kota wziąć ot tak "od ręki" i nagle wycofują się jak zobaczą, że jest jakaś selekcja, ankiety, że nie jest się anonimową osobą biorącą kota tylko legitymowaną z dowodu. Wiele osób boi się takiej odpowiedzialności i to jest dobre, bo zgłaszają się przez to głównie domy odpowiedzialne, nie bojące się ryzyka, chcące utrzymywać kontakt z DT i chcące zdawać relacje z poczynań koteczka w nowym domu.

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob cze 12, 2010 19:24 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - fotki str. 38!!!!

O Maszce Cioteczki zapomniały :twisted:

to ja ją przypomnę i powiem, że wczoraj odezwał się w sprawie jej adopcji bardzo fajny dom. Tzn. przynajmniej na taki wygląda. Długa rozmowa, mmsy, kilka maili... Pani mieszka daleko, bo aż pod Iławą, dziś jest służbowo w Zgorzelcu, a jutro wracając chciałaby zahaczyć o Łódź i poznać Maszę. Istnieje możliwość, że jeśli rozmowy przebiegną w dobrym kierunku, to Masza pojedzie...
wiem, że to szybko, ale jeśli dom okaże się tak dobry jak na to wygląda, to nie chcialabym odbierać Maszy takiej szansy. Oczywiście jeśli Pani mi się na żywo nie spodoba, to Maszka nie pojedzie, ale... jeśli będzie super, to Masza pojedzie.
Także drogie Ciocie kciuki i mega kciuki potrzebne na jutrzejszy wieczór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]