Ojej Anna3. KochanaAnna3 pisze:Dzień dobry, dzień dobry!
Do kwoty z bazarku Corrado dorzuce 50 zł, tylko komu wysłać?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ojej Anna3. KochanaAnna3 pisze:Dzień dobry, dzień dobry!
Anna3 pisze:Dzień dobry, dzień dobry!
Anna3 pisze:Corrado, skoro zamawiasz karmę, to przerzuce pieniądze do Ciebie, co Ty na to? Będzie na większą ilość. Ja nie mam konta na allegro.
Zdecydujcie proszę, na pw czekam na nr konta.
iza71koty pisze:No to Super Dziewczyny!!!!!!To ja proszę o zamówienie z mojego Bazarku 20 kg kittena bogatego w łososia z opcja płatne przy odbiorze. Proszę zazanaczyć żeby wysłali do mnie, bo czasem wysyłają do zamawiającego.To dobra Firma zamówienie powinno dojsć szybkoChyba że mi podasz numer konta Corrado i ja Ci doślę jeszcze kasy to można zamówić jeszcze raz to samo?
iza71koty pisze:Ja jestem przygotowana na zapłacenie za 20 kg. Pieniażki z Bazarku powinny wpłynąć w tygodniu, więc narazie założe z tych co mam na życie.Jeśli podałabyś mi numer Swojego konta mogłabym podesłać Ci brakującą kwotę i wtedy zamówimy jeszcze 20 kg.Ewentualnie można zrobić inaczej. Za mój Bazarek zamówić suchej karmy a za Twój zamowić puszek?Sama nie wiem potrzeby są duże wiadomo.Moze Tobie przyjdzie coś do głowy bo ja jakaś nieprzytomna po tym deszczu wczoraj jestem.Bierze mnie czy co?Generalnie Bardzo potrzebujemy suchego.
iza71koty pisze:Jeśli możesz to popatrz co mają w promocji?Felix teraz pewnie drogo wychodzi?Myślę o tym w galaretce? Łatwiejszy do podzielenia?Zobacz proszę jeśli możesz? Mamę Ukochaj od NAS![]()
![]()
Piękne, Piękne Dzięki za WSZYSTKO
iza71koty pisze:Jak możesz Corrado to proszę zobacz jeszcze Kitekata.Animonda jest niezła ale ma dużo sosu.I ten sos taki mamejowaty, bo dają dużo konserwanta.No wiadomo że dobrejest co jestSpójrz jednak jak możesz
Ja muszę teraz wyjsć. Będe za godzinkę. Coś wymyślimy jak nie teraz to potem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], immortal, kasiek1510 i 54 gości