DT Matahari-kiepskie finanse.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 15, 2009 17:05 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

druga dawka podana... tym razem rana drapana jest, na nodze - Bazylek bronił Klary... a teraz Klara patrząc na mnie ma wzrok mordercy, ale pogłaskać się dała...
w chwili obecnej dwa Robale śpią na kanapie, a reszta footer poznikała mi z pola widzenia...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Wto wrz 15, 2009 19:28 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

Brodzia jest bardzo towarzyska. Bez trudu wkupiła się w łaski Blanusi, która wcale nie była zadowolona z intruzów w domu.
Brodzia musi znaleźć domek w pakiecie z innym kotem, lub na dokocenie. Inaczej umrze ze smutku!
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro wrz 16, 2009 20:16 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

Tequila[']['][']

nawet nie mam siły pisać więcej...

Matahari

Post » Śro wrz 16, 2009 20:48 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

Jezu... Co się dzieje?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt wrz 18, 2009 8:47 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

malutka zawinęła się w ciągu 24 godzin ( jedynym objawem były wymioty i nie żółte) - sekcja wykazała tylko powiększony węzeł kreskowy i trochę płynu w drogach oddechowych... z tego co mówił wet - a dopytywałam niemożliwie - jakaś ostra wirusówka... reszta Transportowców dostała immunostymulator praktycznie natychmiast... teraz możemy tylko czekać...

reszta stadka ma się dobrze... w sobotę do domku idzie Raper, a po niedzieli przyjedzie domek po Rambo...

przygotowania do wystawy idą pełną parą... fantów trochę jest... może jeszcze ktoś z Bydgoszczy byłby chętny do pomocy w niedzielę - sobota obstawiona...

Matahari

Post » Pt wrz 18, 2009 18:35 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

villemo5 pisze:Brodzia jest bardzo towarzyska. Bez trudu wkupiła się w łaski Blanusi, która wcale nie była zadowolona z intruzów w domu.
Brodzia musi znaleźć domek w pakiecie z innym kotem, lub na dokocenie. Inaczej umrze ze smutku!
Obrazek
Obrazek

Jejku, jakie cuda!!! :1luvu:
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Sob wrz 19, 2009 18:07 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

Podsumowanie pierwszego dnia loterii
1418zł

wydałyśmy od razu na wystawie
-45zł na karmę
-160zł na 2 vitopary

więc zostało na czysto po pierwszym dniu loterii 1213zł

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Sob wrz 19, 2009 19:00 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

Brawo! Brawo!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob wrz 19, 2009 20:41 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

Bardzo się cieszę,to już sukces a jeszcze jutro coś uzbieracie.
:P

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Nie wrz 20, 2009 6:48 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

Tofik[']['][']

tak samo jak siostra...

Matahari

Post » Nie wrz 20, 2009 21:11 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

Drugi dzień loterii. Udało sie uzbierac 1465zł

Wydałyśmy 342zł na karmę więc na czysto zostało
1123zł

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Pon wrz 21, 2009 8:08 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

wystawa okazała się po raz kolejny sukcesem... fundusze pozbierane - wygrzebiemy się z długu u weta, zaopatrzyłyśmy się w karmę... rozdałyśmy mnóstwo ulotek z telefonami bydgoskich DT, na koniec trzeba było pisać odręcznie, bo zabrakło już wydrukowanych... fanty zeszły prawie wszystkie - zostało parę sztuk zaledwie, maskotki były dobrym pomysłem... parę drobnostek dostałyśmy - między innymi piórka do zabawy, próbki karm... parę kontaktów z miejscowymi dostawcami karm nawiązanych i obietnice upustów też... zmęczona jestem jak górnik po szychcie... ale warto było...

piękne podziękowanie dla CCB za udostępnienie miejsca... dla pomagających przy stoisku - edka11 z córką, Tyma, ola19, kota7... specjalne podziękowanie dla madziabrau za dowiezienie i odwiezienie... dla Irafała za wieeelki banerek i pomoc przy jego przywieszeniu... dla odwiedzających i wspomagających koty...

Matahari

Post » Pon wrz 21, 2009 8:56 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

Gratulacje trzymaliśmy kciuki aby loteria się powiodła.Jak widać sukces więc ludzie mają jeszcze otwarte serca na nieszczęście kociaków.
ANULA

anula21

Od: Pt wrz 26, 2008 13:20

Post » Pon wrz 21, 2009 15:31 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

ciągle nie doszłam do siebie po dwóch dniach namawiana do kupowania losów... dobrze, że głos mi nie wysiadł... zainteresowanie kotami do adopcji było ogromne... tak jak już napisałam mnóstwo ulotek z numerami telefonów rozdałyśmy... sporo innych też poszło do ludzi... kobiety chętniej wysupływały kaskę na los... i namawiały mężczyzn... ale najlepsze były dzieciaki... a wiele razy otrzymywana maskotka wywoływała w oczach błysk i uśmiech na twarzy... żywy pokarm dla footer też był - zastanawiałyśmy się nawet ile taka myszka dałaby radę przeżyć w stadku sierściuchów... sympatycznie wspominam te dwa dni, chociaż chwilami miałam totalnie dość...
najbardziej rozwaliła mnie jedna młoda baba - użyłabym gorszego określenia, ale kulturalna jestem no i nie wolno... szukała kocurka dla swojej kotki... bo znajomi chcą kociaki... ale jak jej powiedziałam, że mogę jej dostarczyć każdą ilość kociaków dla znajomych, to poszła jak zmyta... tak to tylko delikatnie napiszę...
pewnie jeszcze jakieś refleksje mnie najdą...
może jeszcze ktoś napisze jak odbierał wystawę...

Matahari

Post » Wto wrz 22, 2009 11:07 Re: DT Matahari- nowe maluchy- wystawa-loteria. Kto chętny????

Ja tez tam byłam... Na chwile, ale zawsze :wink:

Powiem Wam, że pierdolnik był... Wytrzymac tam dwa dni to :strach:

Matahari :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]