W tej chwili na watku sa 3 wolne kotki oczekujące. Reszta ma Swoich Opiekunow Wirtualnych. O to Pytasz?Minik pisze:a w tym wątku jeszcze nic?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
W tej chwili na watku sa 3 wolne kotki oczekujące. Reszta ma Swoich Opiekunow Wirtualnych. O to Pytasz?Minik pisze:a w tym wątku jeszcze nic?
Minik pisze:a w tym wątku jeszcze nic?
nifredil pisze:Minik pisze:rozumiem,że te wszystkie kotki to wirtualna adopcja tak?
czy takie realne też były?
Iza się opiekuje kociakami wolnożyjącymi i tam są adopcje wirtualne kociakowAle jak wejdziesz na 1 str naszego wątku to tam są kociaczki które szczęśliwie uratowane zostały przez Izę i im domek został znaleziony
Tam nie ma wielu wyadoptowanych wczesniej kotkow. Sa tylko te ktore zostaly uratowane i wyadoptowane od poczatku istnienia nowego watku, czyli od wrzesnia tego roku. Wcześniej było dużo innych adopcji.cos_tam82 pisze:nifredil pisze:Minik pisze:rozumiem,że te wszystkie kotki to wirtualna adopcja tak?
czy takie realne też były?
Iza się opiekuje kociakami wolnożyjącymi i tam są adopcje wirtualne kociakowAle jak wejdziesz na 1 str naszego wątku to tam są kociaczki które szczęśliwie uratowane zostały przez Izę i im domek został znaleziony
ja właśnie tak uczyniłam, przyznam szczerze pierwszy raz obejrzałam stronę początkowąi zauważyłam, że tam brakuje Antosia obecnie Fagota, on również od p. Izy
Na naszej stronie sa wyadoptowane wirtualnie chyba 43 kotki. Na stronach Vivy 27 kotkow. W tej chwili u nas na watku czekają 3 kotki do adpocji wirtualmej. Na stronach Vivy po dodaniu 2 dzisiejszych kotkow będż tak samo w sumie 3 oczekujące kotki. Ogolnie rzecz biorąc mamy wyadoptowanych wirtualnie 60 kotkow plus 6 oczekujących. Kotkow jest w sumie ponad 130 sztuk.Do tej poty nie bylo przypadku żeby ktoś deklarował adopcję prawdziwą.To sa kotki wolnożyjące, urodzone na dworzu. Nie znają domu. Wiekszosc populacj to kotki, wysterylizowane w 98%. Zostalo na chwilę obecną kilka sztuk do sterylki. Sa to głownie te kotki, ktore pojawily sie nie dawno. Wiekszosć kotkow to kotki kilkuletnie.Wysterylizowane już dawno. Przeciętna wieku to 6-7 lat. Maluchy ktore zostały przeze mnie uratowane i wyadoptowane dzięki watkom na necie nie sa kotkami pochodzącymi z naszego stada.U nas maluchy się nie rodzą.Kilka pozostałych do sterylki kotek bedzie zrobiona wczesną wiosną . Wtedy gdy warunki pogodowe nie bedą zagrożeniem dla ich zdrowia.Minik pisze:witam!
tak chodziło mi o to ile kotków w sumie został bez opiekunów
i czy zdarzyło się tak ,że ktoś chciał zabrać któregoś do prawdziwego domku
a może mi ktoś pokazać brzydkiego kota?, bo jak wynika z mojego doświadczenia każdy jest cudny
iza71koty pisze:Musimy jakoś się umowić. Do mnie masz daleko. Może Agiss bedzie w miescie?????dominikanna1 pisze:P. Izo bardzo bym chciała te ścinki gdzieś podrzucić ale nie wiem gdzie
iza71koty pisze:Dziewczyny Dalam do Vivy dwa Nasze slodkie kociaki Szymonka i Tuptusia. Za chwilkę postaram sie Wam pokazac ich zdjęcia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, kasiek1510 i 111 gości