Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Podobno kot, ktory zagubi sie w jakis nagly, dramatyczny sposob nie oddala sie od miejsca "wypadku" dalej niz promien ok. 200m. Pozostaje w szoku i dlugo nie reaguje nawet na wolanie wlasciciela. W zwiazku z tym poszukiwania moga trwac dosc dlugo i nie wolno tracic nadziei. To info od mojego weta.
Trzymam kciuki z calych sil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oby tak było i z WioląMagija pisze:jerzykowka pisze:Podobno kot, ktory zagubi sie w jakis nagly, dramatyczny sposob nie oddala sie od miejsca "wypadku" dalej niz promien ok. 200m. Pozostaje w szoku i dlugo nie reaguje nawet na wolanie wlasciciela. W zwiazku z tym poszukiwania moga trwac dosc dlugo i nie wolno tracic nadziei. To info od mojego weta.
Trzymam kciuki z calych sil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak było z naszym Gracjanem - oddalaliśmy się coraz dalej od miejsca zaginięcia, a on był tuż tuż, siedział skulony pod balkonem
Etka pisze:A to piękność która ma szansę stać się łabędziem ...ale na to potrzeba domu...
Myszeńk@ pisze:Czy ktoś coś wie![]()
![]()
Weszłam na pierwszą stronę wątku ...
Etka pisze:A to piękność która ma szansę stać się łabędziem ...ale na to potrzeba domu...![]()
Tak pisała o kociczce Etka
Koteczko, znajdź się, wyjdź, tyle osób o Tobie myśli, tyle szuka ...
...dorota_d pisze:Pozwolę sobie zapytać jeszcze raz. Czy na ogłoszeniach jest mowa o nagrodzie za pomoc w znalezieniu kici? Taka nagroda może zmotywować kogoś przypadkowego, kto kota zobaczy, by zadzwonił...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 62 gości