majka2006 pisze:za domki dla schroniskowych kociaków
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majka2006 pisze:za domki dla schroniskowych kociaków
Mruczeńka1981 pisze:Pamiętajcie,że mamy duuużo tymczasów-mamy Twojego kotka,jeśli tylko chcesz jakiegoś:)
Mruczeńka1981 pisze:Maxiking-jesteś wielka i wspaniała![]()
A ja jak zwykle dopytuję,co u Demonka?I kiedy przeprowadzka?
iskierka pisze:jestem tu nowa a ten temat pewnie już gdzieś się przewinął, ale mam pytanie. Zanosząc do schroniska koc i ręczniki , będę mieć pewność, że te biedy z tego skorzystają, czy lepsza będzie pomoc w postaci karmy (choć znając zycie to tej nigdy za mało) ?
Mruczeńka1981 pisze:Maxiking-jesteś wielka i wspaniała![]()
A ja jak zwykle dopytuję,co u Demonka?I kiedy przeprowadzka?
PcimOlki pisze: tylko zapomniałem dziś jedzonka zakupić a chyba jutro się skończy. Może ktoś podpowie gdzie w weekend można kupić RC - Hypoalergic.
Edyt(k)a pisze:PcimOlki pisze: tylko zapomniałem dziś jedzonka zakupić a chyba jutro się skończy. Może ktoś podpowie gdzie w weekend można kupić RC - Hypoalergic.
A to jest nazwa Hypoalergic?, bo zakładam, że RC to od Royal Canin?
....
Edyt(k)a pisze:PcimOlki pisze: tylko zapomniałem dziś jedzonka zakupić a chyba jutro się skończy. Może ktoś podpowie gdzie w weekend można kupić RC - Hypoalergic.
A to jest nazwa Hypoalergic?, bo zakładam, że RC to od Royal Canin?
W lecznicy do której jeżdzę z kotami jest bardzo duży wybór karm Royal Canin, także weterynaryjnych specjalistycznych, sama tam najczęściej kupuję.
Lecznica jest na Krzykach www.weterynarz.wroclaw.pl
Agness78 pisze:Jakie dobre wiadomości, na początek weekendu![]()
Muszkieterek w nowym domku? Mruczek? Czy to ten "mój" - pierwszy zabrany ze schronu?... z resztą mniejsza z tym który, bo wszystkie są kochane
Oby tylko wszystkie kotki trafiły do dobrych domków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, Patrykpoz, puszatek i 34 gości