Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rustie pisze:To ta którą próbowałam Ci wcisnąć pół roku temu (schroniskowa, zachachmęcona rozmnażaczce, z roztrzaskaną łapką).
Nordstjerna pisze:To ja dzisiaj pierwsza z dobrą wiadomością: Woland ma dom!
Oczywiście w nieprawdopodobnie zakacającej się olkuskiej ekipie. Będzie miał koleżankę do towarzystwa, świeżutko przygarniętą z bezdomności.
Rustie pisze:Ale ja nie o tym... P. Irena, ta sama która chciała ciężarna zabić, by pozbyć się problemu, ta która o aborcyjnej nawet nie chciała słyszeć:
- sieje propagandę po sąsiadach - jedna sąsiadka już wyedukowana sterylkowo, niestety kota nie ma
- numer telefonu wzięty, ma w planach rundkę po okolicznych mieszkańcach
- ukradła tri, kotka tuż przed porodem (). My mamy robić co trzeba, awanturę od właścicieli Irena bierze na siebie. (Wolałam nie pytać gdzie babcia ją upchała
)
- poluje na małego rudego, dziecko tri, którego nie wydali, więc wywalili z podwórka.
No i w ogóle jestem w szoku...
Patii pisze:No to super![]()
A ja tak myslalam sobie myslalam jak ta propagande sterylkowo kastracyjna na wioskach przeprowadzic i wymyslilam.
Na wioskach kosciol najwazniejszy - nadal - wiec przejade sie po okolicznych kosciolach z ksiezmi pogadam zeby plakaty rozwiesic w ogloszeniach parafilanycha noz sie uda. Tele sie poda w razie pytan i pomocy
Ale to juz po weekendzie bo w pracy masakra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 35 gości