Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anemonn pisze:Willy wrócił z adopcji![]()
sikał w pokoju dziewczynek i polował na ich rączki gdy chciały się z nim bawić lub siedział pod drzwiami i płakał.
Pan przyjechał z jedzonkiem i zabawkami Willego i bardzo było mu przykro, że go oddaje.
Państwo chcą kotka, który nie będzie taki atakujący i bardziej kuwetkowy i przyzwyczajony do dzieci![]()
Mamy takiego kotka?
Puzzle z kotkiem?anemonn pisze:Willy wrócił z adopcji![]()
sikał w pokoju dziewczynek i polował na ich rączki gdy chciały się z nim bawić lub siedział pod drzwiami i płakał.
Pan przyjechał z jedzonkiem i zabawkami Willego i bardzo było mu przykro, że go oddaje.
Państwo chcą kotka, który nie będzie taki atakujący i bardziej kuwetkowy i przyzwyczajony do dzieci![]()
Mamy takiego kotka?
Adria pisze:Dzownił do mnie dzisiaj pan, ktory bardzo chciał kotka, bo:
- jednego przejechał samochód,
- drugiego mu ktoś ukradł,
- trzeciego zagryzł pies,
- czwarty sie gdzie zawieruszył.
Przedstawił się jako doświadczony kociaż![]()
Dzwoniła do mnie również pani, która koniecznie chce biało-czarne kociatko, koniecznie dziewczynka. cyt. " bo wie pani ja mam kotke i ona nawet dwa razy w roku ma male, ale ciagle tylko czarnuchy i burasy rodzi"![]()
Dwa takie telefony dziennie i padne na zawał
Adria pisze:anemonn pisze:Willy wrócił z adopcji![]()
Mamy takiego kotka?
no...pluszowego![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 254 gości