Halbino, ale ten Dzikun wyrósł to już koci facet

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jojo pisze:mar_tika pisze:jeju iwonko pewnie ze sie przyda!!!Wczoraj bylam odebrać paczke kafli i przewiozłam do emiski.Jedno pomieszcznie juz prawie na końcówce.Ale drugie kompletnie nie ruszone .Brak właśnie steropianu,cementu i kafli.
Dzis o godz 21 przyjeżdzają z Krakowa kafle,paczka steropianu i inne kocie gadżety,ale to wszystko mało!!jezeli ktos ma jakieś resztkI prosimy o dowóz na czeladzka w sosnowcu!!!
teraz doczytalam
mam w piwnicy troche kafelkow (nie za duzo, odmierzone na balkon) przydaloby sie?
tylko nie wiem kiedy dalabym rade przywiezc
Emiś pisze:Ja chciałam bardzo, bardzo Wam podziękować. Dzięki Waszej pomocy pierwsi lokatorzy są już w Hiltonie
Karoluch, gratulujemy wygranej! W nagrodę zapraszamy na bezpłatny nocleg w naszym CHHzapewniamy kurczaczka z ryżem, i suchego hillsa, czyściutką kuwetkę i królewskie poduchy
![]()
![]()
Cat Hilton Hotel niniejszym ogłaszam otwartym!
![]()
![]()
Stan naszych lokatorów:
-6 miesięczna szylkretowa panienka, strasznie miziasta i przytulasta, na razie w miarę zdrowa,
- roczna czarna puchatka, niestety smarkająca,
- pręgowano buro ruda kotka, oddana po śmierci włascicielki, ok. 3 letnia. Ona jest w Hiltonie tylko na chwilke, bo zaraz idzie do DT na miejsce wczoraj wyadoptowanej Śpioszki.
A wieczorem po pracy przywożę 3 miesiecznego maleńtasa z działek którego chciano uśpić bo ma kk![]()
Foty wieczorem albo jutro, bo do pracy lecem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 12 gości