wiesz Czeko, tak sobie patrzę na mojego Ropa (właśnie bawi się futrzanym szczurem i szarpie od spodu kanapę) i myślę, że gdybyś go zobaczyła, to zakochałabyś się od pierwszego wejrzenia bo piękny jest: czarny jak smoła i z ciut dłuższym futerkiem, wielki i hmm dosyć przy kości, pewnie mniej więcej Twój rówieśnik, w maju skończył rok... no mówię Ci, facet jak marzenie, zawrócił i mnie w głowie szkoda, że nie mam fotek
pazurki za Lenkę nadal bardzo potrzebne. chyba wierzę, że najgorsze już za nią...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
oj szkoda, że ten wirus taki mocny niecierpliwie czekamy na newsy od Czekoladowej Panny
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
nie zapominam, Czekunia przepraszam, że teraz nie mam czasu a i tak nie zajmuję się tym, czym powinnam - nauką - i następny koszmar będzie za kilkanaście dni, ale na razie najważniejsza jest Lenka...
znów tak bardzo się boję... mała nadal nie chce nic przełknąć i jest osowiała. jest jakieś prawdopodobieństwo fipa, boże, oby tylko nie to
Guniu, tu już jej nie będzie dobrze do zapalenia jelit był i FIP
widzisz Czekoladowa Biedo (przepraszam Królewno, ale taka byłaś ), ją wyrzucili na ulicę, a Ciebie zostawili umierającą... dla niej było jak widać za późno na pomoc, dla Ciebie - pewnie w ostatniej chwili... Czekusia, mam nadzieję, że w pełni zdajesz sobie sprawę, jak powinnaś kochać obie ciocie-mamy
całuski od zapłakanej ciotki ciekawe, kiedy ten wstrętny wirus sobie pójdzie i wreszcie zobaczymy Królewnę Czeko
tak, to pioruństwo zabija same najkochańsze koty tak samo przytulna, mądra, ufna i piękna była babcina Sabinka, którą wyciągnęłam od pewnej starej q. z pseudohodowli. Tylko ona chociaż pożyła sobie jak w siódmym niebie prawie dwa miesiące, zanim choróbsko dało o sobie znać (ona miała to z wodobrzuszem) Lenka - jeden dzień
wiesz co Czekusia, ja od jakiegoś czasu coś przypuszczam i mam taką nadzieję nie wiem, czy to się sprawdzi, ale proponuję, żeby inne ciotki, które może podejrzewają to samo, mocno trzymały kciuki no bo kto zechce takiego kicającego, nerkowego kota;)? tak już się u mamy Agnes ładnie zadomowiła...