Moderator: Estraven
Potwierdza się,że z kota prawdziwy Lucyfer
i tyle tego.alessandra pisze:Kochani, nie tak planowałam końcówke listopada, ale ..no niestety..jutro mma wymaz i zaczynam kwarantannę, wiec obawiam się,ze bazarek i wszystko , co zaplanowałam musze przełozyćBardzo mi przykro. Mam nadzieje tylko,ze to potworne przemęczenie i kwarantanne zakończę szybciej, wynik ma byc po dwóch dniach, czyli w pon. Przepraszam Was

.alessandra pisze:Kochani, nie tak planowałam końcówke listopada, ale ..no niestety..jutro mma wymaz i zaczynam kwarantannę, wiec obawiam się,ze bazarek i wszystko , co zaplanowałam musze przełozyćBardzo mi przykro. Mam nadzieje tylko,ze to potworne przemęczenie i kwarantanne zakończę szybciej, wynik ma byc po dwóch dniach, czyli w pon. Przepraszam Was

wracaj szybko do nas 

trzymajcie się zdrowo
do poniedziałku 
czarno-czarni pisze:alessandra pisze:Kochani, nie tak planowałam końcówke listopada, ale ..no niestety..jutro mma wymaz i zaczynam kwarantannę, wiec obawiam się,ze bazarek i wszystko , co zaplanowałam musze przełozyćBardzo mi przykro. Mam nadzieje tylko,ze to potworne przemęczenie i kwarantanne zakończę szybciej, wynik ma byc po dwóch dniach, czyli w pon. Przepraszam Was
orany, niech będzie negatywne, znaczy ten wynik. zdrowia!
Jakoś mogę pomóc?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasik66, luty-1, Malgo Dzwo, Manuelowa i 50 gości