Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Koniec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 01, 2016 5:50 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Dalej mocne kciuki za Sissi.

I biedny Willy :(,gdzie on teraz będzie mieszkał :(

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Śro cze 01, 2016 9:19 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Baltimoore pisze:Dalej mocne kciuki za Sissi.

I biedny Willy :(,gdzie on teraz będzie mieszkał :(

Nie wiem.Będzie problem. :roll: :| On nie korzysta z budek.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro cze 01, 2016 9:30 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

:(

Baltimoore

Post » Czw cze 02, 2016 10:46 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Baltimoore pisze::(

No teraz to nie problem ale potem..... :roll: :|

Wysypało mnie po antybiotyku.Centralnie.Swędzi a jak podrapię to cholernie boli. :| Nie wiem wapno pić czy co?

iza71koty

Post » Czw cze 02, 2016 10:51 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Willow_ :1luvu: Madie :1luvu: Baltimoore :1luvu: Dziękuję Kochane za wsparcie dla kociaków :1luvu: :D

iza71koty

Post » Czw cze 02, 2016 15:00 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

iza71koty pisze:
Baltimoore pisze::(

No teraz to nie problem ale potem..... :roll: :|

Wysypało mnie po antybiotyku.Centralnie.Swędzi a jak podrapię to cholernie boli. :| Nie wiem wapno pić czy co?

W aptece poproś o wapno na uczulenia To ważne,żeby było to szczególne, bo ma jakieś inne proporcje czy coś.

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt cze 03, 2016 23:39 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

iza71koty pisze:
iza71koty pisze:
Baltimoore pisze:Kciuki za odnalezienie Sissi :ok: :ok: :ok:

Nie ma. :( To znaczy nie widuję jej.Zostawiam jedzenie.Nadal szukam.Pytam ludzi.

Nie wiem juz gdzie szukać. :roll: :| Znowu narobiłam kilometrów.Bardzo sie martwię.Zeby chociaż raz się pokazała ze żyje.

Jedzenie znika.Sisi zna 3 stołówki gdzie karmie.Ale za zadne skarby nie moge na nią trafić.Więc albo odpukać cos sie stało. :roll: :( To byłoby bardzo niefartowne zaraz po tym jak zaginał Murzynek :( albo.....razem jeden po drugim dotarły w jakieś miejsce gdzie sa dokarmiane.Miejsce byc moze teraz bardziej bezpieczne.Albo Sisi jest w takim miejscu ze nie moze wieczorem zostawić kociaków i przychodzi na chwilke w ciagu dnia albo nawet rzadziej.Jesli jest gdzieś sporo oddalona.

Prawde mówiac zwykle kotki po wykoceniu pojawiały sie jak nie nastepnego dnia to chociaż 2-3 dni póżniej a tutaj....cisza.

Raz jeden jedyny.Nie widziałam kotki długo.Pojawiła sie po ponad miesiacu kiedy przyprowadziła kociaczka.Chciałabym aby z Sisi chociaż tak było. :roll:

Jest. :1luvu: Moja Kochana. :1luvu: Przyszła. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Moje słoneczko. :D

Wybiegła, krzyczała głodna.Chciałam ją wziąść w ramiona, wyściskać, dotknąć żeby sie upewnić czy to prawda. :roll: :D A ona mnie tak obsyczała.Juz dawno tak sie nie ucieszyłam na syczenie kota. :lol: :1luvu:

Malutka kochana.Chudziutka.Widać że karmi.

Jadła tak szybko.Nie wiedziała czy jeść czy pic.Jadła szybko.Wypiła całą miseczke mleka w biegu i poleciała w zarośla.Chciałam lecieć za nią .....ale znikła tak szybko a ja musiałam dalej karmić.

Jutro tam jadę.Biorę polarki.Czyszczę budkę i robię warunki ,bo pewnie wkrótce je przyprowadzi.......

Ciesze sie jak cholera.Że jest.Że cała. :1luvu: Żeby tak jeszcze Murzynek........ :roll:

iza71koty

Post » Pt cze 03, 2016 23:43 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

taizu :1luvu: pięknie dziękuje za wsparcie dla kotków. :D

iza71koty

Post » Sob cze 04, 2016 11:28 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: :balony: :balony:

To kamień z serca. Biedna koteńka, mam nadzieję że udawało się jej wcześniej jakoś załapywać na jedzenie.
A karmiąc potrzebuje naprawdę dużo energii.

Myślisz, że będzie wiedziała, że budka jest przygotowana dla niej i maluchów?
Oby tylko nie złapały kk.

Jeszcze się zapytam o formę zdechlaczka :ok:

Baltimoore

Post » Sob cze 04, 2016 12:11 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Baltimoore pisze::dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: :balony: :balony:

To kamień z serca. Biedna koteńka, mam nadzieję że udawało się jej wcześniej jakoś załapywać na jedzenie.
A karmiąc potrzebuje naprawdę dużo energii.

Myślisz, że będzie wiedziała, że budka jest przygotowana dla niej i maluchów?
Oby tylko nie złapały kk.

Jeszcze się zapytam o formę zdechlaczka :ok:

Musiała podjadać - to ponad 2 tygodnie.Myślę ze nie bywała codziennie.Widzę ze jest bardzo opiekuńcza.Szybko przyleciała i poleciała zaraz.Nawet nie zdążyłam się nią nacieszyć.Ale rozumiem obowiązki wzywały.

Myślę że bada teren.Kiedy kotka przy posiłku tak mocno syczy, to oznacza ze wkrótce sprowadzi młode.

Kupiłam dzisiaj co trzeba.Mięciutkie, cieplutkie.Pojade potem przygotować.Jesli nie zaakceptuje samej budki, to jest jeszcze garaz gdzie zostawiam jedzenie.Porobie warunki tutaj i tutaj.Trzeba godnie przyjąć nowych członków stada. :lol:

Forma Zdechlaczka jest kiepska.Dożywa sobie dni ,ale ten upał widać dobija go mocno.Je ale jest taki ledwo żywy.

iza71koty

Post » Sob cze 04, 2016 12:16 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

ultra75 :1luvu: wczoraj dotarła paczuszka. :D Dziękujemy pięknie za kocyki, pościel, filiżanki i ...ciasteczka. :oops: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Sob cze 04, 2016 13:28 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Fajna paczka z ciasteczkami :ok:

Pogłaskaj Zdechlaczka ode mnie.

Baltimoore

Post » Sob cze 04, 2016 15:32 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Baltimoore pisze:Fajna paczka z ciasteczkami :ok:

Pogłaskaj Zdechlaczka ode mnie.

To już wieczorem jak się ochłodzi. :wink: Zwilżam go woda w ciągu dnia, żeby mu się lżej oddychało w ten upał.

Zaraz pakuje manele i jadę do Sisi.Przy okazji papu jej zawiozę.

iza71koty

Post » Sob cze 04, 2016 17:04 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Super, że udało się odnaleźć Sisi :ok: :D To teraz jeszcze dobrze byłoby, jakby pojawił się Murzynek ;)

tomek_szczecin

Od: Śro sty 20, 2016 11:18

Post » Sob cze 04, 2016 21:09 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Za odnalezienie Murzyynka :ok: :ok: :ok:

Baltimoore

[poprzednia][następna]