wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 08, 2015 7:46 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

W jakim stanie był mały rudasek? Poszedł na kociarnię? Ile może mieć tygodni?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść głęboko w serce. Potem je łamią....Lemur, Gruba, Ciasteczko, Kropka,Nori Bibi...

ObrazekObrazek

marta765

Od: Pt sie 09, 2013 12:40

Post » Pon cze 08, 2015 8:17 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

po rudaska już pojechała mamamariana :1luvu: :aniolek:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon cze 08, 2015 8:23 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

Ok
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść głęboko w serce. Potem je łamią....Lemur, Gruba, Ciasteczko, Kropka,Nori Bibi...

ObrazekObrazek

marta765

Post » Pon cze 08, 2015 8:31 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

Rudy do wzięcia nadal. Kk ale są już podjada. Jest dziczkiem.
Ja wzięłam kogoś innego...
Obrazek

mamamariana

Od: Wto paź 08, 2013 6:18

Post » Pon cze 08, 2015 9:47 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

:ok: :ok: :ok: :ok:
szalllone :1luvu: :1luvu:
uchylę rąbka tajemnicy:
Marta :1luvu: ma rudaska, który dziś w dużo lepszej formie i sam zajada i przypomniał sobie, że jest dzikkkkki
a Kaśka :1luvu: ma 4, które dziś w nocy przyszły i jeszcze niesamodzielne, do karmienia, ok 5 tyg....
o:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon cze 08, 2015 10:04 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

:strach: :strach: O nie wierzę!!! :ryk:
Obrazek Obrazek

He-La

Od: Nie mar 22, 2015 18:54

Post » Pon cze 08, 2015 12:24 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

Ojojojoj ile maluszków:)
Obrazek

kotaloka

Od: Sob lis 15, 2014 17:55

Post » Pon cze 08, 2015 13:14 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

Sluchajcie, jesteśmy zasypani maluszkami gotowymi do adopcji - może kierujcie do nas chętnych...

Staś i Nel - jak się jest bezdomnym kociakiem, to trzeba mieć szczęście - przez szczęśliwy przypadek znaleziono te dwie kudłate kuleczki. Prawie bielutka Nelcia i burobiały są rozkoszne, wesołe, uwielbiają zabawę i przytulanki. Staś jest bardziej przymilny i spokojniejszy, Nelcia odważna i rozrabiająca. Kocia parka bardzo się kocha i liczy na kolejny uśmiech szczęścia - wspólny dom, ale możliwa jest też adopcja pojedynczo. Kocięta urodziły się w maju 2015, są odrobaczone i zaszczepione, mają książeczki zdrowia.
jolantabuk@gmail.com 603 47 87 95 http://domowepiwniczneszukaja.blogspot.com/

Obrazek

Obrazek * Obrazek * Obrazek * Obrazek * Obrazek

Gapowicze z PKP - maleńcy pasażerowie na gapę - bez biletu chcą dojechać do lepszego miejsca, niż bocznica kolejowa. Pięknie mruczą, radośnie harcują - w jednej parze chłopaki, w drugiej delikatne panienki. Chętnie idą na ręce i przytulone zasypia. Marzą o domu wspólnie z jednym z rodzeństwa, ale same z kochającym człowiekiem też będą szczęśliwe. Maluszki urodziły się w maju 2015, są odrobaczone i zaszczepione, mają książeczki zdrowia.
wojciechowska.basia@o2.pl 605 310 627 http://domowepiwniczneszukaja.blogspot.com/

Obrazek

ZsaZsa, Eszter i Istvan - bura trójeczka z ulicy Bartoka. Pochodzenie prawie węgierskie, ale maluszki doskonale odnajdą się w każdym polskim domu. Wystarczy im dużo ciepła i czułości, pełna miseczka i miejsce blisko Ciebie - to przecież malutkie dzieciaki, które trzeba głaskać i przytulać. Urodziły się w kwietniu 2015, są odrobaczone, mają książeczki zdrowia. justynadomagalska@o2.pl 667 551 738 http://domowepiwniczneszukaja.blogspot.com/

Obrazek

Igiełka z Niteczką - brawie białe, prawie identyczne i prawie nierozłączne. Urodziły się w ruinach, karmiły je panie ze szwalni. I te panie chciałyby dla pięknotek lepszego życia niż miseczki pod oknem i poniewierka. Śliczne białe siostrzyczki zdecydowanie lepiej pasują do przytulnego mieszkania niż do zimnych i brudnych komórek. Panienki są łagodne i delikatne, lubią inne koty, lubią psy. Bardzo proszą o dobry domek - może wspólny? Bo chętnie zostałyby razem….Urodziły się na początku 2015, są wysterylizowane, zaszczepione i odrobaczone, mają książeczki zdrowia. ansk@infoclean.pl 600 985 675 http://domowepiwniczneszukaja.blogspot.com/

Obrazek * Obrazek

Obrazek * Obrazek * Obrazek * Obrazek * Obrazek * Obrazek
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto cze 09, 2015 6:58 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

marta765 pisze:W jakim stanie był mały rudasek? Poszedł na kociarnię? Ile może mieć tygodni?
Z góry dzięki za odpowiedź.

Marta, wzięłaś Rudaczka? Jak on się czuje???
Obrazek

mamamariana

Post » Wto cze 09, 2015 7:53 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

Tak zabrałam go, czuje się na tyle dobrze że próbuje mi odgryźć ręce.....Dość dziki jest :mrgreen: Dostaje antybiotyk i krople do oczu, dostał advocata na kark przy czym to jak on wygląda to jakaś zgroza, brudny, posklejany cały w odchodach pcheł ponieważ wczoraj dostał preparat na kark to nie mogłam go wykąpać.
Siedzi w kojcu i wywala wszystko ale ewidentnie ma mu się na życie.
A oto Rysiu

Obrazek

ObrazekObrazek

marta765

Post » Wto cze 09, 2015 11:25 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

marta765 pisze:Tak zabrałam go, czuje się na tyle dobrze że próbuje mi odgryźć ręce.....Dość dziki jest :mrgreen: Dostaje antybiotyk i krople do oczu, dostał advocata na kark przy czym to jak on wygląda to jakaś zgroza, brudny, posklejany cały w odchodach pcheł ponieważ wczoraj dostał preparat na kark to nie mogłam go wykąpać.
Siedzi w kojcu i wywala wszystko ale ewidentnie ma mu się na życie.
A oto Rysiu

Obrazek

Bardzo Ci dziękuję, że go wzięłaś. Było mi bardzo źle z poczuciem, że pojechałam po niego, a wzięłam inne kotki. On na prawdę potrzebował domu! Wielkie, wielkie dziękuję!
Obrazek

mamamariana

Post » Wto cze 09, 2015 11:41 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

Nie ma sprawy, przy okazji będąc wczoraj w schronisku przywiozłam karmę o której pisała wcześniej magic czyli:
Suchy Renal RC
Suchy Renal Integra
Mokry Renal Hillsa
Gourmety dla niejadków
Suche i mokre dla maluchów.

ObrazekObrazek

marta765

Post » Wto cze 09, 2015 13:14 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

Cieszę się dziewczyny, z maluchów. Choć teraz pewnie będzie ich wysyp. Marta, wielkie dzięki za karmę raz jeszcze.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto cze 09, 2015 17:30 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

Melduję, że kolorowa dziewczynka ma sie wyśmienicie. Je, gada i brata się z Dużymi Japończykami

dostała na imię Kara ( 'kolorowa" po jp :kotek: )

aga m

Od: Czw lut 06, 2014 23:59

Post » Wto cze 09, 2015 19:05 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

...a "czarna" po pl ;-)
ObrazekObrazek

boniedydy

Od: Śro wrz 11, 2013 22:05

[poprzednia][następna]