Mój Tato też był zobaczyć wnuczkę i w ogóle co to za dziwo ta industriada. Już czyni plany na przyszły rok , a gdy zachecałyśmy go wcześniej, to miał stosunek raczej niechętny.
Okazuje się że trochę wcześniej znalazły się zdjęcia z naszej Industriady na blogu perfumeryjnym: http://www.sabbathofsenses.com/2014/06/industriada-2014-czyli-co-sabbath.html. Jesteśmy tam też my z Alą i śliczna, słodka sówka, którą głaskałyśmy i jesteśmy wstępnie umówione na sesję zdjęciową w strojach inszych (medievalki, bolly, kimono) z Jadzią .
Blog perfumeryjny i sowa ! Aleście namieszały Chyba byłaś jedną z niewielu przewidujących odnośnie parasolki. Czy była ona fragmentem stroju? Wygląda na to, żeście się dobrze bawiły . W sumie to chyba lubicie się przebierać ? Dobrze, że masz tę swoją Bigę..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
Parasolka była elementem stroju z założenia, ale niestety po pozłoceniu nie nadawała się na deszcz, bo jedna z dwóch farb spływała... Na szczęście przez większość czasu było ładnie i nie padało . A Jadzia ma na główce takie milutkie, delikatne piórka I jest taka słodka że do zacałowania a tak gada, jakby jej za to płacili i jest taka przyjacielska - zobaczcie sami na ich stronie: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=300048830160922&set=pb.243255559173583.-2207520000.1402951436.&type=3&theater
Ciekawe czy kotom by się Jadzia podobała? Te piórka... Ta steampunkowa - nie. Mała mogłaby być broszką [widziałam tę biżuterię] , ale tyle metalu.. - nie moja bajka.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
Do momentu aż by je skubnęła dziobem sprawdzając czy jadalne pewnie bardzo . Ale nie naraziłabym ani Ciela na pokusę, ani Jadzi na stres. Bo Ciel jest chętny do polowania, ale - sądząc po dzisiejszej akcji z czarnym chrząszczem, na którego polował, ale mało skutecznie - raczej nie wieszczę mu wielkich sukcesów łowieckich
Kinniu - Ciel poluje na pająki/chrzaszcze/muchy/komary, które do domu wlecą - jakby był skuteczny, to bym popierała. Niestety narobi hałasu i zamieszania a gadziny nie ucapi .