TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 27, 2013 20:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

phantasmagori pisze:Za zdrówko wszystkich domowników :ok: :ok: :ok:

Kurcze co wychodzę na dwór, to myślę o tym piesku, jak bardzo musi mu być zimno. Tym zimniej, że z ciepłego mieszkania trafił do boksu na dworze. A będzie coraz zimniej :( I jeszcze nie wie, dlaczego tak się dzieje, nie wierzy że ukochany pan go porzucił. :(

Zrobiłyśmy wczoraj z Justą "tablicę". Dziewczyny z Tychów udostępniajcie na FB (przycisk pod ogłoszeniem).

http://tablica.pl/oferta/uwaga-tyszanie ... 4h8wD.html

Kochana Elu bardzo Ci dziekuje za założenie Tablicy.pl temu biedakowi , tak bardzo mi go żal , jak on teraz musi cierpieć przez jakiegoś Sk@#$ela :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lis 27, 2013 20:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Alienor pisze:Jutro kastracja Justina jr. Już się boję. Wiem, że nie ma czego, ale i tak.

I jak tam nasz chłopak po nieuszlachetnieniu :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 27, 2013 20:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

No a dziś Noemi miała badanie krwi .

A Wincenty dostał dzis druga dawke cartchophenu i nospe , nadal jest problem z sikaniem ... no i jest juz na karmie RC urinary hd

A Karolka miała dziś obcinane zęby , też coś ma lekkie rozwolnienie i ma dietke , razem z Fadem bo sa razem karmione diabły :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 27, 2013 21:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Justa&Zwierzaki pisze:
Alienor pisze:Jutro kastracja Justina jr. Już się boję. Wiem, że nie ma czego, ale i tak.

Marudny i gadatliwy. Trochę dziwnie chodzi, ale poza tym OK.Właśnie leży mi na ręce. I jest śpiący.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lis 28, 2013 18:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

no i zimno nadeszło...moje koty okupują kaloryfer :D

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw lis 28, 2013 21:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Alienor pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Marudny i gadatliwy. Trochę dziwnie chodzi, ale poza tym OK.Właśnie leży mi na ręce. I jest śpiący.

Malutki dzieciaczek , słodziaczek :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 28, 2013 21:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

izydorka pisze:no i zimno nadeszło...moje koty okupują kaloryfer :D

No i przyszła ta wstrętna i okrutna zima :evil: , te Twoje kociaki miały szczęście że trafiły do ciepłego domu , ale ile kotów , psów w takie zimno straci życie , bo ktoś zamknął okienko bo mu ziemniaki marzną , lub tak jak ta psinka porzucona w poniedziałek i wiele innych biedaków :cry: :cry: :cry:

A wczoraj Noemi miała badanie krwi i wyniki są ok , nie wykazały przyczyn ataków padaczki , muszę jej założyć kalendarzyk, no i obserwować czy nie powracają ...

A Wincenty juz lepiej sika :lol: , ale nadal nospe codziennie dostaje a jutro znów karthophen będzie .
Nie bardzo mu podchodzi ta karma rc urinary hd , ale musi sie przekonać że to jest dobre :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 28, 2013 21:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Dziś Justin jr biega i się bawi jakby wczoraj nic się nie stało. Najwidoczniej brak jajek mu nie doskwiera za bardzo. Jest jedzenie i można polatać, to nie ma powodów do marudzenia :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lis 28, 2013 22:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Alienor pisze:Dziś Justin jr biega i się bawi jakby wczoraj nic się nie stało. Najwidoczniej brak jajek mu nie doskwiera za bardzo. Jest jedzenie i można polatać, to nie ma powodów do marudzenia :D .

Bo mu lżej bez jaj :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 28, 2013 22:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lis 29, 2013 6:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

szkoda pieska...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt lis 29, 2013 22:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Będziemy podnosic wątek, aż znajdzie domek

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Sob lis 30, 2013 0:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

miko_bs pisze:Będziemy podnosic wątek, aż znajdzie domek

Jest światełko w tunelu , ale jeszcze bardzo blade , jest ktoś kto sie zastanawia ale czy coś z tego będzie :?

A dziś Wincenty dostał karthophen i nospe , no i jest lepiej , karmę tez juz chłopak je :)

Etna sie przeziębiła , ma katar ale ma nadzieje że jej to szybko przejdzie a jak nie to do wta w poniedziałek .

A też do weta W poniedziałek nas zawiezie Renia z Larą , co chwile ma ten problem z gruczołami okołoodbycznicznymi :(

A Maksiu dziś wykonał swój rekord spacerowy bo był wieczorem od 18 do 19.30 a nastepnie od 21,20 do prawie 22.30 i nadal nie miał dość biegania , on ma chyba adhd :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie gru 01, 2013 0:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Trzymam wielkie :ok: :ok: :ok: za światełko w tunelu!
Bidulek i tak jeszcze musi być tydzień na kwarantannie :( Na szczęście ma się troszkę ocieplić.
Na tablicy ponad 500 wyświetleń i ponad 130 udostępnień na FB
Pojawią się jeszcze papierowe plakaty dzięki Iwonce Grosziwo.
Mam nadzieję że przynajmniej damy gnojowi popalić :evil:

Wincenty wcinaj urinary i nie choruj nam!
Etna zdrowiejemy dziewczynko!
Max no no ...
:ok: :ok: :ok: za wszystkie futerka!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie gru 01, 2013 0:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Plakaty już w drodze :ok: pewnie w poniedziałek będą, najpóźniej we wtorek.

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

[poprzednia][następna]