Szczytno.Pomagamy kotom ze schroniska. 109 kotów w DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 20, 2013 7:25 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

EVA2406 pisze:Tę umowę wzięła dziewczyna, która Balbinkę przywoziła do Warszawy. Jak z niż rozmawiałam telefonicznie, to zapytałam czy ja odbiorę umowę z domku, czy ona. Odpowiedziała mi, że ona zostawiając Balbinkę odbierze umowę i podrzuci do schroniska lub wyśle pocztą.

Dziękuję Ewuniu.

W takim razie Wat powinna mieć kontakt z tą dziewczyną.
Wat, czy mogłabym prosić o dopytanie osoby przewożącej, co z umową? Dziękuję.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon gru 23, 2013 23:15 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Obrazek

Prawdziwie radosnych
Świąt Bożego Narodzenia
oraz uśmiechu i życzliwości
na każdy dzień Nowego Roku
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon gru 23, 2013 23:23 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Obrazek
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon gru 23, 2013 23:58 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Odrobiny ciepła, dzięki ludzkiej życzliwości,
Odrobiny światła w mroku, dzięki szczeremu uśmiechowi,
Radości w smutku, dzięki ludzkiej miłości,
Nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju
.

Obrazek
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Wto gru 24, 2013 0:11 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Obrazek

Wesołych Świąt po prostu !
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto gru 24, 2013 7:36 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Obrazek
Wesołych Świąt!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Wto gru 24, 2013 10:55 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Ja również życzę Wam SPOKOJNYCH ale WESOŁYCH ŚWIĄT :s1: :s1: :s1:

Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Wto gru 31, 2013 16:17 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka.
Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro.

Obrazek

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto gru 31, 2013 19:59 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Dosiego Roku i szampańskiej zabawy życzy tyska ekipa kocio - psio - króliczo - świnkowa :piwa: :balony:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon sty 13, 2014 11:34 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Witam po długiej przerwie.

Cieszę się ogromnie, że Arkowi i Pumie udało się :ok: :piwa: Arek pojechał do dt u magdar77 a Puma znalazł ds !!! Razem z Pumą swój domek dostanie też Frućka :ok: :piwa:

dana.b

Post » Pon sty 13, 2014 17:08 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Dziewczyny, proponuję by z 264,15 zł , które przekazała po_prostu_kaska, a które uzyskała z bazarków prowadzonych na rzecz seniorów, połowę przekazać dla Arka-Zena pod opieką magdar77.
Oczywiście druga część tej kwoty, przeznaczona byłaby dla Pumy.
Moim zdaniem, skoro Kasia zebrała je dla Arka i Pumy, to one należą się im.

dana.b

Post » Pon sty 13, 2014 17:23 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Poczekajmy jeszcze chwilę, proszę.
Ja wiem, że Puma się Kasi bardzo podoba, ale jestem na dobrej drodze, żeby zdobyć sponsorów na rachunki za leczenie obu chłopaków. Na razie jeszcze nic nie mogę napisać na pewno, więc chwilę poczekajmy.
Jak będę miała potwierdzenia sponsorów, dam znać, i wtedy te pieniądze w całości będzie można przekazać na Zena (jeśli się Kasia i Wy zgodzicie) :ok:

Ok?
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon sty 13, 2014 17:37 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

Ja jestem za :ok: :P

dana.b

Post » Pon sty 13, 2014 18:27 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

dana.b pisze:Dziewczyny, proponuję by z 264,15 zł , które przekazała po_prostu_kaska, a które uzyskała z bazarków prowadzonych na rzecz seniorów, połowę przekazać dla Arka-Zena pod opieką magdar77.
Oczywiście druga część tej kwoty, przeznaczona byłaby dla Pumy.
Moim zdaniem, skoro Kasia zebrała je dla Arka i Pumy, to one należą się im.

Zaraz, zaraz, Kasia przekazała więcej :) Łącznie 279,15 :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon sty 13, 2014 20:34 Re: Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska! Kocięta w potrze

OK. Dopiszę :P

Zrobiłam kilka ogłoszeń dla Scarlett
Oto tekst naszej niezawodnej Moniki:

Piękna Scarlett tutaj czeka
na dom oraz na człowieka
jest przemiła , ładna też
Szukasz kota ? Scarlett bierz !

Wyjątkowo piękna i wyjątkowo miła kotka czeka na nowy dom. Jest młodziutka i zdrowa.
Jest zakochana w człowieku, pomimo tego że kotkę wyrzucono z auta , jest nadal nader
ufna do ludzi i bardzo, ale to naprawdę bardzo tęskni w schronisku za domem.

Scarlett bardzo lubi drapanie za uszkami i pod brodą, pięknie mruczy, wprost garnie się całym
ciałem do człowieka.
Jest typową przylepą, do tego nieziemsko piękną. Kotka ma łagodny charakter, jest podporządkowana, unikającą konfliktów.
Oczywiście jest czyściutka, załatwia się do kuwety, z pewnością dogada się też z innym kotem.

Szukamy pilnie dla tej ślicznej kotki nowego domu : troskliwych rąk do głaskania i karmienia,
odpowiedzialnej za los zwierzęcia rodziny, czyli po prostu kochających opiekunów.
Ta kotka wprost usycha w schronisku z tęsknoty za człowiekiem.

Osoby które szukają towarzyskiego, miłego kota zachęcamy do kontaktu - Scarlett ma naprawdę
super charakter, co do urody zdjęcia powiedzą wszystko.
Zapraszamy do kontaktu.

Obrazek

dana.b

[poprzednia][następna]