Wiewiorka, Wojtus, Diabelek, Franek, Kardamos, Chajeczka, Bodzio i Barbarka? Dborze rozpoznaje?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nie mogę wyjść z podziwu, jak ty ich wszystkich pozapamiętywałaś. Byłaś przecież tylko chwilę i po tak długiej, męczącej podróży. Szacun!
Osoby, które dokonały wpłat, proszę o kontakt z tajdzitajdzi pisze:Kochani, tu był numer konta, bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim za wpłaty.
Razem z hanelką postanowiłyśmy usunąć numer konta, a Was prosić przede wszystkim o kciuki i o ciepłe słowa.
Przepraszamy za zamieszanie.
Na konto hanelkowe wpłynęło do tej pory 80zł za co bardzo dziękujemy![]()
![]()
![]()
Czy mam rozumieć, że suczka była bez kagańca skoro szarpać zębamihanelka pisze:Nagle otworzyły się drzwi do klatki jednego z bloków i wypadło czarne, jazgoczące stworzenie, a za nim wyszła baba. Ze smyczą w ręce. Czarne stworzenie, jazgocząc jak opętane dopadło do Sosera, zaczęło latać wokół niego i szarpać zębami.
Drę się do baby, żeby upięła natychmiast toto do smyczy, a ona podchodzi spokojnie do mnie i pyta: pani piesek czy suczka? Bo moja suuuuuczka...
hanelka pisze:Nie mogę wyjść z podziwu, jak ty ich wszystkich pozapamiętywałaś. Byłaś przecież tylko chwilę i po tak długiej, męczącej podróży. Szacun!
Barbarka jest po prawej, obok Kardamonika. Poniżej Wiewiórki na kocu śpi Antosia. Bodzia nie ma. Reszta się zgadza![]()
Bardzo cieszą mnie na tym zdjęciu dwie postaci: Kardamon i Wiewiórka. Wiewiór ostatnio zaczął popadać w samotnictwo, ale na szczęście chyba jej przechodzi.
Pokraś wyraźnie lepiej się czuje. Przestał się alienować po szafach, regałach i innych lodówkach
Ich obecność na tym zdjęciu koi mi serce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 72 gości