Moderator: Estraven
puszatek pisze:doczytałam o Łezce, dziękuję...wcześniej jej nie widziałamale cieszę się, że poznaję Ludzi o tak wielkim sercu jak Wasze
![]()
![]()
![]()
![]()

puszatek pisze:doczytałam o Łezce, dziękuję...wcześniej jej nie widziałamale cieszę się, że poznaję Ludzi o tak wielkim sercu jak Wasze
![]()
![]()
![]()
![]()

mania1610 pisze:Zdecydowanie Gucio musi mieć wyjątkowy dom! agula 76 - nie masz wyjścia - urabiaj Męża! Jest bardzo dobrym człowiekiem (o Tobie to już nawet nie wspominam!) myślę, że w końcu by zmiękł
iwoo1 pisze:Nie wiem jak oddamy go komuś. Nikt nie będzie na tyle dobry, to musi być ktoś, kto sobie na niego zasłuży, bo to cudowny dar mieć takie szczęście w domu.
puszatek pisze:wiesz co Iwonko, czasami mam wątpliwościco do intencji niektórych ludzi
dwa schrony, w jednym i drugim potrzebujące koty i psy i walka...kto powinien dostać karmę![]()
przecież ta karma i tak jest dla zwierząt, nie sądzę aby zwierzaczki które nawet przegrają przymierali głodem więc po co ta walkaco przez to ludzie chcą udowodnić
![]()
![]()
przepraszam Guciaczku kochany![]()
puszatek pisze:wiesz co Iwonko, czasami mam wątpliwościco do intencji niektórych ludzi
dwa schrony, w jednym i drugim potrzebujące koty i psy i walka...kto powinien dostać karmę![]()
przecież ta karma i tak jest dla zwierząt, nie sądzę aby zwierzaczki które nawet przegrają przymierali głodem więc po co ta walkaco przez to ludzie chcą udowodnić
![]()
![]()
przepraszam Guciaczku kochany![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot] i 56 gości