Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 11, 2012 11:12 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Super :ok: :piwa:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Wto gru 11, 2012 21:38 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Agulas74 pisze:Super :ok: :piwa:

Lepiej nie mogły trafić :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt gru 14, 2012 12:45 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Witam wszystkich sledzacych losy staruszkow,chce oficjalnie zakomunikowac ze przed godzina Marcel pozbyl sie swoich klejnotow,zrobilismy jeszcze raz wyniki i nic nie stalo na przeszkodzie.W tej chwili siedzi jeszcze troche otumaniony ale niedlugo bedzie ok.Teraz bedzie mogl razem z Franusiem chodzic swobodnie po mieszkaniu,bo zal serce sciskal jak musial siedziec w klatce i patrzec przez kratki jak inni biegaja,bo Franio juz od jakiegos tygodnia nie wchodzil do klatki,spi na klatce lub fotelu.Chlopaki zdrowe,apetyt im dopisuje,zadnych atakow u Marcela juz nie bylo,podejrzewam ze bylo to spowodowane bardzo silnym stresem.Lidzia wstawi zdjecia i rachunki bo ja nie kumata na MIAU,umiem tylko pisac. :D

2tf9ak8

Od: Czw lut 03, 2011 0:36

Post » Pt gru 14, 2012 12:52 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Biedny Marcel :wink:
Super, że można było przeprowadzić kastrację i że nie ma już więcej ataków :D

Za zdrówko chłopaków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt gru 14, 2012 17:32 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

2tf9ak8 pisze:Witam wszystkich sledzacych losy staruszkow,chce oficjalnie zakomunikowac ze przed godzina Marcel pozbyl sie swoich klejnotow,zrobilismy jeszcze raz wyniki i nic nie stalo na przeszkodzie.W tej chwili siedzi jeszcze troche otumaniony ale niedlugo bedzie ok.Teraz bedzie mogl razem z Franusiem chodzic swobodnie po mieszkaniu,bo zal serce sciskal jak musial siedziec w klatce i patrzec przez kratki jak inni biegaja,bo Franio juz od jakiegos tygodnia nie wchodzil do klatki,spi na klatce lub fotelu.Chlopaki zdrowe,apetyt im dopisuje,zadnych atakow u Marcela juz nie bylo,podejrzewam ze bylo to spowodowane bardzo silnym stresem.Lidzia wstawi zdjecia i rachunki bo ja nie kumata na MIAU,umiem tylko pisac. :D

Tak się cieszę że już staruszek bez jajek :) :ok: , wstawie zdjęcia cierpliwości bo mi to robi córa ....

lidka02

Post » Pt gru 14, 2012 18:48 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Przez rozum - aprobuję, ale jako mężczyzna to się średnio cieszę... :wink:
Marcelu, Franku i Domku - pomyślności! :1luvu:
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pt gru 14, 2012 22:53 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Villentretenmerth pisze:Przez rozum - aprobuję, ale jako mężczyzna to się średnio cieszę... :wink:
Marcelu, Franku i Domku - pomyślności! :1luvu:

:mrgreen: :ok:

lidka02

Post » Nie gru 16, 2012 19:45 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Byłam dziś u staruszków są cudne śliczne i grube :1luvu: ale mnie zlekceważyły nie przyszły do mnie :mrgreen: maja mnie w nosie no no :mrgreen: ..Za staruszki :ok:

lidka02

Post » Czw gru 27, 2012 19:29 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

A coz to za cisza u chlopakow a one takie kochane sie zrobily Franio to calkiem jak maly kociak bawi sie wszystkim wczoraj byla zabawa sznureczkiem a jakie figury prz tym lapie juz porusza sie swobodnie po calym mieszkaniu,z jedzeniem tez nie ma problemu tylko mu pokazac kurczaczka albo rybe to cieszy sie calym cialem wykonuje taki taniec skory kazda czesc mu sie trzesie bardzo smiesznie to wyglada,Marcel udaje powage wieksza czses czasu spedza w legowisku i trzeba go glaskac i drapac to wszystko chetnie zjada bez tego nie chce arystokrata.mimo ze bez klejnotow to tylko panienki mu w glowie,obaj sa bardzo kochani.

2tf9ak8

Post » Czw gru 27, 2012 19:34 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Oj są kochani ;) a co do dziewczyn to teraz nie muszą szukać mają pod rękom :D

lidka02

Post » Pt gru 28, 2012 11:13 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

- Niewiele tu tak szczęśliwie zakończonych kocich losów. Dziękujemy całym sercem. My też kiedyś będziemy staruszkami. :*
Albert/Odik
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Pon gru 31, 2012 10:10 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Witam zycze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku w imieniu swoim i wszystkich futzrzastych.No ale ja z czym innym mam niezly problem ze staruszkami Franio tlucze Marcela ze trzeba ich rozdzielac,wyrzuca go z legowiska,lazi za nim krok w krok i jak nikt nie patrzy to gryzie i drapie,biedny Marcel jest przerazony ma oba uszka poranione mysle ze jest zazdrosny albo probuje ustalic hierarchie w domu, przydaly by sie obrozki uspokajajace ale mnie w tej chwili nie stac na zakup,bo musze zamowic zwirek i puszki,a 1 obrozka z tego co sie orientuje to koszt 50zl a moze ktos ma i nie potrzebuje,bylabym wdzieczna za jakakolwiek pomoc.

2tf9ak8

Post » Pon gru 31, 2012 10:38 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Tak myśle że obróżka to dobry pomysł do jednego i drugiego kota , działają super u mnie już nie raz pomogły ..ja mam jeszcze feliwey w kontakcie .....Kto może pomóc to zakupić bo tak żal Marcela :( a Franek brak słów zapomniał jak miał na ulicy ...

lidka02

Post » Pon gru 31, 2012 14:20 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Poszła pomoc do Ciebie, przepraszam ale dziś pewnie nie dojdzie, bo późno a banki są leniwe. Myślę że po Nowym Roku. Czekaj spokojnie, dojdzie.
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Śro sty 02, 2013 0:17 Re: Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Dziekuje w imieniu obu adwersarzy,juz zamowilam to pewnie po tych wszystkich swietach dojdzie :D

2tf9ak8

[poprzednia][następna]