Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:Niewidoma i ciężarna Grey ma opiekę, ale potrzebuje domu, który ją pokocha - cały czas szukamy, więc także za pomoc tutaj będziemy bardzo wdzięczni!
alessandra pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152943&p=9818544#p9818544sweetyT pisze:od 5 dni moja kotka ma powiększoną prawą źrenicę non stop (nie reaguje na światło) plus na tym oku ma jakby taką "błonkę". Byłam z nią u weta ale on stwierdził, że to albo zapalenie organizmu - i dał antybiotyk - albo jeśli nie podziała to guzdzień przed tym jak powiększyła się jej źrenica wyjęłam jej kleszcza i zapomniałam o tym powiedzieć wetowi. Może to być od kleszcza? Może ktoś miał podobny problem z kotem?
Czy ktos zna okulistę najbliżej Krosna? stamtąd jest sweetyT
oko koteczki
http://postimg.org/image/km9yvvz27/
http://postimg.org/image/htgrbuypr/
poradziąłam, aby napisała do dr Garncarza na maila, może będzie w stanie ocenić czy to w ogóle podlega pod sprawy okulistyczne - nie mam innego pomysłu
Jolek pisze:Dzien dobry![]()
W kwietniu tytulem darowizn dla Slepaczkow wplynelo na konto Fundacji Agapeanimali 285 zl
Kwietniowego wsparcia finansowego dokonaly osoby:
02.04 - joluka,
jerzykowka,
anulka11
04.04 - Magdalena K,
alessandra
08.04 - Barbara L
09.04 - ewexoxo
15.04 - nazira
16.04 - jaaana
19.04 - meg11
22.04 - Berenika D.
30.04 - Grzegorz W
Pozdrawiam serdecznie![]()
Jola
ewexoxo pisze:Kto zna dobrego dermatologa w Warszawie? Lub w ogóle weta mającego pojęcie o alergiach i chorobach skórnych? Sprawa dotyczy kota, któremu na skórze robią się rany i futro wyłazi. Zeskrobiny nic nie pokazały. Wiem, że jest karmiony w sposób co najmniej dziwny - połączeniem intenstinalu i obesity podobno w ramach "profilaktyki antyalergicznej"Sprawa mi śmierdzi z daleka wciskaniem drogich karm dla zasady...
KOGO MOŻECIE POLECIĆ?
ewexoxo pisze:Kot wątku nie ma, bo to sprawa spoza forum. Odnośnie karmy już napisałam własne zdanie, bo dla mnie łączenie karmy dla gastryków z karmą odchudzającą to jakiś bezsensA podawanie jej w ramach "profilaktyki alergicznej" to juz w ogóle
Dobrze że mi przypomniałąś o wetach polecanych. Całkiem zapomniałam o tym wątku.
.AnnMarie. pisze:A my już po operacji
Gucio miewa się świetnie, Dr Garncarz przeszedł samego siebie ! Oczka zaszyte jak pod linijkę, narkozę zniósł super, od razu czuł się świetnie, szwy są czyste, bez opuchnięć, nic się nie sączy, no po prostu IDEALNIE !!!Oczywiście Gutek jest też za jednym zamachem "odjajczony"
JESTEM BAAARDZO SZCZĘŚLIWA, BO W KOŃCU ZAKOŃCZYŁO SIĘ KILKUMIESIĘCZNE LECZENIE GUTKA !!!![]()
Niestety nie daje mi spokoju Ćwirek.... Nie wyobrażam sobie możliwości wypuszczenia do piwnicy, między inne koty niewidomego kociaka...![]()
sweetyT pisze:też bym chciała dodać zdjęcia swojej kotki... ale czemu ja nie mam takiej opcji, żeby dodać zdjęcie?jak Wy to robicie, że umieszczacie pod postami zdjęcia?
sweetyT pisze:
Czy kot wcześniej widział? Zastanawia mnie co myśli, czuje kot który coś widział i nagle nie widzi nic? nie jest w szoku? nie ucieka? nie panikuje? nie boi się? jak wyglądaja pierwsze chwile po operacji gdy kot "zauważy", że nic nie widzi? :>
Klub Ślepaczkowy pisze:są inne programy -dziewczyny., czy ktoś poradzi , z których korzystacie i jaki sprawia najmniej kłopotu? bo ja za bardzo kumata nie jestem w tym zakresie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości