Pń : Maru DS, 8-mies Striełka bardzo pragnie domu! Czeka ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 05, 2013 21:25 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Ja się rozdwoję :mrgreen:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob sty 05, 2013 21:30 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Toż nie mówię, że nie będę tam zaglądać. Ale tu zostaję.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob sty 05, 2013 21:34 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Villenie, rozłóż Maru zabawkę, jej dźwięk jest jedynym znanym elementem z poprzedniego życia.

Zrobię to, choć on teraz niechętny do zabawy. To straszne, że czujące, emocjonalne stworzenia muszą znosić takie sytuacje.
Ale ja nie odpuszczam. Będę o niego walczył. Jeść nie chce, ale kupę walnął do kuwety wielki Pan Kot! (dobrze, że mam drugą)
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Sob sty 05, 2013 22:03 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

jak jest już kupa, to jest naprawdę dobrze. Piszę to, wymądrzając się jako znawca, bo wiele razy miałam koty na tzw. tymczasie, co to nie jadły/nie piły/nie chodziły do kuwety z powodu stresu.
Nie martw się.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob sty 05, 2013 22:06 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Spokojnie, popatrz co on dzisiaj przeżył - jazdę samochodem taki kawał drogi, nowy człowiek, nowe miejsce nowe koty. Ma prawo być zestresowany, on sobie musi poukładać - u mnie też tak było, kiedy wzięłam go do garażu.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob sty 05, 2013 23:41 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Avian.
Ja wiem. On dzisiaj przeżył zmianę życia, nie wie przecież czy na lepsze... I brak mu pewnie rąk. Twoich, nie moich. Na mój widok zeskoczył z parapetu prosto pod tapczan... Mam wątpliwości, czy tam dziś spać? Bo Rezydenci mieszkają już osobno.
A kupę sprzątnąć z kuwety czy nie? To bardzo serio pytanie.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Sob sty 05, 2013 23:42 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

mi się wydaje,że tak,niech wie,że ma już człowieka co będzie też mu ksiązęcą doopcię oprzątał :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob sty 05, 2013 23:57 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Sprzątnij kuwetę.
I śpij z nim!
Moich rąk wcale tak dużo nie miał - te kilkanascie minut dziennie zaledwie, przeciez na działce mieszkał ...
Złap i wygłaskaj, raz, drugi, trzeci. Niech poczuje nowy dotyk !
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie sty 06, 2013 10:22 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Avian pisze:Sprzątnij kuwetę.
I śpij z nim!
(...)
Złap i wygłaskaj, raz, drugi, trzeci. Niech poczuje nowy dotyk !

:mrgreen: To jest namawianie do molestowania :ok: lecz niektórzy to wręcz kochają :mrgreen: skoro Maru lubi być molestowany to do dzieła bracie :!:

PS Avian ponawiam prośbę- oczywiście w wolnym czasie o e-meil :oops: bowiem nic nie dotarło do mnie :oops:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Nie sty 06, 2013 21:52 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

a ja muszę Maru odszukać w jego Stałym wątku! :wink:
uwielbiam go, uwielbiam grube kocury :1luvu:
chyba nie wypowiadałam się ni razu w wątku, ale podglądałam często. żałuję, że mam limit i nie mogę przekroczyć liczby 1 kota w domu, bo bym brała do siebie bez zastanowienia:)

meg1

Od: Śro cze 29, 2011 0:37

Post » Nie sty 06, 2013 21:59 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Kocurro szaleje z tęsknoty za Avian i Altana ,
zaszył się w tapczanie i prowadzi strajk okupacyjno głodowy -
póki 1:0 dla Maru

Kocurro nie powiedział ostatniego Mrau , a Vill.. nie poddaje się ostatni ..

Co to będzie za starcie tytanów :roll: łol

Monika_Krk

Post » Nie sty 06, 2013 23:01 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

...zaszył się w tapczanie i prowadzi strajk okupacyjno głodowy...

Tylko patrzeć jak się oflaguje... Kupą chyba. :evil:

...a Vill.. nie poddaje się ostatni...

Nigdy. Ja go pokochałem już dawno, w podświadomości - popatrzcie na moje stare posty.
I on mruczy. Mruczy wspaniale i przytula się. Wygram tego kocurro od losu. A chłopaki już pazury obgryzają i drapią drzwi za nowym Kamratem.
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Nie sty 06, 2013 23:11 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Już się nie mogą doczekać? :D
U mnie Mała Czarna drapie kratkę wentylacyjną. Ofelia tylko siedzi i paczy. Ale paczy a nie syczy.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon sty 07, 2013 10:43 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Villentretenmerth pisze:I on mruczy. Mruczy wspaniale i przytula się. Wygram tego kocurro od losu.

:ok: :ok: :ok:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Pon sty 07, 2013 13:37 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

I jak? I jak? :oops: :oops: :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]