Noemi-wypadku,padaczka, chore jelita potrz karma i/d Gastro.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 29, 2013 13:03 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, smolisty kupal :(:(

meg80 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
katarzyna1207 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:do tego jeszcze bardzo droga karma wet a darczyńców mało :|

A co Nemi jada konkretnie ..?

To jest ta karma , nie potrafię odnaleźć w polskiej wersji :oops: Ja tą karmę biorę tylko u weta i na kreskę .
http://www.hillspet.com/products/pd-fel ... h-dry.html

A suchą czy mokrą bardziej?

Obie są potrzebne , bo suchą ma na co dzień a wieczorem tak bardzo patrzy że inne mają mięsko lub puszki a ona nie ma nic , a tak to by mogła jeść wieczorami saszetki ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon kwi 29, 2013 20:06 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, smolisty kupal :(:(

w zooart ta karma jest chyba najtańsza, przynajmniej ta 5 kg http://zooart.com.pl/pol_m_Koty_Karmy-w ... y-469.html

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Pon kwi 29, 2013 20:10 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, smolisty kupal :(:(

panna Noemi podczas mojej ostatniej wizyty w trakcie 15 minutowej zabawy miała 3 razy zmienianego pampersa. Ta mała kicia tak szaleje, że gubi je po drodze:D Tak więc widzicie, ona tego potrzebuje naprawdę DUŻO!!! Dla tak żywego kota nie ma przeszkód:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Wto kwi 30, 2013 14:39 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, smolisty kupal :(:(

no tak, jej dewiza zyciowa to chyba:
co mnie nie zabije to mnie wzmocni :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro maja 01, 2013 22:25 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, smolisty kupal :(:(

miko_bs pisze:panna Noemi podczas mojej ostatniej wizyty w trakcie 15 minutowej zabawy miała 3 razy zmienianego pampersa. Ta mała kicia tak szaleje, że gubi je po drodze:D Tak więc widzicie, ona tego potrzebuje naprawdę DUŻO!!! Dla tak żywego kota nie ma przeszkód:)

Dziś od rana liczyłam ile to panna huragan Noemi zużywa pampersów no i przed chwilka założyłam jej 9 tego :roll: :twisted: ( w skali miesiąca jest to ogromna ilość ) , no a może jeszcze z jeden lub dwa będzie trzeba jej założyć a Szalony Bartuś zużył tylko 3 :twisted: , Gaja jak jest odsikana ( wytrzymuje nawet do 2 godzin ) to nie chodzi w pampersie a Wincenty używa zamiast pampersa majtki cieczkowe z wkładka z podpaski lub materiału :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 01, 2013 22:28 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku, smolisty kupal :(:(

Kociara82 pisze:no tak, jej dewiza zyciowa to chyba:
co mnie nie zabije to mnie wzmocni :ryk:

Strzał w 10tke :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw maja 02, 2013 9:13 Re: Noemi- malenka kicia po wypadku,huragan szaleje na całeg

Ma dziewczyna zacięcie........
I jak czytam ...... kosztowne zacięcie...... :mrgreen:
Może tak drobny akt przemocy na fabryce pampersów? Jakieś wymuszenie? :roll: Czy "cóś"? :twisted:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw maja 02, 2013 15:16 Re: Noemi- malenka kicia po wypadku,huragan szaleje na całeg

Kinnia pisze:Ma dziewczyna zacięcie........
Może tak drobny akt przemocy na fabryce pampersów? Jakieś wymuszenie? :roll: Czy "cóś"? :twisted:

hahaha :ryk: :ryk: a masz jakis konkretny pomysl?

Kociara82

Post » Czw maja 02, 2013 22:05 Re: Noemi- malenka kicia po wypadku,huragan szaleje na całeg

Podczytuje Was od prawie dwoch miesiecy. Zaznacze ze przeczytalam caly wątek.
Bardzo kibicuje Noemi.
Przypomina mi moją Kotke Ramzeske [*]. I dlatego mam do Niej ogromna slabosc.
Jednak Noemi zyje tylko dzieki Pani Justynie, która bardzo podziwiam.
Co tu duzo mowic. Oprocz milosci musi miec pieniazki na pomoc zwierzetom. Bez nich nic nie zdziala.
Wiec moze bysmy sie zlozyli po kilka zlotych dla podopieczznych Justyny?
Ja w tym miesiacu nie mam duzzo:( dopiero poczatek a juz wydatki mamy za wydatkami.
Ale przeleje choc kilka groszy(prosze o nr konta na pw).
Jesli kazdy da nawet te 5 zl to moze uzbierac sie chociaz na paczke pampersow albo i nakarme (ktora jest brana a kreske).
Co WY na to?
Dacie w tym miesiacu piątaka na zwierzaczki Justynki?
Ja dam na pewno! I wierze, że nie zostaniecie obojetni! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pt maja 03, 2013 0:07 Re: Noemi- malenka kicia po wypadku,huragan szaleje na całeg

ja niestety nie moge-mam wyliczone co do zlotowki na pilne badanie zaraz po weekendzie.
po weekendzie tez w koncu zamierzam wystawic na bazarek jedna torebke-juz dawno obiecane bylo, ze dochod z jej sprzedazy bedzie przeznaczony na pokrycie chocby czesciowo sterylki Plamki, jeszcze jak mieszkala w DT. Slowo sie rzeklo-to bedzie za Plamke, ale zdaje sie, ze bede miala calkiem fajne rybaczki letnie, choc uzywane ale w db stanie :) :ok:
musze sie im przyjrzec dokladnie, czy defektow nie maja, jak nie-to wystawie na bazarek dla mrusiatek :) na mnie niestety ciasne :roll:
a fajne sa, na lato, na rower w sam raz, bo maja duzo kieszeni :ok: w modnym w tym sezonie-zoltym kolorze :ok:

Kociara82

Post » Pt maja 03, 2013 8:58 Re: Noemi- malenka kicia po wypadku,huragan szaleje na całeg

Dobra, Kociara82 nie ma.
Ale sluchajcie wierze ze Wy macie 5 zl!
Kilka osob i juz uzbieramy na pampersy a moze nawet na karme!
Prosze, wspomozmy Justyne ktora wiele serca okazuje takim pokrzywdzonym kotkom jak Noemi, Bartus czy Wegielek.
Zawsze mozemy na Nią liczyc!
Pomaga jak tylko moze!
Wiec teraz nie zostanmy obojetni na potrzeby jej podopiecznych.
Ona nam pokazala ze w wielu sytuacjach nie nalezy sie poddawac!
Wiec wezmy z Niej przyklad i dodajmy do konta kilka złotych! :D

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pt maja 03, 2013 15:57 Re: Noemi- malenka kicia po wypadku,huragan szaleje na całeg

moze ktos cos na bazarek znajdzie... :ok:

jak tam dzisiaj mala huraganica sie miewa?

Kociara82

Post » Pt maja 03, 2013 17:53 Re: Noemi- malenka kicia po wypadku,huragan szaleje na całeg

Kinnia pisze:Ma dziewczyna zacięcie........

Mogli by zrobić na Noemi reklamę , jak to tajfun je rozbraja :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt maja 03, 2013 17:59 Re: Noemi- malenka kicia po wypadku,huragan szaleje na całeg

AgaS1987 pisze:Podczytuje Was od prawie dwoch miesiecy. Zaznacze ze przeczytalam caly wątek.
Bardzo kibicuje Noemi.
Przypomina mi moją Kotke Ramzeske [*]. I dlatego mam do Niej ogromna slabosc.
Jednak Noemi zyje tylko dzieki Pani Justynie, która bardzo podziwiam.
Co tu duzo mowic. Oprocz milosci musi miec pieniazki na pomoc zwierzetom. Bez nich nic nie zdziala.
Wiec moze bysmy sie zlozyli po kilka zlotych dla podopieczznych Justyny?
Ja w tym miesiacu nie mam duzzo:( dopiero poczatek a juz wydatki mamy za wydatkami.
Ale przeleje choc kilka groszy(prosze o nr konta na pw).
Jesli kazdy da nawet te 5 zl to moze uzbierac sie chociaz na paczke pampersow albo i nakarme (ktora jest brana a kreske).
Co WY na to?
Dacie w tym miesiacu piątaka na zwierzaczki Justynki?
Ja dam na pewno! I wierze, że nie zostaniecie obojetni! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Witaj w naszych skromnych i szalonych progach :lol: :lol: :lol: :lol:
Przykro mi z powodu Ramzeski [*] ( u mnie tez był Ramzes [*], tez był powypadkowy , miał złamana szczękę i łapkę i po operacji doszedł do siebie i nawet znalazł super dom , ale tam zabił go FIP :( )
Bardzo dziekuje za chęć pomocy fin , zaraz wysle na pw dane :lol: :lol: :lol:

Dziś wszystkie po wypadkowe i ja czujemy sie gorzej , nawet Noemi nie szaleje za bardzo, wczoraj tylko troszke ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt maja 03, 2013 18:35 Re: Noemi- malenka kicia po wypadku,huragan szaleje na całeg

czasem trzeba sie troszke wyciszyc, malej to dobrze zrobi :ok:

Kociara82

[poprzednia][następna]