Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocuria pisze:ja mogię jutro rano, tak ~10.
miszelina pisze:Kocuria pisze:ja mogię jutro rano, tak ~10.
Fajnie.
To wychodząc zabierz miski z jedzeniem Bystrej - to taka szylkreta miedzy Zafirą a Stasiulką.
Kocuria pisze:miszelina pisze:Kocuria pisze:ja mogię jutro rano, tak ~10.
Fajnie.
To wychodząc zabierz miski z jedzeniem Bystrej - to taka szylkreta miedzy Zafirą a Stasiulką.
na catroomie w dogu? czy na kwarantannie? opisana jest?
(nie wiem, może przechowujecie tam stada szylkret i co ja wtedy pocznę...)
Tweety pisze:pamiętacie o zapowiadanym zebraniu w sobotę? 14.04 godz. 17. Jak zwykle podsumowanie miesiąca i imprez, omówienie finansów i planów na następny miesiąc oraz kolejnych pomysłów m.in na mały grant, dot. promocji adopcji wirtualnych, szkolenia odnośnie podejścia do dzikusów itp
otwieramy listę:
1.mikela
.
.
.
tweety
mikela pisze:Tweety pisze:pamiętacie o zapowiadanym zebraniu w sobotę? 14.04 godz. 17. Jak zwykle podsumowanie miesiąca i imprez, omówienie finansów i planów na następny miesiąc oraz kolejnych pomysłów m.in na mały grant, dot. promocji adopcji wirtualnych, szkolenia odnośnie podejścia do dzikusów itp
otwieramy listę:
1.mikela
2. annakreft
.
.
tweety
Właśnie wróciłam do cywilizacji![]()
będę na zebraniu.
annakreft pisze:mikela pisze:Tweety pisze:pamiętacie o zapowiadanym zebraniu w sobotę? 14.04 godz. 17. Jak zwykle podsumowanie miesiąca i imprez, omówienie finansów i planów na następny miesiąc oraz kolejnych pomysłów m.in na mały grant, dot. promocji adopcji wirtualnych, szkolenia odnośnie podejścia do dzikusów itp
otwieramy listę:
1.mikela
2. annakreft
3. Gerta
.
tweety
Właśnie wróciłam do cywilizacji![]()
będę na zebraniu.
też będę
milu pisze:Ja niestety muszę zawiesić swoje dyżury na kociarni w kwietniu - mam 2 wyjazdy i superintensywny kurs dla maturzystów - matura w maju i w maju wracam normalnie. W ten weekend już mam wyjazd, więc potrzebuję zastępstwa już na piątek na dyżur wieczorowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Google [Bot], kasiek1510 i 85 gości