[Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem s.56

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 24, 2012 8:17 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Ewa - jaki szczęśliwy zbieg okoliczności z tą kotką. Kiedyś znalazłam dorosłą kotkę w m-cu kwietniu.Została umieszczona na Kotkowie do adopcji i zgłosili sie po nią właściciele, którym ta kicia wypadła z balkonu w poprzednim roku w sierpniu i nie mogli jej odnaleźć. A ona błąkała sie po drugiej stronie ulicy, przy blokach. Podejrzewali, że ktoś ja zabrał po upadku z balkonu a potem po pewnym czasie wyrzucił, gdy się już znudziła. Całe sczęście kicia wrócła ze wzruszonymi ze szczęścia właścicielami do swojego domku.
Wczoraj miałam wizytę poadopcyjną u Lucka. Moje kochane szczęście na początku ode mnie uciekało, Myslałam, że po 2 tygodniach juz mnie nie pozna ale poznał i przytulankom nie było końca. Lucjanek ma domek taki, jaki mu przez tyle miesięcy wymarzyłam :ok:
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw maja 24, 2012 13:41 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Takie oto srele mamy na DT :mrgreen: , komu komu ??? :ryk: Cuda, przytulaśne, kuwetkowe i zabawne :1luvu:

Obrazek

Obrazek

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Czw maja 24, 2012 15:26 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

No i puszysta piękność złapała się do Eli transporterka.Właściciele nie powiadomieni .Kotka dzikowata.Ela chce ją odpaść,rozczesać kłaki , wysterylizować i może właściciele dowiedzą się, że jest u niej. :?: :?: :?:
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Czw maja 24, 2012 18:46 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Czy w Boliłapce sterylizują również w soboty i niedziele? Myślałam, ze mój niecny plan złapania koty w ciąży będzie łatwiejszy do zrealizowania, a tu taki brak współpracy z jej strony :roll:
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Pt maja 25, 2012 13:07 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Magdulka - i owszem :)
Ellza już pokazała dzieci (to dzieci z ul Dworskiej, pani "nie mogła" itd...
A to dzieci z J.P.II - które ktoś radośnie postawił w kartonie pod klatką. Dwa mioty - bo są w różnym wieku. Ludzie są świetni :evil: Koczują u dr Renatki. Wczoraj jak byłyśmy tam z Kassją to wszyscy którzy je widzieli normalnie do nich ćwierkali 8)
Coma dzielnie pośpieszył na ratunek fotograficzny :1luvu: Dr Renata powiedziała, że zdązył w ost.chwili. Tj jeszcze wtedy były grzeczne :lol: Po zdjęciach opętał je mikroszatan i stado pawianów nie powstydziłoby się ich aktywności.
Obrazek
Obrazek
A to z tej samej serii - nowa miłość Kassji
Obrazek
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt maja 25, 2012 15:25 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Ma ktoś ochotę na błekitnego, 6 tygodniowego koteczka?
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Dzisiaj znaleziony :D
Nie ukrywam, że zależy mi na szybkim znalezieniu domku bo akurat u mnie jest remont na całego i na razie siedzi w łazience pelnej gruzu :)
albo może klatke wystawową moze ktoś pozyczyc? mały ma świerzb i pewnie życie wewnętrzne i musze go jakos oddzielic od reszty kotów.

niki_01

Od: Pon sie 21, 2006 18:21

Post » Sob maja 26, 2012 5:47 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

aga&2 pisze:A to z tej samej serii - nowa miłość Kassji
Obrazek

Przecież to jest mikro Chineczka, energia zupełnie taka sama :ok:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Sob maja 26, 2012 9:20 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

ogłoszenie na BO :arrow: http://www.bialystokonline.pl/ogloszeni ... 2&strona=1
oddam
oddam komuś kto potrzebuje dla swojego zwierzaczka dwie dość duże kuwetki, praktycznie nowe oraz prawie cały worek piasku samozbrylającego, ponieważ już nie mam zwirzątka i nie potrzebuje, a bez sensu wyrzucać, moze komuś sie przyda, zapraszam.
Cena: czekoladka
dodane: 2012-05-26 04:22:46 ID:2317202 Użytkownik: slowianka

Odpowiedz na ogłoszenie / Zobacz dane kontaktowe

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob maja 26, 2012 9:56 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Ale rozkoszne są te maluchy. :1luvu: Takie słodziaki do kochania. A te minki normalnie cudne :D Przy okazji chciałam podziękować Panu Łukaszowi, który przygarnął na tymczas Łowika. Dzięki wielkie :1luvu:

Vil46

Od: Nie kwi 20, 2008 16:27

Post » Sob maja 26, 2012 21:13 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Najlepsze życzenia wszystkim mamom tym ludzkim i tym kocim. Decyzja podjęta - moja kocia córeczka Strzykawka zostaje z nami :lol:

Vil46

Od: Nie kwi 20, 2008 16:27

Post » Nie maja 27, 2012 13:56 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Vil46 pisze:Najlepsze życzenia wszystkim mamom tym ludzkim i tym kocim. Decyzja podjęta - moja kocia córeczka Strzykawka zostaje z nami :lol:

Dziekuje w imieniu wszystkich Mam :1luvu: i wzajemnie, wszystkiego najlepszego Tobie zyczymy.

Choc nie znam kiciuni, to bardzo sie ciesze i dziekuje, ze dalas domek koci :ryk: :1luvu:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Nie maja 27, 2012 15:54 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

http://podlaskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki ... Z382584730 nieco inny gatunek...

witam po osiedlu pietrasze/ jaroszowka biega czarny, młody pies w typie nowofunlanda, zadbany, ma na sobie niebieska, parciana obroże we wzorki, rejon ulic chodkiewicza, jagiełły, błękitnej
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie maja 27, 2012 23:12 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Przepraszam, że znowu się tak wcinam trochę nie na temat, ale teraz mam problem z moim kochanym rudym Zygmuntem (podobnie jak Tito, adoptowanym z kotkowa) - możliwe zapalenie wielostawowe. Czy ktoś miał styczność z tego typu chorobą? A może to objaw innej choroby - po prostu po kolei puchnął mu łapki (puchnie jedna, wraca do normy, później puchnie kolejna) - najpierw przednia lewa, później przednia prawa, a teraz tylna lewa.... tak jest od czwartku... tutaj lik do tematu, który dla niego założyłam: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=142479. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Ehhhh :cry: :cry:
Obrazek

smoky-eyes

Od: Wto lis 27, 2007 16:30

Post » Pon maja 28, 2012 5:44 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

smoky-eyes pisze:Przepraszam, że znowu się tak wcinam trochę nie na temat, ale teraz mam problem z moim kochanym rudym Zygmuntem (podobnie jak Tito, adoptowanym z kotkowa) - możliwe zapalenie wielostawowe. Czy ktoś miał styczność z tego typu chorobą? A może to objaw innej choroby - po prostu po kolei puchnął mu łapki (puchnie jedna, wraca do normy, później puchnie kolejna) - najpierw przednia lewa, później przednia prawa, a teraz tylna lewa.... tak jest od czwartku... tutaj lik do tematu, który dla niego założyłam: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=142479. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Ehhhh :cry: :cry:

Mój DuduŚ też miał takie "wędrujące" bóle stawowe.Były takie momenty,że jadł na leżąco albo drapał drapak też na leżąco...Jakiś czas temu zaczęłam mu podawać kolagen w kroplach Vital3 [do kupienia w aptece].Najpierw przez 1m-c po 2krople dziennie,póżniej po 1kropli.Dziś koteczek śmiga "jak nowo narodzony"....Jak tylko widzę,że zaczyna się coś dziać znów robię serię miesięczną po 1kropli/dz. Spróbuj-nie zaszkodzi :ok:
na szczęście nawrót miał tylko raz :D

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon maja 28, 2012 8:40 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

[poprzednia][następna]